Sotosgl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Tο installus ουσιαστικά είναι ένα προγραμμα αντίγραφο του applestore, με τι διάφορα ότι όλες οι εφαρμογές που έχει είναι σπασμενες και τις κατεβαζεις τσάμπα. Και μιλάμε για 1000αδες εφαρμογές. Κάθεσαι πχ στο κρεβάτι σου , κανείς 'ζαπινγ' στα παιχνίδια και στις εφαρμογές και ότι σου αρέσει το κατεβαζεις , χωρίς pc χωρίς να ψάχνεις σε διάφορα site , απλά εύκολα και γρήγορα. Φυσικά μέσω wifi , έχοντας το modem ανοιχτό. Είναι και ο βασικότερος λόγος για τους περισσότερους που κάνουν jalebrake. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε android. Κάποιος που έχει android ας μας πει. Αν υπάρχει είναι μεγάλο συν και για τα android. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Χωρις JailBreak αλχημειες και πατεντες... Κατεβαζεις το Blapk market εχει απο μονο του Repositories(αν θες βαζεις και αλλα) και ειναι ολα σπασμενα και κανουν AutoUpdate.. Στις υγειες σας Paredwse κανενα αλλο μελος της διαχειρισης να κανει τον συνηγορο του διαβολου(Android) δεν υπαρχει; Εχω βαρεθει να σε βλεπω σε I-whatever θεματα. Ελα να εχουμε κανενα Clash of Titans
kirileman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Βρε συ αναφέρθηκε γιατί δεν παιζονται οι νέες συσκευές με android ? Η αλήθεια είναι ότι ξέχασα τις amoled οθόνες . Ναι οκ, αλλά μιλούσατε για εφαρμογές, όχι για συσκευές. Λες εσύ ότι μπορεί το appstore να έχει πολλές αλλά για ένα χρήστη που θέλει 10-20 εφαρμογές οι νέες συσκευές με android απλά δε παίζονται, σου απαντά ο paredwse ότι δε γνωρίζει τα τελευταία κινητά android αλλά γιατί να μην παίζονται οι εφαρμογές των νέων android κινητών σε σχέση με τις χιλιάδες εφαρμογές του appstore και συ ανταπαντάς... για τις συσκευές του android, ότι είναι γρήγορες, έχουν bt, amoled ξερω γω κλπ κλπ. Τελικά για εφαρμογές ή για συσκευές συζητάτε;
Aztec Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 πάμε πάλι μία Έγραψα Όσον αφορά τις εφαρμογές. Ναι το apple store είναι power με τρελές εφαρμογές να παίζεις και να χαζεύεις συνέχεια. Όμως για έναν χρήστη που θέλει 10-20 standard εφαρμογές για μένα μία από τις νέες συσκευές με android απλά δεν παιζεται. Που πάω να κάνω σύγκριση εφαρμογών? Λέω ότι οι νέες συσκευές δεν παίζονται αν θέλεις standard εφαρμογές για την δουλειά σου. Ο @paredwse έγραψε Δεν γνωρίζω τις νέες συσκευές με Android οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Αναρωτιέμαι όμως γιατί "δεν παίζονται" μπροστά στις χιλιάδες εφαρμογές του AppStore. Το δεν παίζονται πάει στα κινητά όχι στις εφαρμογές. Εκτός αν αντιλήφθηκες ότι λέω 10 με 20 εφαρμογές και τις συγκρίνω με όλο το app store.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δεν νομίζω να έπεσα σε καμιά παγίδα. OK, όπως νομίζεις. Σου θυμίζω ότι έγραψες: " Η έλλειψη bluetooth, ραδιοφώνου απο την άλλη στο iphone μπορεί να θεωρηθεί παιδική ασθένεια" και σημειώνω ότι αυτό δεν είναι παιδική ασθένεια, όπως υποστηρίζεις αλλά συνειδητή επιλογή. Τέσπα, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Διαφωνώ και εγώ κάθετως. Όχι ο σοβαρός χρήστης αλλά ο σοβαρός καταναλωτής αγοράζει κάτι με βάση τα χαρακτηριστικά του την δεδομένη στιγμή. Όχι βάσει του επερχόμενου update. Ο geek βρίσκει τον τρόπο όπως και να έχει. Εξάλλου δεν έχει σημασία να βάλεις κάτι official αφου μετά θα το σπάσεις πάλι. Και όπως είπαμε είναι οι τακτικές τις εκάστοτε εταιρείας. Ο σοβαρός χρήστης, καταναλωτής, πες τον όπως θες, θα περιμένει σοβαρή υποστήριξη από την εταιρεία που του δίνει το λογισμικό. Αν είναι κάθε service pack (για να το γράψουμε αναλογικά) να απαιτεί νέα συσκευή, προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα. Και εάν, όπως γράφει το μέλος oldnew, η κάθε εταιρεία hardware φτιάχνει τη δική της 'έκδοση' του Android, τότε είναι που θα μπλέξουμε τα μπούτια μας... Ο χρόνος θα δείξει και μόνο. Το μόνο σίγουρο. Γιατί ....Έίναι ταχύτατες Έχουν bluetooth Έχουν Ραδιόφωνο Έχουν πραγματικό multitasking Έχουν flash Α και δεν είναι μαύρη οθόνη με εικονίδια( άντε θα το αλλάξουν αυτό) Καλά, μάλλον μπερδεύτηκες από την ατυχή μου διατύπωση. Η παρατήρησή μου "Αναρωτιέμαι όμως γιατί "δεν παίζονται" μπροστά στις χιλιάδες εφαρμογές του AppStore" πήγαινε στις εφαρμογές. Γι'αυτό και συνέκρινα τις 10-20 εφαρμογές που ανέφερες με τις χιλιάδες εφαρμογές του AppStore. [...] Paredwse κανενα αλλο μελος της διαχειρισης να κανει τον συνηγορο του διαβολου(Android) δεν υπαρχει; Εχω βαρεθει να σε βλεπω σε I-whatever θεματα. [...] Κι εγώ έχω βαρεθεί να σε βλέπω να τρολλάρεις σε i-whatever θέματα. Με τη μόνη διαφορά ότι εγώ, τουλάχιστον, έχω και ένα iPhone οπότε, λίγο-πολύ, έχω άποψη από πρώτο χέρι. Εσύ τι έχεις;
damastes Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 bill αποφάσισες τελικά ποιο είναι καλύτερο, γιατί εσύ είσουν αυτός που έλεγες τις πρώτες βδομάδες που πήρες το nexus Επίσης για να πω την αμαρτία μου ...δεν μου λείπει -ακόμη- το 3GS απο τότε που πήρα το Nexus!. Όσο για το πληκτρολόγιο, έχεις πάει ποτε στις ρυθμίσεις- τοπικές ρυθμίσεις&κείμενο - touch input - εισαγωγή κειμένου. Εκεί έχει μια επιλογή που λέει Εργαλείο Βαθμονόμησης το έχεις τρέξει ποτέ να το ρυθμίσεις; γιατί και εγώ στην αρχή έκανα λάθη, αλλά μετα την βαθμονόμηση πολυυυυυυ σπάνια λάθος. Αλλά και λάθος να κάνεις, ξεχνάς να αναφέρεις οτι έχει ενα πολύ καλό σύστημα autocorrect ---------- Προσθήκη στις 02:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:27 ---------- @paredwse, δεν φτίαχνουν τις δικές τους εκδόσεις του λειτουργικού android, απλά μερικές βαζουν το δικό τους UI από επάνω. Για τα κινητα της HTC που μπορώ να πώ, αυτό αν επιθυμείς απενεργοποιείται και μπορέις να βάλεις οτι θέλεις
Aztec Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Και να συμπληρώσω ότι δεν μιλάμε για service pack στα update. Δηλαδή αυτός που έχει την 2.1 και δεν βάλει την 2.2 δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Όπως το πήρε θα παίζει ακόμα.
