Προς το περιεχόμενο

θέλω να ασφαλίσω μόνο ένα αρχείο

heavyaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά, θέλω να ασφαλίσω μόνο ένα αρχείο(φόρμα), στο οποίο ο διαχειριστής θα αλλάζει τις τιμές των προϊόντων με ένα κλικ. πχ τιμή όλων των προϊόντων του e-shop= βάρος*ημερήσια τιμή ασημιού. όπως καταλαβαίνετε, αν κάποιος αποκτήσει λανθασμένη πρόσβαση σε αυτή τη φόρμα, θα έρθει η καταστροφή, τι μπορώ να κάνω; η μέθοδος με το .htaccess στον φάκελο που είναι το αρχείο php είναι ασφαλής? ο κωδικός και το όνομα χρήστη δεν θέλω να γίνονται register και ούτε να ελέγχονται από βάση, καλύτερα hardcoded.

τι έχετε να μου προτείνετε;

ευχαριστώ.

Δημοσ.

θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις HTTP_AUTH είτε μια απλή φόρμα σε php και να κάνει την επαλήθευση (ίσως κάνεις και χρήση session εκεί)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

όπως λέει ο lion μπορείς με HTTP_AUTH,

όσο για htaccess είναι πάρα πολύ ασφαλές!και μπορείς να ασφαλίσεις και το ίδιο το htaccess!

πρόσθεσε αυτό:

# Protect htaccess

<Files ~ “^.*\.([Hh][Tt][Aa])”>

order allow,deny

deny from all

satisfy all

</Files>

Δημοσ.
παιδιά, θέλω να ασφαλίσω μόνο ένα αρχείο(φόρμα), στο οποίο ο διαχειριστής θα αλλάζει τις τιμές των προϊόντων με ένα κλικ. πχ τιμή όλων των προϊόντων του e-shop= βάρος*ημερήσια τιμή ασημιού. όπως καταλαβαίνετε, αν κάποιος αποκτήσει λανθασμένη πρόσβαση σε αυτή τη φόρμα, θα έρθει η καταστροφή, τι μπορώ να κάνω; η μέθοδος με το .htaccess στον φάκελο που είναι το αρχείο php είναι ασφαλής? ο κωδικός και το όνομα χρήστη δεν θέλω να γίνονται register και ούτε να ελέγχονται από βάση, καλύτερα hardcoded.

τι έχετε να μου προτείνετε;

ευχαριστώ.

:fear: Γιατί;;;

Δημοσ.
:fear: Γιατί;;;

Επειδή αν διαπιστωθεί διαρροή του pass, ο πελάτης θα με φωνάξει να πειράξω τον κώδικα, και θα τον χρεώσω ανάλογα

(αντι να το κάνει μόνος του με μια απλή, εσωτερική διαδικασία "reset/change admin pass").

σε απλά ελληνικά: Customer Care and Support Policies.

Δημοσ.
... μπορείς να ασφαλίσεις και το ίδιο το htaccess!...

Ωραίοοοοος.. Δε το είχα συναντήσει κάπου και δε το χα σκεφτεί οτι θα παίζει..

tnx..

random.. μη δινεις τόση έμφαση στο care βρε παιδί μου :-Ρ

απο περιέργια.. τι θα του χρεώσεις (αν επιτρέπεται) για να πα να αλλάξεις το pass?

Δημοσ.

ε, κλασσικά 1d sizing έχει μια τέτοια δουλειά...σε μικρές εταιρίες άντε 0,5

λολ

Δημοσ.
Επειδή αν διαπιστωθεί διαρροή του pass, ο πελάτης θα με φωνάξει να πειράξω τον κώδικα, και θα τον χρεώσω ανάλογα

(αντι να το κάνει μόνος του με μια απλή, εσωτερική διαδικασία "reset/change admin pass").

σε απλά ελληνικά: Customer Care and Support Policies.

Δηλαδή εγώ που χρεώνω με το ζόρι 600Ευρά για δυναμικό site, 800 για δυναμικό flash και με παιδεύουν και κανένα μήνα μετά με μικροδιορθώσεις (χωρίς χρέωση βέβαια) πρέπει να είμαι πολύ μ****ας τελικα... :rolleyes:

Δημοσ.

ρουτσουμαν... κάνε το δυναμικο 800.. και το φλας 5000 (οποτε να μη το προτιμούν.. αλλα αν το προτιμήσουν να τα τσιμπήσεις) :-ρ

πάντως τα 600 είναι λίγα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...