hristos 22 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 τωρα θα με αναγκασετε να κανω και αλλο βιντεο και θα καταντησω και εγω γραφικος.τι λετε βρε παιδια?κλειδωνει σε δευτερολεπτα(υπερηχητικα αν εχεις gps στο αμαξι,win mobile or wince) και δεν χανει σημα πουθενα. ειδικα απο το gps ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος. τι διαολο,για αλλη συσκευη μιλαμε? την εφερα απο γερμανια,δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο,αλλα δεν νομιζω. Μηπως στην Γερμανια της εκπαιδευουν καλυτερα? Κοιτα...δεν εχω Galaxy και γενικως υστερα απο το πολυδιαφημιζομενο omnia που ειχα γινει κατοχος ειπα οτι δεν θα ξανασχοληθω με την συγκεκριμενη εταιρα ....... Σε οσα Samsung και να ειχα smartphone ειχα δυο προβληματα........το ενα ηταν λογο του χαμηλου Sar δεν ακουγα ουτε τον εαυτο μου(πολλες διακοπες στην ομηλια) .......και το γενικο προβλημα του GPS που κλειδωνε σε 5 λεπτα και ανω...... Ωστοσο αφου εισαι κατοχος της συσκευης σιγουρα θα ξερεις καλυτερα και δεν αντιλεω. Απλα επειδη διαβασα οτι γενικα εχει αναφερθη αυτο το προβλημα με το κλειδωμα του GPS εκανα αυτη την επισημανση......
tarantules Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 τωρα θα με αναγκασετε να κανω και αλλο βιντεο και θα καταντησω και εγω γραφικος Άμα δεν σου κάνει κόπος θα ήθελα να δω ένα βιντεάκι σχετικό με το πως κλειδώνει τους δορυφόρους και κατά πόσο χάνει ή όχι το σήμα...
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ενα που να λεει "gps running smoothly"
BladeRunner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ενα που να λεει "gps running smoothly" αχχααχχαχαχα. by the way,για το omnia εχω ακουσει τα χειροτερα. δεν εχει ομως καμμια σχεση υποθετω...μιλαμε για κατι τελειως διαφορετικο. σαν τα παλια corsa me το νεο corsa d. τα παντα ειναι βιωματικα ως ενα βαθμο.αμα σου κατσει στραβα η εταιρια. εχω δωσει με επιδοτηση και ενα samsung corby στην μανα μου και για τα λεφτα του ειναι κορυφη. παντως αυτο με τους δορυφορους,ειλικρινα ειναι ακριβως το αντιθετο. αλλα αφου ειστε απιστοι θωμαδες θα σας φτιαξω ενα!:lol:
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 εχω παντως ενα μηχανακι της το οποιο ειναι τζιτζι
BladeRunner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 το omnia ετρεχε winmobile??? ε,για αυτο ηταν αισχρο στο gps... 5 λεπτα???και τυχεροι ησασταν.εχω κανει και 15-20 λεπτα....εχοντας να το χρησιμοποιησω ενα μηνα το gps. αρα εγω καταληγω στο συμπερασμα οτι δεν ηταν και τοσο θεμα συσκευης οσο λειτουργικου. android rules!
BladeRunner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 εχω παντως ενα μηχανακι της το οποιο ειναι τζιτζι εννοειται...ολες οι lcd του σπιτιου ειναι samsung. και το κλιματιστικο μου και το home cinema... ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος κυριως απο το service oταν το χρειαστηκα διοτι εχει παντου σποτς και ειδικα ενα ειναι κοντα σε εμενα. γενικα ειναι κορυφαια εταιρια.βγαζει τα παντα,απο τηλεορασεις μεχρι...παγκους κουζινας...και εκει ειναι παλι το νουμερο ενα... για να μην σου πω για τα ναυπηγεια της...τα καλυτερα στον κοσμο.ειχαν ερθει και κατι τυποι απο εκει,οταν δουλευα στα ελληνικα ναυπηγεια να μας ξεστραβωσουν.... αλλο επιπεδο. ποιος να το πιστευε οτι οι κορεατες του πολεμου του 1950 θα βρισκονταν εδω τεχνολογικα....
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 και μην ξεχναμε τον κυριοτερο λογο για τον οποιο αγοραζουμε samsung:
BladeRunner Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 αχαχχαχαχα,αυτο μου ειχε διαφυγει τελειως... ειδικα με την φανελα του 2008 που εχω και εγραφε samsung mobile και ελεγα ελεος ρε sammy,τι κινητα να διαφημισεις?
Haldol Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Εντοπίστε τις διαφορές: Βοηθάω: το ένα έχει τετράγωνο πλήκτρο στο κέντρο κάτω από την οθόνη, το άλλο στρογγυλό. Το ένα έχει τετράγωνη κάμερα, το άλλο στρογγυλή. Το ένα έχει εικονίδια που αρμόζουν σε κινητό του 2009-2010, το άλλο παίζει να τα πήρε από το 3510 (ναι, το Nokia). Απ' ότι φαίνεται η Samsung δεν έχει καν design division και αρκείται στις φτηνές κόπιες (ακόμα και στην αντιγραφή απέτυχε!) συσκευών ανταγωνίστριας εταιρείας. Και μάλιστα το παρουσιάζει σαν το υπερτηλέφωνο του 23ου αιώνα. Κοιτάχτε HTC Legend instead.
CarbonFibre Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μία ερώτηση για τους κατόχους.Πως αλλάγω τη ρύθμιση στις επαφές μου ώστε να ταξινομεί τα ονόματα σύμφωνα με το ελληνικο αλφάβητο? Εχω βάλει ώς default γλώσσα τα ελληνικά στις ρυθμίσεις μου.
tarantules Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ρε kirileman μια ερώτηση: Τα ψάχνεις αρκετή ώρα αυτά και τα ποστάρεις; :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα