oldnew Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ένα συγκριτικό review που διάβαζα τώρα iphone4 vs Evo Μπορείτε να δείτε γενικότερα απο το άρθρο τα συν και πλην iPhone και android. http://i.engadget.com/2010/06/25/iphone-4-or-evo-4g-which-one-should-you-get/ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
oldnew Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ξεθαβω το topic , απλά για να γράψω ότι έπεσε στα χέρια μου για καμία ώρα το samsung galaxy s , και είναι όντως εξαιρετικοτατη συσκευή απο κάθε άποψη. Το μόνο μείον ότι δεν βρήκα καμία απο τις Ελληνικες εφαρμογές που έγραφα, και τις οποίες χρησιμοποιώ καθημερινά. Για όποιον αυτο δεν είναι μείον, πιθανότατα το κινητό είναι καλύτερο και απο το iPhone 4. Νομίζω το ότι το γράφω εγω αυτο (που υποστηριζα το iPhone) μιλάει απο μόνο του.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
damastes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 εντυπώσεις απο την οθόνη φίλε; την έβγαλες και στον ήλιο; πες μας λίγο ποιο αναλυτικά, καλό είναι να ακούσουμε εντυπώσεις, ειδικά από κάποιον που οι προτιμήσεις του ήταν ποιο πολύ προς iphone.
kirileman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ξεθαβω το topic , απλά για να γράψω ότι έπεσε στα χέρια μου για καμία ώρα το samsung galaxy s , και είναι όντως εξαιρετικοτατη συσκευή απο κάθε άποψη. Το μόνο μείον ότι δεν βρήκα καμία απο τις Ελληνικες εφαρμογές που έγραφα, και τις οποίες χρησιμοποιώ καθημερινά. Για όποιον αυτο δεν είναι μείον, πιθανότατα το κινητό είναι καλύτερο και απο το iPhone 4. Νομίζω το ότι το γράφω εγω αυτο (που υποστηριζα το iPhone) μιλάει απο μόνο του.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Χθες είδα το iphone 4, σήμερα ξαναείδα το samsung wave που και αυτό φορά super amoled. Δεν ξετρελάθηκα, πιθανότατα σε εσωτερικό χώρο να είναι καλύτερη από του iPhone 4. Άριστη οθόνη, εντάξει, μια χαρά όλα, αλλά μικρές διαφορές, η μία υπερτερεί στα χρώματα και η άλλη στα κείμενα και ίσως στον ήλιο. Το bada δε μου άρεσε, δεν αλλάζεις iOS για να περάσεις σε Bada με τίποτα! Α! Το multitouch, μου κάνε κάτι "νερά" ώρες ώρες και αργούσε χαρακτηριστικά να "καθαρίσουν" οι φώτο καθώς περνούσα από τη μία στην άλλη.
damastes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 υπόψιν, το bada δεν είναι android, είναι βασισμένο πάνω στο TouchWiz UI, που φοράει το galaxy s πάνω απο το android
oldnew Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 εντυπώσεις απο την οθόνη φίλε; την έβγαλες και στον ήλιο; πες μας λίγο ποιο αναλυτικά' date=' καλό είναι να ακούσουμε εντυπώσεις, ειδικά από κάποιον που οι προτιμήσεις του ήταν ποιο πολύ προς iphone.[/quote'] Δυστυχώς ήταν βράδυ, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται κάτω απο τον ήλιο, και με ενδιαφέρει και εμένα ιδιαίτερα. Είναι το μόνο μείον των amoled. Υποτίθεται ότι έχουν βελτιωθεί αισθητά, απο την άλλη όμως ο λόγος που καταναλώνουν λιγότερο είναι κυρίως ότι δεν έχουν οπισθιο φωτισμό, τουλάχιστον όχι με τον τροπο που έχουν οι LCD , οπότε πιστεύω θα χάνει κάτω απο ήλιο, αλλά δεν το ξέρω, το υποθέτω. Μου άρεσε το πληκτρολόγιο , αισθητά βελτιωμένο απο παλαιότερο android που είχα δει.Περίπου στα επίπεδα του iPhone πλέον. Μπορεί να το βοηθάει και η μεγάλη οθόνη. Η οθόνη, εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε άριστη. Σε σχέση με το 3gs τα χρώματα είναι καλύτερα , και το μαύρο είναι εντελώς μαύρο, ακόμα και αν αυξήσεις τερμα τη φωτεινοτητα. Το market store , είναι πολύ απλοικο σε σχέση με του iPhone , αλλά την δουλειά του την κάνει. Μόνο που δεν έχει Ελληνικες εφαρμογές.. Για εμένα μεγάλο μείον. Κάποιες εφαρμογές που έχω αναφέρει, οι περισσότεροι, δεν τις ξέρετε, αν τις ξέρατε θα σας λειπαν πολύ στο android. Επίσης κάτι που δεν περίμενα, στο πληκτρολόγιο είχε ακόμα και swap (κάπως έτσι λέγεται , που γράφεις χωρίς να σηκώσεις το δάχτυλο) στα Ελληνικα. Και επίσης είναι εντυπωσιακα τα live wallpaper και τα widget. (Αυτα τα παράθυρα που βάζεις σε οποία σελίδα και σου δίνουν πληροφορίες πχ Καιρο κλπ.) Επισης είδα και ένα παιχνίδι που έχω και στο iPhone το Real racing , μπορεί να είναι και η εξαίρεση στον κανόνα, αλλά μου φάνηκε ίσως και καλύτερο απο του iPhone! Σε αυτο βοηθάει και η μεγάλη οθόνη. Ειναι φανερό ότι προσπαθεί να μιμηθεί το iPhone, απο το σχήμα, μέχρι και στη λίστα με τις εφαρμογές που είναι τετραγωνισμενα τα εικονιδια. Pixel δεν είδα να φαίνονται , εκτός και αν προσπαθήσεις πολύ να τα δεις , και πάλι το συζητάμε αν τα βλέπεις. Επίσης διαπίστωσα ότι έχουν λυθεί κάποια πράγματα πχ κανείς ζουμ σχεδόν παντου με τα 2 δαχτυλα (Διατηρει όμως και τα εικονίδια για να κανείς ζουμ με ένα δάχτυλο. Καλύτερα να τα είχαν αφαιρέσει, εκτός αν γίνεται απο τις ρυθμήσεις.) Σε γενικές γραμές , επειδή μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες , θα το προτιμούσαν απο το 4 αν είχε τις Ελληνικες εφαρμογές σίγουρα. Απο τη στιγμή που δεν τις έχει , αν αγόραζαν σήμερα θα ήμουν σε μεγάλο διλημα τι να πάρω.. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nightstrike Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 @oldnew παντως το mobile version του insomnia ειναι παρα πολυ βολικο και πληρες. Μου φαινεται οτι εχουν στα apps θα μπορουσαν να εχουν και στο mobile version.
oldnew Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 @Nightstrike: Ειπαμε στις Ελληνικες διαδικτυακές εφαρμογές δεν παίζεται το iPhone αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι είμαι πολύ αντικειμενικός χωρίς να είμαι fun σε καμία εταιρία. Και πόσο ωραία θα ήταν κάποιες εφαρμογές πχ εφαρμογές ανάγνωσης εφημερίδας σε 4αρα οθόνη. Και ξαναλέω είναι η ύλη όλης της εφημερίδας με φωτό κλπ προσαρμοσμένη καταληλα για να διαβάζεις και να τη χειριζεσαι με 1 δάχτυλο. Και εντελώς δωρεαν (Για ποιο λόγο να αγορασεις μετά την εφημερίδα Και υπάρχουν πααρα πολλά ανάλογα παραδείγματα, για Αθλητικα, score, Πλησιεστερα ξενοδοχεία , και ότι φανταστείς. Εκει είναι το απόλυτο συν του iPhone ακόμα. Και μη ξεχνάμε, τα λειτουργικά σε pc και κινητά, τα έχουμε για να τρέχουμε εφαρμογές. Αν οι εφαρμογές που μας ενδιαφέρουν δεν υπάρχουν είναι προβλημα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
mchrisober Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 παιδια καλο θα ηταν πως λεει ο τιτλος να δινουμε εμφαση σε κινητα που προκειται να ερθουν ελλαδα η μπορει να χρησιμοποιηθουν εδω...
