arxaggelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δύο ερώτήσεις: - Επειδή μετά το φλασάρισμα δεν έκανα καλιμπράρισμα την μπαταρία, εσείς την κάνετε; Και αν ναι, ακολουθείτε την μέθοδο του Stinger από το myphone; ("Αφήνουμε το κινητό να σβύσει από μπαταρία, το βάζουμε να φορτίσει ανοίγουμε και σβήνουμε τα battery stats, ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ και τέλος") - Ο φορτιστής usb του Galaxy κάνει για το bt handsfree SE MW600; Πως μπορώ να το καταλάβω από τα specs των φορτιστών; Θέλω να βάλω τον ένα σε κανένα συρτάρι γιατί πολλοί μαζεύτηκαν.
manost Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Επειδή το θέμα με το Wi-Fi μού έχει σπάσει τα νεύρα και για να μην πετάξω πουθενά τι κινητό, μπορεί να μου πει κάποιος, για να γυρίσω σε Froyo, πρέπει να περάσω πρώτα κάποια επίσημη, να περάσω μετά κάποιον kernel και μετά να flashάρω την custom; Ή μπορώ απευθείας να flashάρω την custom Froyo; Swyped from my HTC Desire using Tapatalk
vasilisga Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Επειδή το θέμα με το Wi-Fi μού έχει σπάσει τα νεύρα και για να μην πετάξω πουθενά τι κινητό, μπορεί να μου πει κάποιος, για να γυρίσω σε Froyo, πρέπει να περάσω πρώτα κάποια επίσημη, να περάσω μετά κάποιον kernel και μετά να flashάρω την custom; Ή μπορώ απευθείας να flashάρω την custom Froyo; Swyped from my HTC Desire using Tapatalk jvk εχεις? και για μενα ενας λογος που την εβγαλα ηταν αυτος... απενεργοποιησε lagfix αν εχεις και φλασαρε μια στοκ 2.2.1 με odin και μετα κανονικα οδηγιες της rom που θες να βαλεις
manost Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 jvk εχεις? και για μενα ενας λογος που την εβγαλα ηταν αυτος... απενεργοποιησε lagfix αν εχεις και φλασαρε μια στοκ 2.2.1 με odin και μετα κανονικα οδηγιες της rom που θες να βαλεις Ναι, jvk του Juwe. Το lagfix δεν το ενεργοποιώ, θα κοιτάξω πάντως μην είναι ενεργοποιημένο από μόνο του. Πάντως, αφού θα μπω ξανά στη διαδικασία του flashαρίσματος rom, θα δοκιμάσω στα γρήγορα και την v10.0 του Darkyy και μετά γυρνάω στην Froyo του Juwe. Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Swyped from my HTC Desire using Tapatalk
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Tι προβλημα εχει το WiFi? Μολις εβαλα αυτην του JUWE και δεν βλεπω κατι περιεργο...
vasilisga Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Tι προβλημα εχει το WiFi? Μολις εβαλα αυτην του JUWE και δεν βλεπω κατι περιεργο... το σημα του ειναι πιο αδυναμο σε σχεση με την 2.2.1, ειναι θεμα της jvk μαλλον, το εχουν αναφερει και αλλοι πως σου φαινεταιη juwe? εγω εβαλα την 3.0 χθες και δεν τρελαθηκα, μου εκανε κατι μικρα σπασιματακια σε καποιες φασεις...
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Λιγο που την δουλεψα μου φανηκε καλη. Αλλα καταναλωνει πολυ μνημη. Παντως δεν εχω αποψη ακομα γιατι πριν κανα μισαωρο περασα την 3.0 και τωρα ειδα πως βγηκε 3.1 οποτε σε δυο λεπτα θα εγκαταστησω No Wipe
karmen1983 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Θείο πάω και εγώ για 3.1 απόψε Για πε αν τα λέω καλά μια και με juwe's δεν έχω πείρα το noobaki 1. lagfix as u know το έχω disable 2. Απλά φλασάρω από cwm 3. επαναφέρω από mybackup pro τα apps ΟΛΑ μαζί με το κόλπο που είπαμε 4. φλασάρω το theme που μου έδωσες λινκ 5. Και τέλος πάλι από cwm το fix ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αντε γιατί βαρέθηκα με την Οfficial
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Θείο πάω και εγώ για 3.1 απόψε Για πε αν τα λέω καλά μια και με juwe's δεν έχω πείρα το noobaki 1. lagfix as u know το έχω disable 2. Απλά φλασάρω από cwm 3. επαναφέρω από mybackup pro τα apps ΟΛΑ μαζί με το κόλπο που είπαμε 4. φλασάρω το theme που μου έδωσες λινκ 5. Και τέλος πάλι από cwm το fix ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Αντε γιατί βαρέθηκα με την Οfficial Aκριβως αυτο kiddo. Κανενα προβλημα μεχρι τωρα
karmen1983 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 χοχοχο ε μην κατέβω Κρήτη χωρίς theme και με official rom Θα με κράξουνε :lol:
