Nightstrike Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 @damastes Ty, φαίνεται ευκολάκι Εάν κάνω αναβάθμιση από τα 4gb sd που είχε το desire, θα πρέπει να κάνω ένα απλό copy paste των αρχείων από το ένα sd στο άλλο ή θέλει κάτι παραπάνω? @Komos μιας και έχεις το ios4 μάλλον πρέπει να μας πεις εσύ τις εντυπώσεις σου Ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση στο Desire είναι τα κουμπιά του. Στην αρχή τα βρίσκεις υπερβολή και έτσι, αλλά μέσα στα apps είναι πολύ βολικά. Συγκεκριμένα το "menu" εμφανίζει τις επιλογές του εκάστοτε app, οπότε ενώ σερφάρεις ή κάνεις οτιδήποτε εκμεταλλεύεσαι τον χώρο από την έλλειψη των σταθερών πλήκτρων. Και το "back" είναι χρήσιμο για fast switching μεταξύ apps. μήπως να κάνει ένας ένα thread για παρουσίαση του android?
stavrakas85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? έχω samsung omnia 2 και δεν είμαι ευχαριστημένος κυρίως για το αργό interface. σκέφτομαι όταν έρθει να πάρω iphone 4 καθώς είχα στο παρελθόν το 2G και ακόμα και εκείνο ήταν πιο γρήγορο απο το omnia. όποτε μια και η συζήτηση είναι για λειτουργικα θέλω να ξέρω (καθώς άσχετος) αν κανονικά αρχεία απο pc απο office (.xls, .doc, .ppt) θα δουλεύουν κανονικά στο macOS του iphone4. ήταν και ο λόγος που πήρα windows phone... thanks!
Nomedor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 no no no no! Η super amoled στον ήλιο δεν απέδειξε τίποτα απολύτως! Και ο οθόνη του 4 δεν είναι μόνο στην ανάλυση η διαφορά! Τσέκαρέ το λίγο! Για την ώρα (μέχρι να δω στην πράξη το 4), προφανώς και οι Amoled/SuperAmoled είναι καλύτερες αλλά μόνο υπο σκιαν ή σε εσωτερικούς χώρους! Δεν έπεσε το μάτι μου σε καμία είδηση που να λέει κάτι παραπάνω από το την μεγαλύτερη ανάλυση. Θα το κοιτάξω. @paredwse Φυσικά και κάνω εικασίες σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω γιατί πολύ απλά δεν τις έχουμε δει δίπλα-δίπλα ακόμα. Η ίδια η samsung με το που βγήκε ο Jobs να πει ότι έχει την καλύτερη οθόνη του κόσμου βγήκε την επομένη να τον διαψεύσει. According to Samsung, AMOLED is still superior in contrast ratio, color reproduction and response time. http://www.geek.com/articles/mobile/samsung-super-amoled-still-beats-iphone-4s-retina-display-20100610/
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 [...]@paredwse Φυσικά και κάνω εικασίες σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω γιατί πολύ απλά δεν τις έχουμε δει δίπλα-δίπλα ακόμα. Η ίδια η samsung με το που βγήκε ο Jobs να πει ότι έχει την καλύτερη οθόνη του κόσμου βγήκε την επομένη να τον διαψεύσει. Μα τι περιμένεις, το marketing της κάθε εταιρείας έτσι θα λειτουργούσε. Γιατί να πιστέψεις την Samsung και όχι την Apple. Γιατί να πιστέψεις την Apple κι όχι την htc. Και πάει λέγοντας... Απλώς βλέπω ότι βγάζεις εύκολα συμπεράσματα για συσκευή που ΔΕΝ έχεις καν δει από κοντά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεν έπεσε το μάτι μου σε καμία είδηση που να λέει κάτι παραπάνω από το την μεγαλύτερη ανάλυση. Θα το κοιτάξω. Εκτός από την ανάλυση το εντυπωσιακό είναι το ppi μιας και τετραπλασιάστηκαν τα pixels. Τα παρακάτω είναι το ένα από το 3gs και το άλλο από το 4!
Nomedor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εκτός από την ανάλυση το εντυπωσιακό είναι το ppi μιας και τετραπλασιάστηκαν τα pixels. Τα παρακάτω είναι το ένα από το 3gs και το άλλο από το 4! Ναι το 2ο έχει την 4πλή ανάλυση. Εγώ αυτό που είπα είναι: Η διαφορά στο μάτι του 480x320 με 800χ480 δεν νομίζω να είναι το ίδιο με 960χ640 με 800χ480. Δεν σύγκρινα 480x320 με 960χ640 αλλά τη διαφορά στην εξέλιξη από το ένα στο άλλο σε σχέση με ενδιάμεσο βήμα το 800χ480 Θέλοντας να καταλήξω στο ότι πιστεύω πως δεν θα έχει τόσο σημασία η μεγαλύτερη ανάλυση της IPS όσο τα ζωντανά χρώματα της super amoled. Απλώς βλέπω ότι βγάζεις εύκολα συμπεράσματα για συσκευή που ΔΕΝ έχεις καν δει από κοντά. Διάλεξα προσεχτικά τα λόγια μου για ξεκαθαρίσω ότι είναι προσωπικό συμπέρασμα αν το πρόσεξες. Τώρα για το πια εταιρία θεωρεί ο καθένας πιο αξιόπιστη είναι πάλι σχετικό
Aztec Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το ppi δεν έχει και τόση αξία στην απόσταση που κρατάει κάποιος το κινητό. Έκτος αν τώρα βλέπει παντού pixels. Θα συμφωνήσω με τον @nomedor για την χρωματική απόδοση και θα προσθέσω την ενεργειακή κατανάλωση και την συμπεριφορά στον ήλιο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το ppi δεν έχει και τόση αξία στην απόσταση που κρατάει κάποιος το κινητό. Έκτος αν τώρα βλέπει παντού pixels. Θα συμφωνήσω με τον @nomedor για την χρωματική απόδοση και θα προσθέσω την ενεργειακή κατανάλωση και την συμπεριφορά στον ήλιο. Η συμπεριφορά στον ήλιο των (s)amoled εξακολουθεί να είναι τραγική!
Nomedor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Η συμπεριφορά στον ήλιο των (s)amoled εξακολουθεί να είναι τραγική! Το λες αυτό παρόλο που είδες το συγκριτικό βίντεο; Γιατί από ότι φαίνεται στο φως του ήλιου η απλή οθόνη υπερτερεί έναντι στην samoled μόνο υπό γωνία. Αλλά και πάλι στο βίντεο δεν φαίνεται η πραγματική διαφορά, μόνο από κοντά.
oldnew Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Στην οθόνη του iPhone 4 δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη ανάλυση η μονη διάφορα. Έχει ανεβεί αισθητά τόσο η φωτεινοτητα όσο και η αντίθεση. Το 3gs είχε την ποιο φωτεινή οθόνη κάτω απο τον ήλιο, αυτο έχει ακόμα ποιο φωτεινη. Στην παρουσίαση της apple όσοι την ειδανε , σχεδόν όλοι γράψανε ότι είναι η καλύτερη οθόνη που είδαν ποτέ σε κινητό. Τώρα δεν αμφιβαλω ότι πχ η samoled μπορεί να αποδειχθεί ότι υπερέχει σε κάποιο σημείο πχ χρώματα, αλλά σαν σύνολο πολύ αμφιβαλω αν υπάρχει κάποια καλύτερη. Σε κάθε περίπτωση είναι σίγουρα στις κορυφαίες. Καθίστε να βγει το κινητό και θα δείτε πως έτσι θα είναι. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Aztec Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το έχει βελτιώσει το contrast αλλά για να δούμε. Σκέψου η super amoled έχει contrast 100.000:1 και η retina 800:1. Βλέπω μια διαφορά. Επίσης δεν έχει backlight και έτσι έχει 30% πάνω κάτω μικρότερη κατανάλωση. Τέλος μένει να δούμε πως θα τα πάει έξω.
oldnew Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Έχω και εγω 2 τηλεορασεις η μια 800:1 και η άλλη 10000:1. Ενταξυ η 2η έχει λίγο καλύτερη εικόνα αλλά η διάφορα δεν είναι όσο γράφουν τα νούμερα που είναι και λίγο μάρκετινγκ. Κακώς συγκρίνεται οθόνες. Ούτε η μεγαλύτερη ανάλυση του iPhone είναι τόσο συμαντικη μιας και παει χαμένη απο τη μικρή οθόνη. Στην πράξη και τα 2 ειδη οθονων είναι κορυφαία , με κάποια συν για την μια και κάποια για την άλλη. Η μεγάλη διάφορα ανάμεσα στις 2 πλατφόρμες είναι τελικά το applestore και κάποιες ελλείψεις του iPhone , πολλές απ τις οποίες πάντως διορθώνονται με jb , πχ blotooth, explorer. Ακόμα και για flash player υπάρχει ένα προτζεκτ για να παίξει flash το iPhone. Και μέχρι και ραδιόφωνο υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσει μιας και όλοι γράφουν ότι έχει δεκτή. Απ την άλλη και στα android οι περισσότεροι αργά ή γρήγορα θα κάνουν κάτι αντίστοιχο του jb , rooting κλπ για να βάλουν update rom κλπ. Το μόνο που δεν θα έχουν για καιρό ακόμα είναι την ποιότητα και ποσότητα του applestore. Διαλεγετε τι είναι σημαντικότερο για εσάς και παιρνεται... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Sotosgl Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Απ την άλλη και στα android οι περισσότεροι αργά ή γρήγορα θα κάνουν κάτι αντίστοιχο του jb , rooting κλπ για να βάλουν update rom κλπ. Nope!!! Το κινητο δουλευει στο Full χωρις κλειδωμενες ρυθμισεις,δυνατοτητες,χωρις να σε περιοριζει και χωρις να σε αναγκαζει να κανεις Update. Αν θες να κανεις Tweaking σε κατι που ειναι ηδη λειτουργικο μονο και μονο επειδη σε τρωει θα κανεις rooting και οχι για να ξεκλειδωσεις κατι. Ενα παιδι εδω περα που εχει τωρα και τις 2 πλατφορμες μπηκε και επειδη μιλησε υπερ του Android πεσατε να τον φατε και τον τρομαξατε. Και μετα λετε οτι εγω εχω εμπαθειες...23 42 52 ---------- Προσθήκη στις 21:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:14 ---------- Απλώς βλέπω ότι βγάζεις εύκολα συμπεράσματα για συσκευή που ΔΕΝ έχεις καν δει από κοντά. Oπως εσυ και το Android ενα πραγμα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Nope!!!Το κινητο δουλευει στο Full χωρις κλειδωμενες ρυθμισεις,δυνατοτητες,χωρις να σε περιοριζει και χωρις να σε αναγκαζει να κανεις Update. Αν θες να κανεις Tweaking σε κατι που ειναι ηδη λειτουργικο μονο και μονο επειδη σε τρωει θα κανεις rooting και οχι για να ξεκλειδωσεις κατι. Ενα παιδι εδω περα που εχει τωρα και τις 2 πλατφορμες μπηκε και επειδη μιλησε υπερ του Android πεσατε να τον φατε και τον τρομαξατε. Και μετα λετε οτι εγω εχω εμπαθειες...23 42 52 ---------- Προσθήκη στις 21:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:14 ---------- Oπως εσυ και το Android ενα πραγμα Από την άλλη δεν μπορείς να αγοράσεις εφαρμογές που απαιτούν συνδρομή εκτός αν βάλεις το market enabler το οποίο όμως χρειάζεται root access! Όπως επίσης δεν έχεις και ραδιόφωνο παρόλο που το hardware το υποστηρίζει! Όπως επίσης και το bluetooth του δεν ήταν και super ελεύθερο στο να μεταφέρεις αρχεία μεταξύ συσκευών. Όπως επίσης δεν μπορούσες να έχεις ειδοποιήσεις με διαφορετικά χρώματα στο Led trackball αν δεν του έκανες root (τώρα στο froyo προστέθηκε και αυτό). Όπως επίσης δεν μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις το Google Navigator! Όπως επίσης μέχρι τώρα δεν μπορούσες να εγκαταστήσεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης αν δεν έκανες root. Στο 2.2 πλεον μπορώ αλλά μόνο για τις εφαρμογές που το υποστηρίζουν και είναι 5-6 για την ώρα με αποτέλεσμα πάλι να έχω warning για low space! Έχω και διάφορα άλλα να ναφέρω αν θέλετε! Κάποια από τους παραπάνω περιορισμούς οφείλονται στο ότι το nexus ας πούμε δεν κυκλοφορεί ακόμη επισήμως εδώ (αν και το desire που κυκλοφορεί πάλι δεν έχει Navigator), αλλά κάποια άλλα δεν έχουν κάποια ρεαλιστική εξήγηση (όπως και στο iphone)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.