vasilisga Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Για να σοβαρευτώ λίγο να κάνω δύο ερωτήσεις 1. 3G ή WiFi σας τρώει περισσότερη μπαταρία; 2. Αυτό το swype μπορεί κάποιος να μου πει τι στα κομμάτια είναι και το βλέπω παντού; για 3g-wifi δεν ξερω, γιατι δεν εχω 3g για το swype αυτο που εγραψες το λες σοβαρα??? :shock: δεν το ειχες δει οταν φορουσες την στοκ ρομ? http://www.youtube.com/watch?v=28k3nskKD3U
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δεν κάνω πλάκα βρε με το htc keyboard έγραφα και γράφω. Καλά σας βολεύει αυτό; Μπαταρία δεν τρώει;
vasilisga Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δεν κάνω πλάκα βρε με το htc keyboard έγραφα και γράφω. Καλά σας βολεύει αυτό; Μπαταρία δεν τρώει; για μενα ειναι απιστευτο απλα, παρα πολυ γρηγορη πληκτρολογηση το htc_ime το χρησιμοποιω τωρα με τη miui, καλο ειναι αλλα οχι και τελειο μπαταρια οχι δεν καταναλωνει κατι παραπανω αν θες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3570368#post3570368
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Κάτσε να το κάνω να έρθει στα καλά του πρώτα, γιατί μετά το app Που έβαλα έχει πάθει ένα τραλαλα Νομίζω ξεκόλλησε. Πάω να περάσω το swype να πω γνώμες
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Eν τω μεταξυ πρεπει να ειμαι ο μονος που δεν βολευεται με το Swype
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 βαλτο και πες εντυπωσεις Βρε συ πλάκα έχει. Απλά πρέπει να το συνηθίσω thanks θα το παλέψω
vasilisga Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Eν τω μεταξυ πρεπει να ειμαι ο μονος που δεν βολευεται με το Swype τελικα ναι, εισαι ο μονος...
arxaggelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Eν τω μεταξυ πρεπει να ειμαι ο μονος που δεν βολευεται με το Swype τελικα ναι, εισαι ο μονος... εγώ ψηφίζω λευκό...σε portrait με ένα δάχτυλο [sic] βολεύει περισσότερο το swype, αλλά σε landscape με δύο δάχτυλα εννοείται προτιμώ το samsung kb
karmen1983 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλά στην αρχή έπαθα πλάκα ε; Δεν κατάλαβα ότι για να γράψω επόμενη λέξη έπρεπε να σηκώσω το δάκτυλό μου και πήγαινα στο space. Αλλά ντάλον ήτανε η λέξη που έβγαλε
iRox Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 σταθερη πληρως λειτουργικη gingerbread υπαρχει αυτη την στιγμη? θα την προτείνατε αντι για darky's 9.2?
flik Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εγώ ναι, θα πρότεινα μια darky v10rc3, ή θα είχα πιο σίγουρη την Juwe 3.1 που θα βγεί όπου να 'ναι. Λογικά σήμερα. Απλά απο download mode φλασάρεις την stock JVK που περιέχει και bootloaders (boot.bin και sbl.bin μέσα στο .tar), μετά τον speedmod για να πάρεις recovery (χωρίς repartition και autoreboot), και απο εκεί πλέον φλασάρεις το zip της rom. Sent from my CM7 GalaxyS.
nikoskon Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 O speedmod που ανέφερες είναι ο Κ13D που φλασάρουμε στα γιαούρτια ή κάποιος άλλος Speedmod που είναι για Ginger?
flik Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ο ίδιος, απλά τον συστήνουν όλοι οι dev για να έχεις πρόσβαση σε recovery 2e, μάλλον γιατί ταιριάζει με όλες τις εκδόσεις, είναι σταθερός, έχει λειτουργία mount usb storage που λειτουργεί κανονικά κτλ. Λογικά θα μπορούσες να βάλεις και cf-root kernel για jvk πάνω απο τη stock για να μπεις μετά σε recovery, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Παντού βλέπω να προτείνουν speedmod. Άλλον λόγο παραπάνω απο τους παραπάνω δε βρίσκω. Edit: Θα ρωτήσω στο xda γιατί και εγώ το είχα αναρωτηθεί. Το σίγουρο είναι οτι ο speedmod λειτουργεί σε recovery και σε 2.3, άλλωστε γι' αυτό δεν κάνεις autoreboot, γιατί δεν θα ξεκινήσει κανονικά, αλλά λογικά όλοι θα δούλευαν. Ίσως είναι ο πιο ασφαλής όπως προείπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα