Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 vs ANDROID Ελλαδα ομως

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Στα ελληνικά παίζω μέσω του cyanogen, δεν με χαλάει :o αν και λογικά η μετάφραση της samsung μπορεί να είναι διαφορετική.

2)Ναι το έχω διαβάσει, πρέπει να είναι σίγουρο. Η samsung λογικά θέλει να κρατήσει τον άσσο της (samoled) για τον εαυτό της. Λέγετε ότι τα nexus, desire θα φοράνε super-tft οθόνες που έχουν ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση και καλύτερη ανάλυση. Αλλά προσωπικά προτιμώ samoled. :rolleyes:

Η samsung είναι πολύ καλύ και ποιοτική εταιρία αλλά πάσχει από desige, μέσα(UI)-έξω(πλαστικά) άμα βάλει μυαλό και το διορθώσει θα μπει στην καρδιά πολλών.B) Και αποκτήσει και software support. Παίζει το galaxy να μην πάρει το gingerbread.

Ελπίζω άμα δεν βάλει μυαλό να φάει τρελό κράξιμο. :P

Η αλήθεια είναι πως με το που είδα το GalaxyS ξενέρωσα γιατί ενώ τα specs ήταν φοβερά και τρομερά, μόλις είδα το μενού με τα εικονίδια ξενέρωσα απίστευτα! Κατάφεραν να το κάνουν να μην μοιάζει με android κινητό αλλά με τα συνηθισμένα της εκτός android! Σαν να μην ασχολήθηκαν καθόλουν με το σχεδιασμό και χρησιμοποίησαν ό,τι εικονίδια είχαν έτοιμα!

B)

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η αλήθεια είναι πως με το που είδα το GalaxyS ξενέρωσα γιατί ενώ τα specs ήταν φοβερά και τρομερά, μόλις είδα το μενού με τα εικονίδια ξενέρωσα απίστευτα! Κατάφεραν να το κάνουν να μην μοιάζει με android κινητό αλλά με τα συνηθισμένα της εκτός android! Σαν να μην ασχολήθηκαν καθόλουν με το σχεδιασμό και χρησιμοποίησαν ό,τι εικονίδια είχαν έτοιμα!

B)

Να ναι καλά το android και οι developers, βάζεις ένα launcherpro ή awdlauncher από το market και καθάρισες. :-D

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=5-wl_4jVihE[/ame]

• Super Moderators
Δημοσ.
Να ναι καλά το android και οι developers, βάζεις ένα launcherpro ή awdlauncher από το market και καθάρισες. :-D

http://www.youtube.com/watch?v=5-wl_4jVihE

Τα δοκίμασα και στα 2 στο Nexus μου αλλά δεν ήταν τόσο εύχρηστα και όμορφα σε σχέση με το default του froyo και τα αφαίρεσα!

B)

Δημοσ.

Δοκίμασες τις τελευταίες versions?

Εμένα μου αρέσουν πολύ και τα 2 αν και ο launckerpro beta μου crashαρε αρκετά συχνά. Βέβαια δεν έχω δει ακόμα τον launcher του froyo.

Δημοσ.

Το htc desire έχει πολλά να ζηλέψει από το galaxy;

Είμαι εδώ και καιρό χρήστης iphone αλλά θέλω να το γυρίσω σε android και κοιτάω το desire.

Αυτό υπάρχει περίπτωση να το εμπιστευόσασταν;

Δημοσ.
Το htc desire έχει πολλά να ζηλέψει από το galaxy;

Λίγη εσωτερική μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογών.

Μεγαλύτερη super amoled οθόνη για να τη βλέπεις καλύτερα στον ήλιο.

Πιο δυνατό cpu/gpu. (Αυτό λίγο θα με πείραζε, μια χαρά είναι και ο snapdragon για τώρα)

Δημοσ.

Πολλά δεν έχει να ζηλέψει. Έχει 3.7 οθόνη amoled , ενώ το samsung 4 super amoled , η οποία είναι σίγουρα καλύτερη. Επίσης 0.3 ίντσες μεγαλύτερη διαγώνιο, δεν είναι τόσο λίγο όσο νομίζεις. 1 ιντσα=2.5 εκατοστά αν θυμάμαι καλά. Στα υπόλοιπα CPU κλπ πάνω κάτω τα ίδια. Μάλιστα το deride έχει και ένα γραφικό περιβάλλον το sense που για πόλους είναι καλύτερο. Αν και η samsung έχει βελτιωθεί πολύ και σε αυτο. Οι ποιο ειδικοί στα android μπορούν να προσθέσουν αν έχω ξεχάσει κάτι. (Παντως απο Γερμανικο eshop βρίσκεις το samsung γύρω στα 450 ευρώ. )

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Να και οι ελληνικές εφαρμογές! :-D

Δελτίο Τύπου: Οι συμμετοχές στον πρωτοποριακό Διαγωνισμό Ανάπτυξης Android Εφαρμογών GRAND, HTC Greek Android Developers Challenge – htccompetition.com, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία έχοντας ήδη υπερβεί τις 664 σε αριθμό.

Χάρη στην πρωτοφανή επιτυχία του διαγωνισμού GRAND και το ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει στο κοινό των developers, η HTC αποφάσισε να παρατείνει τη περίοδο των εγγραφών κατά μια εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η τελική προθεσμία εγγραφής μεταφέρεται στην 1η Αυγούστου, ώστε να έχουν την ευκαιρία συμμετοχής ακόμη περισσότεροι developers.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος υποβάλλοντας συμμετοχές στις παρακάτω τέσσερις κατηγορίες: «Ψυχαγωγία», «Νέα + Καιρός», «Brains + Puzzles» και «Αθλητικά». Από την κάθε κατηγορία θα αναδειχτούν έως και 3 νικητές (στο σύνολο έως και 12 νικητές), που θα επιλεγούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού, για να λάβουν τα παρακάτω βραβεία: €2.000, €1.300 και €700 για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.

Για να δημιουργήσει κανείς τον δικό του λογαριασμό στο site του διαγωνισμού GRAND, θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του/της στην φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην ακόλουθη ιστοσελίδα: www.htccompetition.com.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι παράλληλα η HTC κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά τις νέες Android συσκευές, HTC Desire + HTC Legend, ανατρέποντας τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HTC Desire, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: http://www.htc.com/gr/product/desire/overview.html και για το HTC Legend τη διεύθυνση: http://www.htc.com/gr/product/legend/overview.html

Υποστηρικτές του διαγωνισμού είναι το περιοδικό Κινητή Τηλεφωνία, η free press Athens Voice, η έκδοση University Press και το MAD TV.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3227601#post3227601

ΥΓ: Άντε 2 ακόμα θέλουμε :P

Δημοσ.

Μακάρι Nomedor. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βγουν Ελληνικες εφαρμογές. Το ζητούμενο είναι το ποτε. Και κυρίως ποτέ θα βγάλουν εφαρμογές μεγάλες Εταιριες πχ Τα Νεα κλπ. Όπως καταλαβαίνεις, και να θέλουν να βγάλουν, δεν μπορούν απο τη στιγμή που δεν υπάρχει καν Greek android store. Και υπάρχουν και θέματα πνευματικών δικαιωμάτων , κέρδη απο τις διαφημίσεις που συνήθως έχουν σε μια μπάρα κλπ. Όλα αυτά φαίνονται απλά αλλά δεν είναι. Πολύ περισσότερο που η google την Ελλαδα την έχει γραμενη και λόγω μεγέθους. Πάντως μην παραξενευτεις άμα περάσει 1-1.5 χρόνος για να βγουν τέτοιες εφαρμογές.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Ελπίζω ότι τα περισσότερα από αυτά τα apps να βγούνε στο market. Δεν ξέρω τι όρους έχει ο διαγωνισμός. Αν είναι όμως ένας από τους όρους να βγουν στο market τότε σούπερ.

Πάντως όσοι φτιάξουν εφαρμογές είναι αμαρτία να μην τις διαθέσουν μετά στο κοινό. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι πιστεύω να της δώσουν.

+++++++++++++++++++++

* Android 3.0 Gingerbread will be released in mid- October (around 15 -16th), 2010. First handsets shipping in November/December – for the Holiday Season.

* Minimum hardware requirements for Android 3.0 devices are: 1GHZ CPU, 512MB or RAM, displays from 3.5" and higher. We all of course heard that Android handsets with 2GHz CPU's are coming.

* New 1280×760 resolution available for the devices with displays of 4" and higher

* Completely revamped user interface. If you want to get a feeling of what Android 3.0 Gingerbread UX is like, check out the Gallery App on Nexus One. The same overall feel, light animated transitions,etc. Natively, through all the UI.

* Android's split into 2 branches becomes official. 3.0 for top of the line/high end devices. Cheap, low-end mass market handsets will keep Android 2.1/2.2

Έ-ε-έρχεται :P

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=wLl32iNz-3o[/ame]

Bye-bye iphone :P

Δημοσ.

iphone vs android... μια απλή απορία που ίσως έχει απαντηθεί πολλές φορές ή απλά δεν ξέρω καλά εγώ...

Μια φορά έχω δει μόνο android από κοντά αλλά και σε βιντεάκια βλέπω ότι έχει ένα τόσο δα lag...!

Γιατί να μην είναι τόσο "τέλειο" όσο το iphone? Λόγω πατέντας;

Δημοσ.

Έχει απαντηθεί όντως πάρα πολλές φορές.

Είναι εύκολο να πηγαίνει smooth ένα λογισμικό όταν κάνει ένα μόνο πράγμα κάθε φορά. Το multitasking και το πιο ελεύθερης φιλοσοφίας λειτουργικό έχει το τίμημά του. Σκέψου ότι στο iphone που είναι τόσο smooth όταν αλλάζεις σελίδα το backround δεν κάνει ούτε το λεγόμενο pan, να μετατίθεται λίγο και αυτό δηλαδή αριστερά ή δεξιά. Έχει δηλαδή ελάχιστα visual effects. Από την άλλη το android έχει μέχρι και live wallpapers

Βέβαια τα κινητά με 512ΜΒ μνήμης διαθέσιμα παρουσιάζουν από λίγο έως καθόλου lag πχ desire ή nexus με froyo.

Δημοσ.

Άμα φέρουν το desire τα μαγαζιά για να το δει ο κόσμος θα αλλάξει η γνώμη πολλών για το android πιστεύω αλλά και πάλι άλλο να το βλέπεις για 5 λεπτά και άλλο να το ζεις :P

Ο Έλληνας σε γενικές γραμμές δεν έχει ανακαλύψει ακόμα το android και πολλές φορές το μπερδεύει με τα windows mobile νομίζοντας ότι θα είναι το ίδιο δύσκολα στην χρήση. Τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ όμως.

Δημοσ.

Το desire φαίνεται πολύ δελεαστικό πάντως, έχει και ωραία τιμή και είναι και κομψό.. αλλά το galaxy είναι πιό δύναμη.. και.. χμμμμ έχει κάμερα μπροστά;; Αυτά;; :Ρ

Α! Και hd video..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...