for4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Είναι πράγματι αρκέτα μεγάλο το ντελ αλλά πιστεύω ότι θα βολεύει απίστευτα στις ιντερνετικές εφαρμογές και όχι μόνο. Βασικά πλέον τα smartphones είναι μίνι netbook με όλες αυτές τις εφαρμογές ε και με τις 3,5 ιντσες δεν γίνεται δουλειά. Είχα το Ν97 και ήθελες πάντα λίγο παραπάνω οθόνη. Θα φαίνεται περίεργο αλλά αν εσύ κάνεις την δουλειά σου σωστά τι σε πειράζει? Αφου βάλανε και 512 ραμ μόνο μείον πλέον είναι η μνήμη που ειναι σε sd card με ότι καθυστερήσεις συνεπάγεται αυτό.
damastes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 και μιας και το αναφέρατε, 3G video call με την εφαρμογή fring για android μεταξύ 4G EVO και Dell Streak άρθρο και βίντεο εδω Και να γιατί πιστεύω πολλοι προτιμούν την ελευθερία επιλογης συσκευής, χαρακτηριστικών που δίνουν τα κινητά, tablet με android.
oldnew Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Να δώσω ένα link απο site ειδικά για κινητά. Φαίνεται καθαρά αυτο που αναφέρω εξαρχής ότι υπάρχουν ακόμα παιδικές ασθένειες στο android, και ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει φτάσει σήμερα στο επίπεδο του iPhone. (Υποψιν ότι ο panosha που γράφει εκεί και έχει και το site νομίζω, είχε το 3gs ,το αντικατέστησε με το desire για το οποίο έχει γράψει μεν τα καλύτερα λόγια , αλλά λίγο πολύ αναφέρει και όλα τα μειονεκτήματα που έχω αναφέρει και εγω εδώ, και πως μειώθηκε η ψαλίδα με το iPhone αλλά είναι ακόμα μεγάλη.) http://www.navimania.gr/showthread.php?p=262296#post262296 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
damastes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 μπορείς να κάνεις quote μερικά που έχει γράψει,που να δείχνουν τα μειονεκτήματα και για την ψαλίδα, γιατι ακολούθησα το link και απο αυτά που βλέπω δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο. Το μόνο που αναφέρει είναι μην πέρνεται android με παλίες εκδόσεις και στο τελευταίο ποστ του λεέι αυτά Το Android ώς ανοιχτό λειτουργικό σύστημα αλλά και άσχετα με αυτό έχει μερικά υπέρ σε σχέση με το iOS, αυτά όμως δεν αρκούν από μόνα τους για να δώσουν συσκευές επιπέδου iPhone. Το "άλλο" επίπεδο των συσκευών της Apple και η εμπειρία χρήσης (που πολλοί αγνοείτε) έχει σχέση με πολύ περισσότερα πράγματα πέρα από το λειτουργικό (που είναι ωριμότερο), όπως η ποιότητα κατασκευής και το AppStore με τις εφαρμογές του. Αν έχεις την εμπειρία χρήσης του iPhone από τα πρώτα πράγματα που σου λείπουν μπαίνοντας στο Android είναι το iTunes με το AppStore. Βεβαίως το Android με τις συσκευές του και ότι πρόκειται να ακολουθήσει, είναι πλέον αρκετά ώριμο και απολύτως ανταγωνιστικό. Λαμβάνω επίσης πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου την προσφορά πολύ καλών Smartphones σε τιμές χαμηλότερες από ότι είχαμε δει μέχρι σήμερα από οποιονδήποτε. που είναι τα κλασικά (ποιότητα κατασκευής, εμπειρία χρήσης), και αυτό σε bold, που δεν βγάζω το συμπέρασμα οτι η ψαλίδα είναι μεγάλη
Nomedor Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εγώ διάβασα ότι του λείπει το itunes που εγώ ας πούμε δεν το θέλω όυτε να το βλέπω, που και φίλος μου που έχει Iphone του τη σπάει και από ότι βλέπω μόνο σε apple lovers αρέσει. Το ui του iphone είναι εξαιρετικά απλοποιημένο αλλά εγώ προτιμώ να έχω και τα widgets μου με τα ένα σωρό καλούδια που εγώ θα έχω διαλέξει να βλέπω γιατί έτσι μου αρέσει και μην ξεχνάμε το ότι το android έχει πολύ καλύτερο σύστημα ειδοποιήσεων.
damastes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 κάτι απογοητευτικό για την super amoled, σε ήλιο...το τεστ απο ελληνικό blog και έχει γίνει αναδημοσίευση και σε άλλα μεγάλα site του εξωτερικού. Μένει να δούμε και το iphone 4. Samsung Galaxy S vs HTC Desire vs Sony Ericsson XPERIA X10, Super AMOLED vs AMOLED vs LCD
Nomedor Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Άμα δεις το βίντεο η smaoled είναι το ίδιο με την led όταν η κάμερα την κοιτάει απευθείας και μόνο όταν την βλέπει υπό γωνία παρουσιάζει αντανακλάσεις. Super Amoled με τα χίλια!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εγώ διάβασα ότι του λείπει το itunes που εγώ ας πούμε δεν το θέλω όυτε να το βλέπω, που και φίλος μου που έχει Iphone του τη σπάει και από ότι βλέπω μόνο σε apple lovers αρέσει. Αυτό που γράφει το άρθρο είναι ότι στο Android λείπει το iTunes με το AppStore. Για κάποιον που έχει περιεργαστεί έστω και για πέντε λεπτά στη ζωή του ένα iPhone, είναι προφανές ότι ο συγγραφέας δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα iTunes που εγκαθιστάμε στον υπολογιστή αλλά στο iTunes.app και το AppStore.app ως ξεχωριστά apps του iOS...
damastes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 δεν το είδα αρχικά το βίντεο, είπα να το δώ οταν έχω χρόνο, έδωσα βάση στα συμπεράσματα του site και των άλλων. Εκάτσα και το είδα τώρα, τυφλοί είναι; Και εμένα μου φαίνεται η super amoled καλύτερη, η amoled όμως απογοήτευση... ---------- Προσθήκη στις 22:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:59 ---------- οκ μιλαέι για τα apps, σε κάποιον που δεν είχε επαφή με iphone και πήρε android τι προσφέρουν που θα του λείψει; Μπορεί και καποιος δικό μας, που έχει δουλέψει και στα 2 να μας πεί επίσης αν η έλλειψη των συγκεκριμένων τον περιορίζει;
Nomedor Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Αυτό που γράφει το άρθρο είναι ότι στο Android λείπει το iTunes με το AppStore. Για κάποιον που έχει περιεργαστεί έστω και για πέντε λεπτά στη ζωή του ένα iPhone, είναι προφανές ότι ο συγγραφέας δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα iTunes που εγκαθιστάμε στον υπολογιστή αλλά στο iTunes.app και το AppStore.app ως ξεχωριστά apps του iOS... Εγώ νόμιζα ότι μιλάει για το integration του itunes στον υπολογιστή με το iphone. Αν έκανα λάθος, λάθος μου αλλά δεν θεωρώ βολικό το itunes. Τώρα για το app store δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να έχει από το market εκτός από την ποικιλία εφαρμογών που έχει χτίσει τόσα χρόνια το iphone τώρα και είναι λίγο νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εγώ νόμιζα ότι μιλάει για το integration του itunes στον υπολογιστή με το iphone.Αν έκανα λάθος, λάθος μου αλλά δεν θεωρώ βολικό το itunes. Γούστα είναι αυτά. Τώρα για το app store δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να έχει από το market εκτός από την ποικιλία εφαρμογών που έχει χτίσει τόσα χρόνια το iphone τώρα και είναι λίγο νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα. Δεν γνωρίζω το Andoid Market οπότε δεν εκφέρω γνώμη. Συμπεράσματα πάντως δεν έβγαλα.
for4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 το itunes είναι ότι πιο άβολο και άχρηστο έχω δοκιμάσει στην ζωή μου, γνώμη πάντα και θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα το κόλλημα της apple με αυτό όχι μόνο στο iphone αλλά και στο ipod. με iphone έχω δουλέψει, με android όχι. καταλαβαίνω τι εννοεί ο τύπος από το φόρουμ με την συνολική αίσθηση. είναι αλήθεια σου αφήνει μια αίσθηση ευχαρίστησης ότι όλα δουλεύουν ρολόι απλά και γρήγορα. αλλά και πάλι εγώ προτιμούσα το Ν97 που λάγκαρε η οθόνη αλλά του έκανα ότι ήθελα.
Nightstrike Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Καλά το itunes.app δεν είναι για να αγοράζεις μουσική? Καμία τύχη να πεις ότι είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς σαν σημαντική έλλειψη... Για το άλλο itunes, και το όλο file managment Μέσω αυτού είναι απόλυτα δύσχρηστο και αντιπαραγωγικό. Είχα διαβάσει ένα άρθρο για το πόσο μούφα ήταν αυτό που το επέκτειναν και για το iWork διότι κάνει την διαδικασία πολύ αργή και κουραστική. Καταλήγεις να κάνεις την δουλειά σου εξολοκλήρου σε ένα μηχάνημα ώστε να αποφύγεις τις αλλαγές... Όσο για ευκολία που θα πείτε μερικοί (όπως και θα συμφωνούσα για τους άπειρους χρήστες, πιο παλιά) μόλις είδα πως το έκανα στο android έμεινα. Ουσιαστικά διαβάζει όλα τα αρχεία υποστηριζόμενου τύπου όπου και να είναι στο κινητό και σου τα κάνει ανά καλλιτέχνη/δίσκου/είδος. Βολικότατο και πιο απλό. Μόνο τα playlists δεν ξέρω ακόμα. (μήπως αναγνωρίζει τα standar format από media players?)
damastes Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 θέλεις να φτιάξεις playlist στο κινητό μόνο ή να μεταφέρεις κάποιες έτοιμες που έχεις; Για έτοιμες που έχεις πάτα export playlist απο τον media player που χρησιμοποιείς, λογικά θα έχει για *.m3u Για να φτιάξεις μια στο κινητό, απλα διαλέγεις ενα τραγούδι, καλιτέχνη, είδος κλπ και κρατάς πατημένο επάνω του μέχρι να ανοίξουν οι επιλογές. Σε ρωτάει αν θέλεις να το προσθέσεις σε λίστα
Nightstrike Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 @damastes Το 2ο από pc σε android(μην πεις μέσω του πρώτου γιατί δεν το κάνω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.