Προς το περιεχόμενο

καίγεται η 4850 μου

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
cc... τι είναι αυτό?

ati catalyst control center, πας στο ati overdrive και στις περισσοτερες μπορεις να ρυθμισεις απο κει τον ανεμιστηρα, αν και σε μενα γκαζωνει μια χαρα μονος του, ενα 80% πρεπει σιγουρα να το πιανει

---------- Προσθήκη στις 18:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:04 ----------

της ΜΑΜΑΣ είναι.

στον blacksuede αναφερομουν που ειπε οτι την αλλαξε

Δημοσ.

το ανέβασα στο 100% και είναι ακόμα αθόρυβη αλλά ανέβηκαν οι στροφές, ήταν 73% στα defaults, θα δοκιμάσω τώρα να δούμε τι θερμοκρασίες θα ανεβάζει

Δημοσ.

καλα δεν κανουν ολοι οι ανεμιστηρες τον ιδιο θορυβο , ο δικος μου ομως ειναι

SNN1829B-682_587753a.jpg

o slip stream ειναι φυσηματακι μπροστα του :P

Δημοσ.
cc... τι είναι αυτό?

sorry είναι ccc , ati catalyst control center... δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας κτλ...

εγώ πήρα μία μτχ χάλκινη με πορτοκαλί ανεμιστήρα silent, μισό να βάλω Link...

ορίστε... http://www.zerotherm.net/eng/product/gx810.asp

εγώ την είχα πάρει πριν ενάμισι χρόνο από πλαίσιο,εταιρίας connect3d, κοινώς με έκαψες...

69€ τη στιγμή που όλες οι άλλες 4850 τότες είχαν γύρω 100-110€...Η ψύκτρα της

ήταν μια μαύρη σιδερένια που όπως είπα πριν δεν έκανε τίποτα...άμα την γύριζα πίσω

και μου την άλλαζαν με μία ίδια θα είχα το ίδιο πρόβλημα γιατί πολύ απλά η ψύκτρα ήταν

για πέταμα, για αυτό και πήρα aftermarket και έπεσαν οι θερμοκρασίες 40 βαθμούς...

Δημοσ.

καλά όταν δεν βαριέμαι θα του κολίσω και απο κάτω και έναν άλλον ανεμιστήρα για καλύτερες θερμοκρασίες

Δημοσ.

αναλόγως πως είναι το κουτι σου μπορείς να βάλεις ανεμιστήρα, είτε να τη χτυπάει, είτε να διώχνει τον ζεστό αέρα...εμένα συν τοις άλλοις είναι htpc,που δεν φημίζονται για καλή κυκλοφορία....

Δημοσ.
sorry είναι ccc , ati catalyst control center... δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας κτλ...

εγώ πήρα μία μτχ χάλκινη με πορτοκαλί ανεμιστήρα silent, μισό να βάλω Link...

ορίστε... http://www.zerotherm.net/eng/product/gx810.asp

εγώ την είχα πάρει πριν ενάμισι χρόνο από πλαίσιο,εταιρίας connect3d, κοινώς με έκαψες...

69€ τη στιγμή που όλες οι άλλες 4850 τότες είχαν γύρω 100-110€...Η ψύκτρα της

ήταν μια μαύρη σιδερένια που όπως είπα πριν δεν έκανε τίποτα...άμα την γύριζα πίσω

και μου την άλλαζαν με μία ίδια θα είχα το ίδιο πρόβλημα γιατί πολύ απλά η ψύκτρα ήταν

για πέταμα, για αυτό και πήρα aftermarket και έπεσαν οι θερμοκρασίες 40 βαθμούς...

μπορεις να μου πεις κι εμενα ποια πηρες γιατι και γω μια μαυρη σιδερενια εχω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...