iRox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 παιδια ποια θεωρειται η καλυτερη/γρηγορότερη πιο σταθερη ρομ για το galaxy αυτη την στιγμη? εχω την darky's extreme edition v9.2 και δεν μου τα λεει καλα τωρα τελευταια (μικροlag κλπ, που δεν υπηρχαν) Ποια θα μου προτεινατε?
nikoskon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Κάρμεν, στο λινκ που παραθέτεις ο τύπος έχει 2 εκδόσεις με και χωρίς bootloaders. Εγώ κατέβασα μια από samfirmware και δεν ξέρω αν έχει bootloader. Να προτιμήσω με ή χωρίς bootloader και γιατί; Στο δεύτερο λινκ η διαδικασία που περιγράφει είναι η κλασική. Οπότε ΟΚ. Στο τρίτο λινκ για το root, δεν έφτασα ακόμα!
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν είδες το edit ε; Βασικά ψάχνω το θέμα στους xda που τα είχε πολύ αναλυτικά και με μικρότερη έκταση και δεν το βρίσκωωωωωωω. Πάτησα και στο λινκ που είχε δώσει ο vasilis αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Βασικά δεν ξέρω να σου απαντήσω στο γιατί περί bootloader, πάντως αυτή έβαλα (with bootloader) γι' αυτό σου είπα να κατεβάσεις αυτήν που είναι δοκιμασμένη. Τώρα το πως θα δεις αν έχει bootloader περίμενε κάποιον άλλον. Είμαι μικρό ακόμα
nikoskon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Στο λινκ που μου έδωσες ο τύπος προτείνει την without bloader. Πάντως είναι φλασάρω με bloader είτε χωρίς, το 3button combo δεν το χάνω; Αυτό με καίει βασικά. παιδια ποια θεωρειται η καλυτερη/γρηγορότερη πιο σταθερη ρομ για το galaxy αυτη την στιγμη? εχω την darky's extreme edition v9.2 και δεν μου τα λεει καλα τωρα τελευταια (μικροlag κλπ, που δεν υπηρχαν) Ποια θα μου προτεινατε? Σε 2.2.1 σου προτείνω Juwe's v1.9 με BUJP5 modem και Speedmod K13D kernel. Δεν είδες το edit ε; Βασικά ψάχνω το θέμα στους xda που τα είχε πολύ αναλυτικά και με μικρότερη έκταση και δεν το βρίσκωωωωωωω. Πάτησα και στο λινκ που είχε δώσει ο vasilis αλλά μου λέει ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Βασικά δεν ξέρω να σου απαντήσω στο γιατί περί bootloader, πάντως αυτή έβαλα (with bootloader) γι' αυτό σου είπα να κατεβάσεις αυτήν που είναι δοκιμασμένη. Τώρα το πως θα δεις αν έχει bootloader περίμενε κάποιον άλλον. Είμαι μικρό ακόμα Λέω να δοκιμάσω χωρίς bootloader! Κι ό,τι γίνει!
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Θα σου απαντήσω 100% για με bootloader, δεν το χάνεις. Εγώ δεν το έχασα και έκανα μετά απο Odin την διαδικασία για root. Εβαλα το κινητό σε download mode και πέρασα και αυτά περι root. Πάντως δεν νομίζω να το χάνεις και χωρίς bootloader. Θα λέγανε κάπου μέσα στις οδηγίες και ειδικά σε αυτές περι root, που είναι μετά το φλασάρισμα διαδικασία, αν γινότανε κάτι τέτοιο.
nikoskon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Στο σημείο αυτό ενώνουμε τις παλάμες των χεριών μας μπροστά από το πρόσωπό μας και (προσ)ευχόμαστε να μου πάνε όλα ΟΚ! Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουνε και σε στυλ γιόγκα, κανένα πρόβλημα... Όλες οι βοήθειες, καλοδεχούμενες...
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 edit1: 19:10 Θα σκάσω λέγε τι κάνει; edit2: 19:13
nikoskon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Βασικά είμαι με 30% μπαταρία. Να φλασάρω ή να περιμένω κι άλλο να φτάσει στο 50%; edit: 10²³²³²³²³ like για την 2η photo!
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Περίμενε μην κάνεις σαν εμένα, που δεν ακούω τον θείο storm, από την ανυπομονησία μου
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Κοίτα να δεις που ξαναέψησα μπιφτέκια και περιμένω το Niko να flasarei και δεν τρώω. Αντε σπρώξεεεεεεεεεε
nikoskon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μα καλά... δεν το ήξερες; Τα μπιφτέκια, με την 2η γίνονται πιο νόστιμα! Σε 5 λεπτά ξεκινώ!
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 οκκκκκκκκκκ πάω να βάλω σε ένα πιάτο και έρχομαι να έχεις και κερκίδα edit: Α και μην ξεχάσεις το σήμα της εκκίνησης
nikoskon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το PDA ειχε Sbl, οπότε μάλλον έβαλα με bootloader... Μόλις μπήκα! Για να δούμε...
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (μασάω κιόλας, ελπίζω το πάμε να ακούστηκε κανονικά )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα