Προς το περιεχόμενο

Χαμένος στο κόσμο των gps

masvidal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαρέθηκα το gps του κινητού μου και λόγο δουλειάς το χρειάζομαι να βρω κανένα δρόμο ή χωριό στην Κρήτη!! τί λέτε για αυτό εδώ?

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/MLS-43A-TALK-DRIVE-SLIM-TOMI-33-L-520-089.htm

Τα ΤΟΜΤΟΜ ή οτι άλλο θέλετε να μου προτείνετε δεκτό

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βαρέθηκα το gps του κινητού μου και λόγο δουλειάς το χρειάζομαι να βρω κανένα δρόμο ή χωριό στην Κρήτη!! τί λέτε για αυτό εδώ?

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/MLS-43A-TALK-DRIVE-SLIM-TOMI-33-L-520-089.htm

Τα ΤΟΜΤΟΜ ή οτι άλλο θέλετε να μου προτείνετε δεκτό

Απο οτι εχω διαβασει το συστημα με φωνητικο προσδιορισμο του προορισμου εχει προβληματα. Αν θελεις μεγαλη οθονη καλυτερο ειναι αυτο νομιζω.

Εναλακτικα αυτο αλλα μετα τους 6 μηνες εχει συνδρομη η υπηρεσια live Traffic

Δημοσ.
Απο οτι εχω διαβασει το συστημα με φωνητικο προσδιορισμο του προορισμου εχει προβληματα. Αν θελεις μεγαλη οθονη καλυτερο ειναι αυτο νομιζω.

Εναλακτικα αυτο αλλα μετα τους 6 μηνες εχει συνδρομη η υπηρεσια life.

Η λειτουργία Live Traffic είναι μόνο για την ΑΘήνα η οποία λειτουργεί και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να λειτουργήσει και στην Θεσσαλονίκη. Αν κάποιος το έχει ή το αγοράσει για εκτός Αθηνών περιοχή, μπορεί να βλέπει εφημερεύοντα φαρμακεία ή τιμές καυσίμων σε βενζινάδικα βάση του υπουργείου. Μετά τους 6 μήνες η συνδρομή μπορεί να γίνει επιλεκτικά για όποιον μήνα θα γίνει χρήση.

Δημοσ.

χμμ λειτουργεί το Live Traffic αθήνα ε ?:confused:

Καλα που το ανέφερες για να το δοκιμάσω στο navigon που πήρα πρόσφατα

Δημοσ.

Επιλέγοντας ένα GPS πρέπει να έχει τουλάχιστον Core duo επεξεργαστή για γρήγορο υπολογισμό διαδρομής. .

ενδιαφερον!!!!:shifty:B);):fear:

Δημοσ.

πολύ ενδιαφέρον θέμα, μια που αποφάσισα και εγω να ψάξω για gps (του κινητού μου με κούρασε)!

Ερώτηση παντελώς άσχετου:

ΟΛΑ τα μοντέλα gps, συνδεονται σε όλους τους αναπτηρες? ή παίζει...και ασυμβατότητα?

(θα ψαξω για μεταχειρισμένο βέβαια,δε θελω να δωσω πολλα)!

Δημοσ.
πολύ ενδιαφέρον θέμα, μια που αποφάσισα και εγω να ψάξω για gps (του κινητού μου με κούρασε)!

Ερώτηση παντελώς άσχετου:

ΟΛΑ τα μοντέλα gps, συνδεονται σε όλους τους αναπτηρες? ή παίζει...και ασυμβατότητα?

(θα ψαξω για μεταχειρισμένο βέβαια,δε θελω να δωσω πολλα)!

Απο όσο ξέρω ναι δεν υπάρχει ασυμβατότητα

Δημοσ.
Επειδή όπως ειπα, είμαι εντελώς άσχετος από gps, αυτό εδώ, γιατί είναι τόσο φθηνό?,και με μεγάλη οθόνη? εχει "κακό" χάρτη και απόκριση?

Προκλητικα φτηνο το βρισκω για να ειναι καλο αλλα αφου εισαι Μεταμορφωση διπλα ειναι το Πλαισιο να το δεις...

Λεει για χαρτες απο Geointelligence που ειναι οι καλυτεροι για Ελλαδα ,αλλα το λογισμικό πλοήγησης Navman SmartST 2009 δεν το ξερω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...