Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 vs ANDROID Ελλαδα ομως

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

500x_motodroix__1_.jpg

to droid χ μου φαινετε ειναι καλη λυση αν ερθει σε νορμαλ τιμη(300ε).αν και μειονεκτημα ειναι οτι ΔΕΝ εχει μπροστινη καμερα!!!

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν εννοεις την τιμη και οχι τις συχνοτητες,διαβασα οτι το εβγαλαν 300$

ναι αυτό εννοούσα αλλά είπες να έρθει σε νορμαλ τιμή ;):X

Δημοσ.

Και όλα αυτά με το galaxy να φοράει την 2.

Εδώ το nexus με froyo που έχει τον snapdragon(που είναι πιο αργός) φορτώνει πιο γρήγορα τις σελίδες και από το iphone και από το galaxy.

Περίμενε να έρθει το froyo και στο galaxy να και μετά να το συγκρίνουν. Αλλά μετά θα κάνουν ακόμα πιο έγκυρα τεστ, θα αφήνουν ανοιχτό το flash και θα λένε κοιτάτε το iphone είναι πιο γρήγορο, γιατί μόνο με ευνοϊκό άνεμο κερδίζουν τα προιόντα της apple πια :P (από ότι είδα το σκρολαρισμα μέσα στη σελίδα είναι πολύ πιο γρήγορο στο galaxy)

Έχω λίγο καιρό τώρα το froyo και πραγματικά πετάει, διαρκώς το κινητό ρολάρει χωρίς να κολλάει. B)

Δημοσ.
από ότι είδα το σκρολαρισμα μέσα στη σελίδα είναι πολύ πιο γρήγορο στο galaxy

Μεγαλύτερο "βήμα" έχει, δεν είναι πιο γρήγορο ή πιο ομαλό. Αν θες να δεις πως πραγματικά συμπεριφέρεται ο A4 με το iOS, δες το ipad και μετά έλα πες μου.

Δημοσ.

Απλά ο safari θέλει ανανέωση, είναι φανερό αυτό. Το iOS και οι εφαρμογές στον Α4 του iPAD (με μεγαλύτερη ανάλυση από οποιοδήποτε android κινητό να θυμίσω) φυσάνε!

Δημοσ.

που κολλαει τωρα παλι το ipad με τα κινητα, ειτε αυτα ειναι iphone ειτε android.

μην τα μπερδευετε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...