Nightstrike Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 apktor (αυτό που κατάφερα να δουλέψει) είναι σαν το cydia. καλό, αλλά ένα installous θα ήταν καλύτερο, θα βγει και αυτό standar...Για το navigation δεν το κατάφερα αν σηκώθηκε μια χαρά η εφαρμογή, όταν πήγα να ζητήσω directions έγραψε "location not supported" Αλλά βρήκα μία free εφαρμογή όπου μπορείς να κατεβάσεις τα maps και να δουλεύεις offline με το gps μόνο. Βολικό μέχρι να βγει το σαφώς ανώτερο navigator της google. Όλα αυτά χωρίς jailbreak...πολύ χάρηκα! @billdanos Της Htc η moda για το keyboard είναι πάρα πολύ καλή, και εγώ που είχα ipod (ακόμα έχω δηλαδή) το θεωρώ ισάξιο. Νομίζω χωρίς hackies και ιστορίες μπορείς να την κατεβάσεις και από το marketplace. Επίσης μην ξεχνάμε πως ναι το iphone έχει τα games αλλά το android έχει κάποιες google εφαρμογές που το iphone πολύ θα ήθελε...(ή εγώ, εάν είχα τουλάχιστον)
Sotosgl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Κι εγώ έχω βαρεθεί να σε βλέπω να τρολλάρεις σε i-whatever θέματα. Με τη μόνη διαφορά ότι εγώ, τουλάχιστον, έχω και ένα iPhone οπότε, λίγο-πολύ, έχω άποψη από πρώτο χέρι. Εσύ τι έχεις; Do your homework! Ειχα Iphone 2G εχω Android και Symbian. Αληθεια ειχες ποτε Android κινητο ή απλα λες οτι ακους; Γιατι και εγω εχω ενα Android οποτε,πολυ-πολυ,εχω αποψη απο πρωτο χερι. Γιατι ειναι ευκολο να λες οτι τρολλαρω(=αντιθετη αποψη απο τον μεσο Apple User;) αλλα δεν μπορεις να μηδενισεις το γεγονος οτι εκφερω αποψη ως χρηστης ολων των πλατφορμων Καληνυχτα!(Το Troll )
ee3509 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 πάτε να κάνετε μια δήθεν αντικειμενική κουβέντα σε ζητήματα που είναι κυρίως υποκειμενικά... εμένα δεν μου αρέσει η κλειστή φιλοσοφία που ανέκαθεν είχε η apple και δεν πείρα iphone ποτε Αντιθέτως λατρεύω το concept της google και παίζω και με development και είμαι πολυ ικανοποιημένος απο το android στο desire. Στα αντικειμενικά συν του android συγκαταλέγω το πολύ καλό Integration που έχει με οτιδήποτε είναι google όπως : gmail, contacts, calendar, picasa, maps (με δωρεάν navigation στην Αγγλία) αυτό για μένα είναι αρκετός λόγος για να ασχοληθώ με την πλατφόρμα. Επίσης νομίζω οτι η google με οτι καταπιάνεται το κάνει καλά, και η κλειστή φιλοσοφία της apple δεν θα μπορέσει να κοντράρει την ανοικτή προσέγγιση του Android, βασικά νομίζω το μερίδιο της αγοράς του θα αυξάνεται συνεχώς εναντι του iPhone με σύντομη διακοπή τους πρώτους μήνες που θα βγει το iPhone4 στην αγορά. Πρακτικά είναι Apple iPhone VS Google platform, και σε αυτό το επίπεδο κανείς δεν φτάνει το google. Πάντως το να προτιμάει αρκετός κόσμος το iPhone δεν έχει τίποτα παράξενο ούτε χρειάζεται κανείς να δικαιολογείται - πολλές απο τις διαφορές μάλλον είναι καθαρά θέμα γούστου. Και οι δύο πλατφόρμες είναι καλές - δεν μιλάμε για audi vs zastava
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Και να συμπληρώσω ότι δεν μιλάμε για service pack στα update. Δηλαδή αυτός που έχει την 2.1 και δεν βάλει την 2.2 δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Όπως το πήρε θα παίζει ακόμα. Όπως έγραψα και παραπάνω, εάν ισχύουν αυτά που γράφει το μέλος oldnew, αυτό που κατάλαβα (και διόρθωσέ με εάν κατάλαβα λάθος) είναι ότι ο κάθε κατασκευαστής φτιάχνει μία δική του 'πειραγμένη' έκδοση του Android για να εκμεταλλευτεί κάποια features της συσκευής ή να προσθέσει κάτι παραπάνω. Αν είναι έτσι, το λειτουργικό χάνει την ομοιογένειά του και αυτό δεν είναι θετικό, τουλάχιστον για το 'χτίσιμο' μίας σταθερής βάσης χρηστών. Δεν έγραψα ότι δεν θα 'παίζει' η νέα έκδοση, αλλά, απ' ότι αντιλαμβάνομαι, θα πρέπει ο κάθε ένας να περιμένει την αναβάθμιση του λειτουργικού που προσφέρει ο κατασκευαστής του για να αναβαθμιστεί. Θεωρώ ότι, τουλάχιστον σε επίπεδο λειτουργικού, το uniformity είναι προσόν. Do your homework! [...] Sorry που δεν δύναμαι πλέον να ασχοληθώ με τις εμπάθειές σου. Μια χαρά κουβέντα είχαμε, ήρεμη κι ωραία... ... μέχρι να εμφανιστείς.
oldnew Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Απο όσο ξέρω δεν πρόκειται απλά για προσθήκη ενός ui interface πχ sence αλλά και για μικρές τροποποιήσεις. Και σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς έτσι απλά πχ με το που βγάλει η google το android 2.2 να την εγκαταστησεις πχ στο desire έστω χάνοντας το sence. Μόνο με κολπακια custom rom κλπ όπως κάναμε πχ στα wm για να βάλουμε την 6.5 όταν η htc μας έδινε επίσημα τα 6.1. Με λίγα λόγια μπαίνει 'μεσαζοντας ' η htc και η κάθε htc. Και με τη samsung ή τη Sony το ίδιο συμβαίνει. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που έχει android. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 bill αποφάσισες τελικά ποιο είναι καλύτερο, γιατί εσύ είσουν αυτός που έλεγες τις πρώτες βδομάδες που πήρες το nexus . Όσο για το πληκτρολόγιο, έχεις πάει ποτε στις ρυθμίσεις- τοπικές ρυθμίσεις&κείμενο - touch input - εισαγωγή κειμένου. Εκεί έχει μια επιλογή που λέει Εργαλείο Βαθμονόμησης το έχεις τρέξει ποτέ να το ρυθμίσεις; γιατί και εγώ στην αρχή έκανα λάθη, αλλά μετα την βαθμονόμηση πολυυυυυυ σπάνια λάθος. Αλλά και λάθος να κάνεις, ξεχνάς να αναφέρεις οτι έχει ενα πολύ καλό σύστημα autocorrect ---------- Προσθήκη στις 02:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:27 ---------- Αν διάβασες όσα έγραψα θα καταλάβεις πως αποφάσισα! Ακόμη χρησιμοποιώ το nexus σαν το βασικό μου τηλέφωνο αλλά ΔΕΝ είναι iphone και δεν ασχολούμαι μαζί του παρά μόνο για τα τηλέφωνα και τα emails μου. Ενω με το iphone χρησιμοποιούσα αρκετές εφαρμογές καθημερινά. Προφανώς και τις ρυθμίσεις του πληκρολογίου τις δοκίμασα και έκανα τη ...βαθμονομηση 1000000 φορές χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα! Σε καμία περίπτωση δεν έχει την ακρίβεια του iphone και αυτό το καταλαβαίνεις ακόμη και στον browser του nexus, που πρέπει να κάνεις αρκετό zoom ώστε να κλικάρεις στο σωστό link και όχι στο ...διπλανό του! @billdanos Της Htc η moda για το keyboard είναι πάρα πολύ καλή, και εγώ που είχα ipod (ακόμα έχω δηλαδή) το θεωρώ ισάξιο. Νομίζω χωρίς hackies και ιστορίες μπορείς να την κατεβάσεις και από το marketplace. Επίσης μην ξεχνάμε πως ναι το iphone έχει τα games αλλά το android έχει κάποιες google εφαρμογές που το iphone πολύ θα ήθελε...(ή εγώ, εάν είχα τουλάχιστον) Της HTC έχω πλεον αλλά δεν είδα και τρελή διαφορά με πριν! Αναγκαστικά το γυρίζω πάντα σε landscape για να γράψω κάτι σωστά και γρήγορα! Σαφώς και το android υπερτερεί σημαντικά από το iphone σε θέματα υποστήριξης των εφαρμογών της Google και αυτός είναι ο λόγος που το ξεχώρισα από τα άλλα! Τα emails στη δουλειά μου και άλλες υπηρεσίες (docs, calendar, contacts κλπ) είναι όλα σε Google Apps και κυριολεκτικά βάζω απλά το user name μου και το pass και όλα έρχονται μαγικά στο Nexus! Απλά έχοντας καλομάθει με το iphone μου λείπουν πολλές εφαρμογές και