karmen1983 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Έβαλα και εγώ την juwe's 3.1. Λεπόν μου φαίνεται πιο γρήγορη από τη stock που είχα. Επίσης αν και με λίγη χρήση, νομίζω ότι η διαχείριση μνήμης είναι καλύτερη. Θα σας πω εντυπώσεις αύριο <<insomniacs>> (πωπωπωπω ούτε ο vasilis δεν είναι ξυπνητός τέτοια ώρα. Φτου σας )
vasilisga Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Έβαλα και εγώ την juwe's 3.1. Λεπόν μου φαίνεται πιο γρήγορη από τη stock που είχα. Επίσης αν και με λίγη χρήση, νομίζω ότι η διαχείριση μνήμης είναι καλύτερη. Θα σας πω εντυπώσεις αύριο <<insomniacs>> (πωπωπωπω ούτε ο vasilis δεν είναι ξυπνητός τέτοια ώρα. Φτου σας ) κανεις λαθος εγω επεστρεψα στην 2.2.1 και την simply 2.7 (οταν οι αλλοι βαζουν ginger εγω βαζω froyo... :lol: ) δοκιμασα και την serdipity ισως η πιο γρηγορη που εχω δοκιμασει, ακομη και απο ginger, η insanity δεν μου αρεσε και την αλλαξα αμεσως, μετρια σε ολα, σκεφτομουν να βαλω και την ultimate του webstar, αλλα ειπα να μεινω λιγο στην simply γενικως φλασαρα αρκετες φορες χθες και σημερα δοκιμασα κερνελς εκανα διαφορα, και τολμω να πω οτι με κουρασε η διαδικασια... στο τελος με βλεπω ομως παλι με darky (οχι την 10, την 9.5 μεχρι να βγει επισημη ginger τουλαχιστον ) και στο τελος τελος θα βαλω ειτε cm7 ειτε miui πολλα ειπα και σημερα αυτα
flik Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Η simply πως σου φάνηκε; Εμένα μου αρέσει περισσότερο από darkly. Η seredipity όντως είναι καλή, αλλά δεν αναπτύσσεται γρήγορα. Έχω καταλήξει ότι τη διάφορα στην ταχύτητα την κάνουν οι kernels. Η rom συμβάλλει λίγο αν είναι καλά tweaked, αλλά επειδή πάλι όλες είναι λίγο πολύ, και ο ένας δανείζεται απο τον άλλον,κυρίως καταληγουμε να μετράει το πόσο slim είναι. Και επειδή αυτό είναι κάτι που το κάνεις μόνος σου,εγω κοιτάζω περισσότερο το theme. Γι αυτο προτιμώ simply. Στην ginger, αν βάλεις σε όλες τον ίδιο kernel, darky,simply,juwe που είναι οι σταθερές, είναι όλες εξίσου γρήγορες. Όταν θύρα έχουν source code, τότε θα δούμε καλούς kernels και γρήγορες roms. Σε όσους δεν τους πειράζει να έχουν λίγο χειρότερα γραφικά, προτείνω cm7. Και η βίντεο-λήψη. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δύο ερώτήσεις: - Επειδή μετά το φλασάρισμα δεν έκανα καλιμπράρισμα την μπαταρία, εσείς την κάνετε; Και αν ναι, ακολουθείτε την μέθοδο του Stinger από το myphone; ("Αφήνουμε το κινητό να σβύσει από μπαταρία, το βάζουμε να φορτίσει ανοίγουμε και σβήνουμε τα battery stats, ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ και τέλος") - Ο φορτιστής usb του Galaxy κάνει για το bt handsfree SE MW600; Πως μπορώ να το καταλάβω από τα specs των φορτιστών; Θέλω να βάλω τον ένα σε κανένα συρτάρι γιατί πολλοί μαζεύτηκαν. Παιδιά καμία ιδέα για τα παραπάνω;
vasilisga Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Η simply πως σου φάνηκε; Εμένα μου αρέσει περισσότερο από darkly. Η seredipity όντως είναι καλή, αλλά δεν αναπτύσσεται γρήγορα. Έχω καταλήξει ότι τη διάφορα στην ταχύτητα την κάνουν οι kernels. Η rom συμβάλλει λίγο αν είναι καλά tweaked, αλλά επειδή πάλι όλες είναι λίγο πολύ, και ο ένας δανείζεται απο τον άλλον,κυρίως καταληγουμε να μετράει το πόσο slim είναι. Και επειδή αυτό είναι κάτι που το κάνεις μόνος σου,εγω κοιτάζω περισσότερο το theme. Γι αυτο προτιμώ simply. Στην ginger, αν βάλεις σε όλες τον ίδιο kernel, darky,simply,juwe που είναι οι σταθερές, είναι όλες εξίσου γρήγορες. Όταν θύρα έχουν source code, τότε θα δούμε καλούς kernels και γρήγορες roms. Σε όσους δεν τους πειράζει να έχουν λίγο χειρότερα γραφικά, προτείνω cm7. Και η βίντεο-λήψη. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk η simply είναι καλή, έχει και αυτή τα transitions όπως του darky στην εμφάνιση των παραθύρων, ειναι όμορφη γενικά και αρκετά γρήγορη, ίσως το θέμα του ειναι λίγο παράφορτωμένο αλλά οκ και η μπαταρία φαίνεται κομπλε με ext2, o/c @1200 και uv 50 mv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα