LeoNaXe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 πρόσφατα αγόρασα έναν μεταχειρισμένο υπολογιστή και είπα να δοκιμάσω τη επιδόσεις μπορεί να αντέξει. έβαλα το COD:MW2 και μετά απο 2ωρω gaming έλεγξα τησ θερμοκρασίες του υπολογιστή και όλα ήταν οκ εκτός απο την κάρτα γραφικών, είδα 85 βαθμούς και όταν ακούμπησα την ψήκτρα του κάηκα. μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα που ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες? η κάρτα είναι αυτή
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 πιστευω θα αντεχει , κι εμενα η 4890 εκει παιζει απο θερμοκρασιες στα βαρια παιχνιδια και εδω και κανα 6μηνο δεν παιζει προβλημα (εκτος απο το θορυβο του ανεμιστηρα που κανει ολους τους αλλους να ακουγονται σαν ενα απαλο αερακι ) στο κατω κατω αν καει υπαρχει και εγγυηση
LeoNaXe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 απο θόρυβο είναι μια χαρά αυτή δεν βγάζει τίποτα, στα full γραφικά το έπαιζα. άμα δεν υπάρχει πρόβλημα δεν με πειράζει
caution Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αν εκεί topάρει δεν έχεις πρόβλημα... 2 tips: -αν δεν βαριέσαι, άλλαξέ της την πάστα σε ceramique -βελτίωσε το airflow του κουτιού σου ...όλο και κάτι θα ξεκλέψεις
LeoNaXe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αν εκεί topάρει δεν έχεις πρόβλημα... 2 tips: -αν δεν βαριέσαι, άλλαξέ της την πάστα σε ceramique -βελτίωσε το airflow του κουτιού σου μα η ψήκτρα καίγεται, μια χαρά αγωγιμότητα θα έχει για να γίνετε αυτό, το κουτί το έχω κάνει καλοκαιρινό
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 εμενα παντως η δικη μου δεν εχει πολυ καλη ψυξη σε σχεση με αλλες υλοποιησεις που εχω δει και το κουτι μου δε μπορει να κανει κατι καλυτερο (θα πρεπει να παω σε αλλο κουτι και δεν εχω σκοπο να δωσω τοσα χρηματα αυτη τη στιγμη) το μονο που εχω σκεφτει ειναι να αλλαξω τη ψυκτρα της καρτας με κατι πιο αποδοτικο και αν γινεται και πιο αθορυβο οικονομικες και αποδοτικες λυσεις παιζουν?
LeoNaXe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 αυτή λογικά θα είναι καλή, είναι dual fan, έχει και fan control
d3m0n Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 85 για καλοκαίρι και 4850 δεν είναι ανησυχητικά. Βάλε πιο δυνατά το ανεμιστήρι εν ώρα gaming + αυτά που είπε ο caution.
LeoNaXe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 πωσ μπορώ να επιταχύνω το ανεμιστήρα, το κουτί είναι τέρμα ανοιχτό απο παντού και για να αλλάζω πάστες τώρα λίγο δύσκολα όταν θα σκέφτομαι να ξεβιδώνω, να καθαρίζω να ξανα βιδώνω και πάει λέγοντας
blacksuede Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 ποιο είναι το full που παίζεις ? σε ποιά ανάλυση? και εννοείτε πως θα καείς αν ακουμπήσεις μέταλλο 85C...έλεος.... το ότι καίγεται δεν σημαίνει ότι δουλευει καλά, κι εμένα έπιανε 104 αλλά έκλεινε το Pc... άλλαξα την ψύκτρα,έβαλα και as5 και ηρέμησα...τελικιάζει στους 62C σε 32" 1080p...
LeoNaXe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 έπαιξα το call of duty mw2 σε ανάλυση 1920x1200 στα full γραφικά
Nikosgiann Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 λοιπον,φιλε topic starter... αυτη την ιδια την ειχα και γω...1 χρονο και μετα την εστειλα πισω να μου την αλλαξουν.. το ιδιο προβλημα,φοβερες θερμοκρασιες...εννοειται ειχα κανει αλλαγη παστας.. η καρτα ειναι αθορυβη,επειδη ο ανεμιστηρας αυτος ΔΕΝ ανεβαζει στροφες...αυτο ειναι το προβλημα της.. Κοιτα τα καλωδια της καρτας του ανεμηστηρα...αν ειναι 2,δεν ανεβαζει στροφες..τσεκαρε την ιδια την καρτα και οχι αυτη της φωτογραφιας (grid ολα φουλ 1600*1050 σε 2 λεπτα 98 βαθμους κελσιου) την ειχα παρει απο εσοπ και μου την αλλαξανε μετα απο 1 χρονο
LeoNaXe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Κοιτα τα καλωδια της καρτας του ανεμηστηρα...αν ειναι 2,δεν ανεβαζει στροφες..τσεκαρε την ιδια την καρτα και οχι αυτη της φωτογραφιας 3 είναι τα καλώδια, με ποιο πρόγραμμα μπορώ να ανεβάσω στροφές? το πείρα μεταχειρισμένο για ατό δεν μπορώ να το αλλάξω πουθενά
blacksuede Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 πωσ μπορώ να επιταχύνω το ανεμιστήρα, το κουτί είναι τέρμα ανοιχτό απο παντού και για να αλλάζω πάστες τώρα λίγο δύσκολα όταν θα σκέφτομαι να ξεβιδώνω, να καθαρίζω να ξανα βιδώνω και πάει λέγοντας τον ανεμιστήρα τον επιταχύνεις μέσω του cc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.