Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S - νέα κορεάτικη ναυαρχίδα με android

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βγηκε η juwe, και θα τη φλασαρω σε λιγο μαλλον.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Πρόλαβα και κατέβασα την v3.0 του Juwe (το site του xda φαίνεται ότι 'έπεσε') και την πέρασα.

Εκτός του ότι μιλάμε για Gingerbread, δεν είναι είδα κάτι διαφορετικό απ' την Froyo v1.5 που φορούσα, ΑΛΛΑ είτε από τη βιασύνη ή κάτι παίχτηκε και έχω το εξής πρόβλημα:

Όταν ανοίγεις το κινητό εμφανίζεται χαλασμένη εικόνα (στην αρχή είπα ότι έβαλε κάποιο splash και δεν παίζει), αλλά μόλις έκανα επαναφορά εφαρμογών με TB, ρυθμίσεις κτλ. είπα να κάνω reboot σε ClockWorkMod recovery για ν' αλλάξω modem και δεν μπαίνει.

Βλέπω την ίδια χαλασμένη εικόνα !!!! Λες και κάτι παίχτηκε με τον kernel; !!! Δεν ξέρω. Και από τη στιγμή που δεν μπαίνει σε recovery δεν μπορώ να flashάρω ούτε άλλον kernel, ούτε άλλη rom.

Ευτυχώς λειτουργεί το Download mode.

Θα περιμένω μέχρι να επανέλθει το xda, να δω τι θα κάνω...

Ps. Flick πρόλαβε την κατέβασες; Την πέρασες;

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν δεν ξέρω τι λέτε για το Galaxy εγώ το πετάω απόψε. Πάω για Iphone παίδες. Καλή συνέχεια

Ε άι σιχτίρ δηλαδή :mad:

Μα κινητό είναι αυτό; Sorry δηλαδή :mad:

Το είχα αφήσει στο γραφείο. Γύρισα είχα δύο ειδοποιήσεις με το No Led άνοιξα να δω, δονήθηκε έκλεισε. Πάω να το ανοίξω #@%$#^%$#^%$

Καλό μήνα Βασίλη :lol: :lol: :lol: :P

Μα κινητό είναι αυτό; Sorry δηλαδή :mad:

Το είχα αφήσει στο γραφείο. Γύρισα είχα δύο ειδοποιήσεις με το No Led άνοιξα να δω, δονήθηκε έκλεισε. Πάω να το ανοίξω #@%$#^%$#^%$

Καλό μήνα Βασίλη :lol:

:-(

λεω και εγω... :lol:

εν' τω μεταξυ ειχα και ετοιμη λυση πριν καν ανοιξω τα spoil, πριν καν δω αν ποιο ειναι το προβλημα, να αφαιρουσες το setcpu

τραγικος

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:-(

λεω και εγω... :lol:

εν' τω μεταξυ ειχα και ετοιμη λυση πριν καν ανοιξω τα spoil, πριν καν δω αν ποιο ειναι το προβλημα, να αφαιρουσες το setcpu

τραγικος

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :P

Πρόλαβα και κατέβασα την v3.0 του Juwe (το site του xda φαίνεται ότι 'έπεσε') και την πέρασα.

Εκτός του ότι μιλάμε για Gingerbread, δεν είναι είδα κάτι διαφορετικό απ' την Froyo v1.5 που φορούσα, ΑΛΛΑ είτε από τη βιασύνη ή κάτι παίχτηκε και έχω το εξής πρόβλημα:

Όταν ανοίγεις το κινητό εμφανίζεται χαλασμένη εικόνα (στην αρχή είπα ότι έβαλε κάποιο splash και δεν παίζει), αλλά μόλις έκανα επαναφορά εφαρμογών με TB, ρυθμίσεις κτλ. είπα να κάνω reboot σε ClockWorkMod recovery για ν' αλλάξω modem και δεν μπαίνει.

Βλέπω την ίδια χαλασμένη εικόνα !!!! Λες και κάτι παίχτηκε με τον kernel; !!! Δεν ξέρω. Και από τη στιγμή που δεν μπαίνει σε recovery δεν μπορώ να flashάρω ούτε άλλον kernel, ούτε άλλη rom.

Ευτυχώς λειτουργεί το Download mode.

Θα περιμένω μέχρι να επανέλθει το xda, να δω τι θα κάνω...