μερικά games όπως επίσης και η γενικότερη σταθερότητα του iphone! Δοκιμάστε να ταξιδέψετε με ένα android τηλέφωνο σε περιοχές με συχνές εναλλαγές στο σήμα (gprs, edge, 3g) και θα πάρετε μια γεύση από τα κουφά κολλήματά του και το άδειασμα της μπαταρίας σε χρόνο dt! Σημείωση: σε όλες μου τις συσκευές έχω συνεχώς ανοιχτά τα data και το sync. Σημείωση 2: Θα με καταλάβουν μόνο όσοι είχαν εμπειρία και με τα 2 λειτουργικά! Αν κάποιος είχε μέχρι τώρα ένα Nokia κλπ και ξαφνικά πέρασε σε Android, είναι λογικό να του φανεί super και ο,τι καλύτερο έχει πιάσει ποτέ στα χέρια του! Εδώ όμως το συγκρίνουμε με το iphone και αν δεν έχει κανείς ασχοληθεί μαζί του, δεν έχει νόημα η σύγκριση με απλές εικασίες και θεωρίες!
Aztec Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 @paredwse θα πω την άποψη μου σύμφωνα με αυτα που εχω διαβάσει. Η Google έχει πλακωθει στην ανάπτυξη του android. Κάθε νέα έκδοση βγαίνει σε μικρό διάστημα και προσθέτει πράγματα στην προηγούμενη . Οι κατασκευαστές είναι λογικα αδύνατον να ακολουθήσουν την ραγδαία ανάπτυξη του λειτουργικού. Ας πάρουμε την HTC. Έχει βγάλει το sense UI. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα shell που τρέχει από πάνω . Μπορεί κάποιος φυσικά να παίξει με το κλασικό android UI. Έχει και αυτό όμως τον κύκλο ανάπτυξης του. Όταν λοιπόν βγαίνει μια καινούργια έκδοση η HTC προσαρμόζει το sense. Για όλες φυσικά τις συσκευές της που θα πει ότι θα δώσει το update. Η HTC παρέχει κάποια update σίγουρα μέχρι κάποιες εκδόσεις μετά με καθυστερηση. Αλλά δεν μπορεί να δίνει επ άπειρον. Η στάση της Google. Η Google με την έκδοση 3 θα φτιάξει το UI ώστε οι κατασκευαστές να μην έχουν ανάγκη για τέτοια shell. Επίσης θα είναι λογικα η τελευταία μεγάλη έκδοση ,θα ρίξει τον ρυθμό ανάπτυξης της ,οι κατασκευαστές θα μπορούν να την ακολουθήσουν και επίσης θα κάνει στροφή προς τα apps. Γνώμη μου είναι ότι η HTC μπορεί να βγάλει ένα update αλλά δεν δίνει η το καθυστερεί τόσο πολύ για λόγους τακτικής . Απλά ας σκεφτούμε πόσο γρήγορα βγαίνουν οι custom roms χωρίς το sense UI.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 @paredwse θα πω την άποψη μου σύμφωνα με αυτα που εχω διαβάσει. Η Google έχει πλακωθει στην ανάπτυξη του android. Κάθε νέα έκδοση βγαίνει σε μικρό διάστημα και προσθέτει πράγματα στην προηγούμενη . Οι κατασκευαστές είναι λογικα αδύνατον να ακολουθήσουν την ραγδαία ανάπτυξη του λειτουργικού. Ας πάρουμε την HTC. Έχει βγάλει το sense UI. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα shell που τρέχει από πάνω . Μπορεί κάποιος φυσικά να παίξει με το κλασικό android UI. Έχει και αυτό όμως τον κύκλο ανάπτυξης του. Όταν λοιπόν βγαίνει μια καινούργια έκδοση η HTC προσαρμόζει το sense. Για όλες φυσικά τις συσκευές της που θα πει ότι θα δώσει το update. Η HTC παρέχει κάποια update σίγουρα μέχρι κάποιες εκδόσεις μετά με καθυστερηση. Αλλά δεν μπορεί να δίνει επ άπειρον. Η στάση της Google. Η Google με την έκδοση 3 θα φτιάξει το UI ώστε οι κατασκευαστές να μην έχουν ανάγκη για τέτοια shell. Επίσης θα είναι λογικα η τελευταία μεγάλη έκδοση ,θα ρίξει τον ρυθμό ανάπτυξης της ,οι κατασκευαστές θα μπορούν να την ακολουθήσουν και επίσης θα κάνει στροφή προς τα apps. Γνώμη μου είναι ότι η HTC μπορεί να βγάλει ένα update αλλά δεν δίνει η το καθυστερεί τόσο πολύ για λόγους τακτικής . Απλά ας σκεφτούμε πόσο γρήγορα βγαίνουν οι custom roms χωρίς το sense UI. Γράφω κι εγώ τη γνώμη μου βάσει αυτών που διαβάζω εδώ. Δεν έχω κινητό Android και δεν έχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα κινητό Android (πέραν μίας γρήγορης 'πρώτης εντύπωσης'). Ούτε, όπως θα παρατήρησες, τα μηνύματά μου έχουν στόχο να κάνουν αντιπαραβολή του Android και του iOS. Καλό το ένα, καλό και το άλλο - ανάλογα τι θέλει ο καθένας από το smartphone του. Θεωρώ δε την ύπαρξη και κυκλοφορία στην αγορά ενός σοβαρού λειτουργικού ως πλεονέκτημα τόσο για τους καταναλωτές, αφού έχουν την ελευθερία να επιλέξουν, όσο και για τον ανταγωνισμό - άρα και πάλι οι καταναλωτές ωφελούνται. Με βάση λοιπόν όσα γράφει το μέλος oldnew (που φαίνεται να 'κατέχει' το Android πιο πολύ απ' ότι εγώ), οι διάφορες εκδόσεις Android αρχίζουν να περιπλέκονται και οι διαφορές δεν μένουν στο UI shell αλλά είναι και βαθύτερες. Έχεις κινητό Samsung; Θα πρέπει να περιμένεις την αναβάθμιση της Samsung, δεν μπορείς να βάλεις την generic αναβάθμιση ή την αναβάθμιση που έβγαλε η Motorola (για παράδειγμα). Αυτό το θεωρώ λανθασμένο και κάτι που, στην τελική, θα πλήξει την εξάπλωση του λειτουργικού. Το ίδιο είναι το "λάθος" με τις διάφορες εκδόσεις του λειτουργικού που 'παίζουν' ή 'δεν παίζουν' σε πρόσφατο hardware. Απ' ότι καταλαβαίνω, δηλαδή, κυκλοφορεί η τελευταία έκδοση του λειτουργικού (η 2.2, αν δεν κάνω λάθος) η οποία όμως δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε σχετικά πρόσφατες συσκευές, του τελευταίου εξαμήνου. Διόρθωσέ με εάν κάνω λάθος. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, νομίζω πως συμφωνούμε ότι αυτή η ασυμβατότητα και το μπέρδεμα δεν ωφελεί το λειτουργικό ούτε την εξάπλωσή/διάδοσή του. Δεν μπορείς να ζητάς από τον καταναλωτή να ρωτάει "Αυτή η συσκευή έχει την Χ λειτουργία που προστέθηκε με την αναβάθμιση 2.x του λειτουργικού;"
Aztec Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μα το κινητο δεν είναι υπολογιστής να του βάλεις ότι γουσταρεις και να παίξει( μέχρι ένα σημείο). Η ποικιλομορφία στο hardware προϋποθέτει προσαρμογή του λειτουργικού. Άλλο πχ έχει hardware πληκτρολόγιο άλλο δεν έχει. Δεν μπορώ να βάλω το ίδιο λειτουργικό και απλά να παίξει σε οποιοδήποτε hardware. Ούτε στον υπολογιστή δεν γίνεται αυτό. Χρειάζεται πρώτα μια προσαρμογή από τον κατασκευαστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.