mindtrapper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Είμαστε και άλλοι ξύπνιοι αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω να βοηθήσω. Παρακολουθώ με αγωνία τις προσπάθειες σου και συμπαραστέκομαι μένοντας ξύπνιος. Γερά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 έτσι έτσι όλοι μαζί για τη darky του vasil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 πω πω παιδια δεν ξερω τι να πω με σκλαβωνετε :lol: σας ευχαριστω πολυ, ενα δακρι μολις κυλησε :lol: η darky πηγε καλως φλασαρω τη miui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Φλάσαρε και τη miui και στο ενδιάμεσο ρίξε και ένα σκούπισμα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Την darky resurrection εννοείς vasilisga; Γιατί πρόσεχε μην ενεργοποιήσει και αυτό το voodoo lagfix... Ο super kernel μια βλακεία είναι. Ειδικά για lagfix προτείνω supercurio και damiangto. Και ext4. Η miui rc2 δεν μου άρεσε. Βρίσκω τον συνδυασμο jvk+supercurio's kernel+lagfix άπαιχτο παιδιά. Σε όλους τους τομείς. Και έτσι για να μην τα κάνω manual, έβαλα την ginger turbo ενώ πριν είχα kitchen, και είναι πολύ καλή.. Με έτοιμο framework-res για μερικές μοντιφιες και ολα τζετ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Να ρωτήσω και κάτι που έχω απορία. Γιατί στα Android φλασάρετε πολλές rom; Ή δεν ειναι και οι δυο rom αυτά που είπες; Δηλαδή το ένα είναι rom το άλλο kernel κτλ; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Όπως το είπες. Η juwe, simply, darky's κτλ είναι roms, με την συμβατική έννοια. Βασισμένες σε 2.2.1 η σε 2.3.3 κτλ. Όπου ακούς supercurio, voodoo, damiangto, ultimate, speedmod αναφεεόμαστε σε kernel, ο οποίος πρέπει να είναι συμβατός με την έκδοση android που τρέχεις. Το lagfix δεν ειναι κατι που φλασάρεται, ειναι μια μετατροπή του filesystem, κα πλέον ο καλύτερος τρόπος να γίνει είναι να περαστεί ενας κερνελ με αυτή τη δυνατότητα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 δεν ειμαι σιγουρος ποια ειχα, την 9.3 extreme νομιζω ο super kernel οντως δεν μου αρεσε τελος παντων εγκατεστησα κανονικα τη miui εν πρωτης οψεως φαινεται πραγματικα σαν να εχω αλλο κινητο, καλα αυτο το screen off animation δεν παιζεται αλλα οντως οπως εχεις πει στο μενου και γενικα στις επιλογες υπαρχει ενα μικρο lag θα κρατησω μια μερουλα σιγουρα τη ρομ ετσι να δω πως ειναι και μετα παω για την jvk μαλλον του ramad τελος θελω να ευχαριστησω ολους οσυς μου συμπαρασταθηκαν αυτες τις δυσκολες στιγμες :lol: @mindtrapper τα darky, miui, jvk που εχουμε αναφερει ειναι roms τα super kernel,supercurio, και damiangto ειναι κερνελς φλασαρουμε ρομς γιατι αν και σε γενικες γραμμες ειναι σχεδον ιδιες ολες, ολες μεταξυ τους ομως προσφερουν καποιες αλλαγες ειτε σε οπτικο επιπεδο, ειτε σε επιπεδο ταχυτητας, ειτε επιδοσεων μπαταρια, gps, σημα κτλ και οπως καταλαβαινεις υπαρχουν απειροι συνδυασμοι με roms, kernels, modems κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Nice, ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Άπειρες επιλογές το Android, λίγο που το έψαξα έχω ζαλιστεί Καλή φάση όμως, η χαρά της μόντας. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Nice, ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Άπειρες επιλογές το Android, λίγο που το έψαξα έχω ζαλιστεί Καλή φάση όμως, η χαρά της μόντας. Sent from my iPhone using Insomnia Ναι και το ωραίο είναι ότι πέραν από αυτό το επίπεδο μπορείς να κάνεις τρελές αλλαγές look χωρίς κανένα flasharisma μόνο με συνδυασμούς Launcher/widgets/icons. ΙΜΟ βάζεις μία καλή ROM και μετά μπορείς να παίζεις όλην την ώρα μόνο με Launchers και widgets. Πάντως από Roms είναι να βάλεις μία τελείως διαφορετική (βλέπε MIUI) ή να βρεις μία για να κάνεις Update (βλέπε 2.3) αλλιώς βρίσκεις μία γρήγορη (cm/darky/cooked...) και είσαι γάτος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ναι και το ωραίο είναι ότι πέραν από αυτό το επίπεδο μπορείς να κάνεις τρελές αλλαγές look χωρίς κανένα flasharisma μόνο με συνδυασμούς Launcher/widgets/icons. ΙΜΟ βάζεις μία καλή ROM και μετά μπορείς να παίζεις όλην την ώρα μόνο με Launchers και widgets. Πάντως από Roms είναι να βάλεις μία τελείως διαφορετική (βλέπε MIUI) ή να βρεις μία για να κάνεις Update (βλέπε 2.3) αλλιώς βρίσκεις μία γρήγορη (cm/darky/cooked...) και είσαι γάτος! νιάάάάάουυυυυυυυυυυυυυυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Λοιπον fact. Μου κεντρισατε το ενδιαφερον με αυτην την MIUI. Εντυπωσεις? Τι στυλ εχει συνοπτικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εμένα η miui δεν μου φάνηκε πιο γρήγορη απο την jvk, και επίσης δε είναι τόσο σταθερή σίγουρα. Είχα πρόβλημα, άλυτο, με τα πληκτρολόγια παιδιά. Και τη πρώτη φορά με την rc2 προβλημα στην internal storage. Βγηκε η juwe, και θα τη φλασαρω σε λιγο μαλλον. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 νιάάάάάουυυυυυυυυυυυυυυ ή γάτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Λοιπον fact. Μου κεντρισατε το ενδιαφερον με αυτην την MIUI. Εντυπωσεις? Τι στυλ εχει συνοπτικα? λοιπον Πετρο, την εχω απο χθες οι παρατηρησεις μου ειναι οτι σε μενα εχει ενα θεμα με τα βιντεο 720p και απο οτι εχω δει υπαρχει και σε αλλους αλλα οχι ολους περα απο αυτο ειναι σταθεροτατη, χωρις fc, χωρις τιποτα, πολυ καλο σημα, μπαταρια ετσι και ετσι (ειναι ενα απο τα αδυναμα σημεια της) και δεν λειτουργει και το tv out απενεργοποιοντας μια επιλογη απο τις ρυθμισεις η miui πραγμτικα γινεται τοσο smooth οσο το iphone, ισως περισσοτερο απο την darky 9.3 που ειχα ειναι ολο το μενου στα αγγλικα, αλλα εχω βαλει ελληνικο πληκοτρολογιο, το htc ime και ολα κομπλε εχω παρατηρησει επισης οτι καποια παιχνδια δεν παιζνουν (δεν παιζω ουτως η αλλως αλλα ηθελα να δοκιμασω), απο τα 5 που δοκιμασα τα 2 δεν παιζαν gps δεν εχω δοκιμασει καποιοι επισης εχουν προβλημα με το mount της εξωτερικης καρτας εγω εχω να πω ενας ο οποιος του αρεσει να ψαχνεται και ειναι flash victim , η δοκιμη της miui ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ, χωρις υπερβολες ειναι σαν να εχεις ενα αλλο κινητο, πραγματικα, οσο καλο η κακο μπορει να σημαινει αυτο, με τελειως διαφορετικες ρυθμισεις, απειρα themes κτλ αν τα παραπανω θεματα ειχαν εξαληφθει, κατι που αναμενεται με την ελευση της official 2.3, θα μπορουσα ευκολα να την κρατησω μονιμα φυσικα απο αυτα που ανεφερα δεν ειναι πληρης η rom οπως οι custom που ολοι ξερουμε αλλα η εμπειρiα και μονο κατα την αποψη μου λεει πολυ την συστηνω ανεπιφυλακτα η διαδικασια ειναι 10 λεπτα υποθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα