Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 vs ANDROID Ελλαδα ομως

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πολύ μπερδεύουν το Android με άλλες φιλότιμες αλλά αποτυχημένες προσπαθειες. Τώρα όσων αφορά τη μουσική δεν ξέρω γιατί δεν εχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Άμα δεις το βίντεο η smaoled είναι το ίδιο με την led όταν η κάμερα την κοιτάει απευθείας και μόνο όταν την βλέπει υπό γωνία παρουσιάζει αντανακλάσεις.

Super Amoled με τα χίλια!

Μην βιάζεσαι μέχρι να δούμε στην πράξη και το iphone 4! Έχω μια υποψία πως θα αλλάξουμε γνώμες για τις Amoled/Super Amoled και το μοναδικό πλεονεκτημα που θα τους μείνει θα είναι η κατανάλωση μπαταρίας...

B)

Δημοσ.

αυτή είναι η αναβάθμιση σε 2.2 για το legend και το desire;

Update – HTC Legend and Desire Firmware Over The Air (FOTA) update

In our commitment to providing you with the best user experience, we are pushing out a new firmware update to your phone. Your phone will receive a notification of this update when it is made available. Simply press OK to accept the update via a data connection such as Wi-Fi or GPRS/3G. After installing the update, you can confirm a successful update by confirming the Software Number (From the Home Screen go to MENU> Settings> About Phone> Software information> Software number). The new software number after the update will be 1.31.405.4 on HTC Legend and 1.21.405.2 on HTC Desire.

http://www.htc.com/europe/support.aspx

• Super Moderators
Δημοσ.
το legend ok, το desire όμως ήδη έχει 2.1, σε τι να πάει; Κατάλαβες τι είναι βασίλη;

Κάτσε γιατί μπερδευτήκαμε! Το update νομίζω είναι για Hero και Legend και όχι για Desire! Εκτός αν κάνω λάθος!

Πάντως 2.2 δεν υπάρχει για κανένα μιας και είναι νωρίς ακόμη!

B)

Δημοσ.

κοίτα το λινκ, του hero το έχει μόνο του

Update – HTC Hero Firmware Over The Air (FOTA) update (Only applicable to System Image upgrade to 2.73.405.xx)

Και μετά έχει αυτό που έγραψα ποιο πάνω

Update – HTC Legend and Desire Firmware Over The Air (FOTA) update

Το είχα πεί ποιο παλιά οτι υπήρχε η φήμη οτι η HTC θα έβγαζε update για το desire σε froyo τις 22,23/6, ίσως και ποιο νωρίς απο την google για το nexus.

Καποιος με desire μπορεί να το τσεκάρει;

• Super Moderators
Δημοσ.
κοίτα το λινκ, του hero το έχει μόνο του

Και μετά έχει αυτό που έγραψα ποιο πάνω

Το είχα πεί ποιο παλιά οτι υπήρχε η φήμη οτι η HTC θα έβγαζε update για το desire σε froyo τις 22,23/6, ίσως και ποιο νωρίς απο την google για το nexus.

Καποιος με desire μπορεί να το τσεκάρει;

Το θεωρώ λίγο αδύνατον να είναι το froyo, αλλά δεν το δένω και κόμπο!

B)

Δημοσ.
Μην βιάζεσαι μέχρι να δούμε στην πράξη και το iphone 4! Έχω μια υποψία πως θα αλλάξουμε γνώμες για τις Amoled/Super Amoled και το μοναδικό πλεονεκτημα που θα τους μείνει θα είναι η κατανάλωση μπαταρίας...

B)

Δεν νομίζω να είναι μόνο η κατανάλωση. Με απλή amoled δίπλα σε led βλέπεις τη διαφορά! Και του 4 μια απλή οθόνη με λίγο πιο πιο μεγάλη ανάλυση είναι. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι, και πάλι όταν το βάζεις δίπλα σε amoled σαν ξεπλυμένη θα φαίνεται. Η διαφορά στο μάτι του 480x320 με 800χ480 δεν νομίζω να είναι το ίδιο με 960χ640 με 800χ480.

Εκεί που υπερτερούσε στον εξωτερικό φωτισμό ήρθε η souperamoled να μηδενίσει σχεδόν τη διαφορά. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, άμα η samsung μπορούσε να καλύψει την apple και αυτή super amoled θα έβαζε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν νομίζω να είναι μόνο η κατανάλωση. Με απλή amoled δίπλα σε led βλέπεις τη διαφορά! Και του 4 μια απλή οθόνη με λίγο πιο πιο μεγάλη ανάλυση είναι. Εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι, και πάλι όταν το βάζεις δίπλα σε amoled σαν ξεπλυμένη θα φαίνεται. Η διαφορά στο μάτι του 480x320 με 800χ480 δεν νομίζω να είναι το ίδιο με 960χ640 με 800χ480.

[...]

Είπα να γράψω κανά σχόλιο αλλά μετά σκέφτηκα ότι scripta manent, αρκεί ένα highlight. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Εκεί που υπερτερούσε στον εξωτερικό φωτισμό ήρθε η souperamoled να μηδενίσει σχεδόν τη διαφορά. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, άμα η samsung μπορούσε να καλύψει την apple και αυτή super amoled θα έβαζε.

no no no no! Η super amoled στον ήλιο δεν απέδειξε τίποτα απολύτως! Και ο οθόνη του 4 δεν είναι μόνο στην ανάλυση η διαφορά! Τσέκαρέ το λίγο!

Για την ώρα (μέχρι να δω στην πράξη το 4), προφανώς και οι Amoled/SuperAmoled είναι καλύτερες αλλά μόνο υπο σκιαν ή σε εσωτερικούς χώρους!

B)

Δημοσ.

τι παραπανω εχει το os 4 απο ενα android??

εχω και τα 2 και μου φαινετε ελλειπεστατο το os 4

δυστηχως για αλλη μια φορα η apple μας κοροιδεψε και μας ξεγελασε με τις υποσχεσεις...

κριμα

• Super Moderators
Δημοσ.
τι παραπανω εχει το os 4 απο ενα android??

εχω και τα 2 και μου φαινετε ελλειπεστατο το os 4

δυστηχως για αλλη μια φορα η apple μας κοροιδεψε και μας ξεγελασε με τις υποσχεσεις...

κριμα

Τώρα είναι σαν να κάνεις reset όλα όσα γράψαμε στις προηγούμενες σελίδες και να αρχίζουμε πάλι από την αρχή!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...