pieros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Epeidi poloi insomniacs einai foitites 8a protina na kanoume kati kalo gia na allilobi8i8oume.<BR>Ti einai auto??????????<BR>Na arxisoume antalagi ergasiwn se kosmio epipedo pantws.<BR>Egw eimai foititis Panep,Peiraia Nautiliako 5o exam.<BR>Eseis ti lete den einai mia kali idea?
nik7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 SIMFONO APOLITA.an kai den exo ksekinisi akoma ton marti ksekinao sto tei pirea mixanologia!!!ama ine kanenas pou exi ergasies protou eksaminou as mou tis stili apo tora!!!
BrancaLeone Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Εγώ προτείνω να δημιουργηθεί ξεχωριστή ενότητα στο forum για πανεπιστήμια-τει, όπου θα μπορούμε να συζητάμε διάφορα θέματα (ιδιαίτερα εργασίες και θέματα εξετάσεων).<BR>ʼντε γιατί μου φαίνεται ότι θα βγούμε απο τη σχολή και θα μπούμε στα ΚΑΠΗ.<BR>Εγώ είμαι ΑΣΟΕΕ τμήμα οικονομικής επιστήμης, 9ό εξάμηνο....
Dvs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 simfono kai ego!<BR>alla ama eisai sto idio panepistimio /tei (o enas proto examino kai o allos 2o) mallon tha to katalavei o kathigitis kai tha apreis koulouraki!<BR>alla gia voithia einai kalo!
Paidi_tis_nyxtas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Egw eimai sto efarmosmenon mathimatikon stin kriti(irakleio).Kirios thelo na perno palia themata giati oi kathigites exoun mia tasi na anakiklonoun ta themata tous.Prepei na ftiaxtei ksexoristo section!!!!
psyduck Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Eγω ειμαι στο τμημα ηλεκτρολογιας στο ΤΕΙ Πειραια πρωτο εξαμηνο.<P>Οτιδηποτε σχετικο θελει να μου στειλει καποιος π.χ. <BR>εργασιας,θεματα,σημειωσεις μπλα μπλα... στο <P>[email protected]<P>Ολα τα σχετικα ειναι ευπροσδεκτα.<BR>Ευχαριστω εκ των προτερων.
psyduck Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Α και κατι αλλο.Παρακαλειται τα μαϊλ για αυτο το σκοπο να εχουν σαν τιτλο θεματος "ηλεκτρολογια"<P>Επισης οποιος θελει να επικοινωνησει μαζι μου για το θεμα της σχολης ή να ανταλλαξουμε σημειωσεις(οταν βρω γιατι τωρα δεν εχω) ας μου στειλει μαϊλ με θεμα "ηλεκρολογια"<P>Ξανα ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολους τους φοιτητες σε ολη την Ελλαδα.<P>
Toufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 re pedia..allo oi ergasies allo ta exams...ego den eixa lefta na paro to bus na pao sto uni (london is expensive kai oxi oute evgena) kai exasa polla mathimata..oxi pos den ta ksero (hnd computing is easy) alla den exo kairo na kano ergasies...gia afto an exei kaneis kana atm (afto apo tis trapezes) se visual basic asto stilei me mail
thanmikron Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 edw polutexneio.politikos mhxanikos 4 etos...<BR>as steilei email opoios sumpasxei....kai kana programmataki sta upopsin paidia.....
Earthbound Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 ΑΣΟΕΕ - Οργάνωση και Διοίκηση Επιχσιρήσεων - Α' εξάμηνο<BR>Αν υπάρχει κανείς συνάδελφος, τα e-mails ευπρόσδεκτα!
bandito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Σε οτι έχει σχέση με τις εργασίες, θα συμφωνήσω με τον Spooker. Όσες φορές αντέγραψα εργασία, τον ήπια στις εξετάσεις. Και εκει προς το τέλος, θα μετανιώνεται γιατι δεν διαβάσατε στο τάδε μάθημα, και το βρίσκεται μπροστά σας τώρα. Για τις εξετάσεις όμως, ναι. Είναι αδικία να διαβάζεις 10 μέρες, και να γράφεις με το ζόρι 5, επειδή ο καθηγητής άλλα διδάσκει, και άλλα εξετάζει.<BR>Είμαι ΕΜΠ-ΗΜΜΥ. Τελειώνω μεν, αλλά έχω πολύ υλικό.
Christos19 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Οικονομικών επιστημών Α.Π.Θ 1ο εξάμηνο εδώ
BrancaLeone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 ρε παιδιά αφήστε τις εργασίες....για βοήθεια σε ύλη και θέματα μιλάω..,εγώ π.χ. λόγω δουλειάς δεν πηγαίνω συχνά στη σχολή, αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω από εμένα για πράγματα καθοριστικής σημασίας θα ήθελα να τα γνωρίζω.<BR>Βγαίνει π.χ. ο καθηγητής μια βδομάδα πρίν την εξεταστική και πετάει 2-3 σημειώσεις...<BR>Δεν μιλάω για αντιγραφές...βέβαια σε δύσκολες καταστάσεις μπορούμε να πάμε γράψουμε για κάποιον άλλο άυπνο φίλο μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.