Ps. Flick πρόλαβε την κατέβασες; Την πέρασες;

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

Αυτό που σου είπε ο nikoskon. Πρέπει να φλασάρεις την JVK πρώτα απο το samfirmware.com. Απο εκεί μετά φλασάρεις τον speedmod για να μπεις σε recovery, και απο εκεί φλασάρεις την Juwe. Δεν είχες τους bootloaders, και είναι πρόβλημα για τον kernel. Η recovery χρειάζεται τους νέους bootloaders.

Έτσι όπως είσαι, μπορείς να τους κατεβάσεις απο το site-stash του perka, (google it), ή να κάνεις extract τα 2 αρχεία boot.bin και sbl.bin και να τα φλασάρεις με heimdall έτσι όπως είσαι.

Πιο ασφαλές είναι να φλασάρεις με odin την stock, και να ξανακάνεις τη διαδικασία.

Πρόλαβα κανονικά, αν και ανάμεσα στα "πεσίματα" άνοιγε ξανά το xda. Τη βρήκα πολύ καλή.

Το Σ/Κ θα βγει και η simply, αλλά νομίζω θα έχει damiangto kernel. Και άρχισα να ξαναεκτιμώ τον voodoo, οπότε η επιλογή μου θα είναι πιο πολύπλοκη.

Όσον αφορά την miui, θα ξαναπώ πως όταν την είχα στο desire μου άξιζε πολύ περισσότερο. Ήταν σταθερή λόγω source code. Εδώ αξίζει όντως για την εμπειρία, ασυζητητί.

Manost πριν την φλασάρεις, είχες περάσει την επίσημη JVK?

Όχι. Αυτό ήταν το λάθος :(

Έτσι όπως είσαι, μπορείς να τους κατεβάσεις απο το site-stash του perka, (google it), ή να κάνεις extract τα 2 αρχεία boot.bin και sbl.bin και να τα φλασάρεις με heimdall έτσι όπως είσαι.

Σου είναι εύκολο να μου πεις που θα βάλω τα boot.bin & sbl.bin στον Heimdall; Ίσως στο Primary & Secondary Bootloader και με ποια σειρά;

Δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ξανά και θέλω να αποφύγω τα διπλά και τριπλά flashαρίσματα.

Edit:

Ok, τα βρήκα στο README.txt

boot.bin στο Primary bootloader &

sbl.bin στο Secondary bootloader

Πλέον παίζει το ClockworkMod Recovery.

Thanks.

Κάποιος που να έβαλε την JVK; Με ποιο modem είστε; Έχω τεράστιο πρόβλημα με το σήμα του Wi-Fi.

Με την rom 'πέρασε' στο κινητό το modem JVK. Μέσα στο δωμάτιο που είναι το router έπαιζα με σήμα 1-2.

Flashαρα το JPE που ήταν αυτό που φορούσα με την FROYO rom και το σήμα ήταν καταπληκτικό, αλλά τα ίδια. Το σήμα στο Wi-Fi, πολύ μικρό.

Από εκείνη την ώρα έχει flashάρει τα modem JQ1, JVE, χωρίς να δω διαφορές.

Τί μπορεί να συμβαίνει;

Παισιά έχει δοκιμάσει κανένας να εγκαταστήσει το Google Car Home στο Galaxy S; Δεν το βρίσκει στο μάρκετ, μάλλον από ότι διαβάζω η Google το δίνει επίσημα μόνο στο Nexus S. Αλλά επειδή μπορούμε να βρούμε (υποθέτω) το apk, αναρωτιόμουν αν προκαλεί προβλήματα.

Θα το βάλω για χατήρι σου να σου πω αν κολλάει ή όχι και ας ξαναφλασάρω :P

@manost έβαλα την JVK και όντως έχει ένα θέμα με το σήμα στο wifi. Δεν έχω αλλάξει μόντεμ και δεν ξέρω συμπεριφορές με άλλα.

merci! θα περιμένω εντυπώσεις :) στο μεταξύ θα ψάξω λινκ για την τελευταία έκδοση γιατί νομίζω ότι αυτή πυ κυκλοφορεί χύμα δεν είναι η τελευταία για 2.2. Το είδα σήμερα στο nexus s στο πλαίσιο και μου άρεσε για το αμάξι. Ειδικά για να βάζω μουσική εύκολα.

Λοιπόν την κατέβασα αλλά...

Ενώ έκανε όλη τη διαδικασία του install και στο τέλος μου έβγαλε το κλασικό κάτω

Open Done

Μου έδινε δυνατότητα να επιλέξω μόνο το done και όχι το οpen. Την έψαξα στις εφαρμογές μου και δεν την βρίσκω :whistle:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...