damastes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Το galaxy και δουλεύει και θα έρθει ελλάδα, skroutz it. Εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάποιο άλλο. sent from my HTC Magic using tapatalk
Nomedor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Από ότι διαβάζω καλά καλά δεν ήρθε το galaxy και υποστηρίζει πλήρως ελληνικά παντού με το πιο πρόσφατο firmware, και το swype. Αν το έπαιρνα πάντως το πρώτο πράγμα που θα του έβαζα είναι το awdlauncher. Κατά τα άλλα με το froyo θα φάει κι άλλο speed-boost σε σχέση με αυτό που είναι τώρα . Να 'ναι καλά η google που με το nexus ανάγκασε τους κατασκευαστές να βγάλουν πιο δυνατό hardware διαφορετικά θα αργούσαμε να δούμε μεγάλα βήματα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Από ότι διαβάζω καλά καλά δεν ήρθε το galaxy και υποστηρίζει πλήρως ελληνικά παντού με το πιο πρόσφατο firmware, και το swype. Αν το έπαιρνα πάντως το πρώτο πράγμα που θα του έβαζα είναι το awdlauncher. Κατά τα άλλα με το froyo θα φάει κι άλλο speed-boost σε σχέση με αυτό που είναι τώρα . Να 'ναι καλά η google που με το nexus ανάγκασε τους κατασκευαστές να βγάλουν πιο δυνατό hardware διαφορετικά θα αργούσαμε να δούμε μεγάλα βήματα... Πίστεψέ με, στο Android δεν θέλεις να έχεις Ελληνικό μενού γιατί η μετάφραση είναι χάλια και πολλές φορές δεν εμφανίζονται όλοι οι τίτλοι σε μενού και εικονίδια γιατί ξεπερνούν τους λατινικούς χαρακτήρες! 'Ασχετο 2: Έχεις διαβάσει πως η HTC θα αρχίσει να βάζει LCD οθόνες από την Sony γιατί η samsung καθυστερεί με τις προμήθειες Amoled & S Amoled???
oldnew Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 παιδια καλο θα ηταν πως λεει ο τιτλος να δινουμε εμφαση σε κινητα που προκειται να ερθουν ελλαδα η μπορει να χρησιμοποιηθουν εδω... Μα το κινητό μπορείς να το αγορασεις και σήμερα απο ιντερνετικο Ελληνικο μαγαζί. Χτυπά το στο skroutz και θα στα βγάλει , με χαμηλότερη τιμή 580 ευρώ αν θυμάμαι. Το έχουν ήδη πάρει αρκετοί Ελληνες. Κοιτά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268949 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nomedor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Πίστεψέ με, στο Android δεν θέλεις να έχεις Ελληνικό μενού γιατί η μετάφραση είναι χάλια και πολλές φορές δεν εμφανίζονται όλοι οι τίτλοι σε μενού και εικονίδια γιατί ξεπερνούν τους λατινικούς χαρακτήρες! 'Ασχετο 2: Έχεις διαβάσει πως η HTC θα αρχίσει να βάζει LCD οθόνες από την Sony γιατί η samsung καθυστερεί με τις προμήθειες Amoled & S Amoled??? Στα ελληνικά παίζω μέσω του cyanogen, δεν με χαλάει αν και λογικά η μετάφραση της samsung μπορεί να είναι διαφορετική. 2)Ναι το έχω διαβάσει, πρέπει να είναι σίγουρο. Η samsung λογικά θέλει να κρατήσει τον άσσο της (samoled) για τον εαυτό της. Λέγετε ότι τα nexus, desire θα φοράνε super-tft οθόνες που έχουν ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση και καλύτερη ανάλυση. Αλλά προσωπικά προτιμώ samoled. Η samsung είναι πολύ καλύ και ποιοτική εταιρία αλλά πάσχει από desige, μέσα(UI)-έξω(πλαστικά) άμα βάλει μυαλό και το διορθώσει θα μπει στην καρδιά πολλών. Και αποκτήσει και software support. Παίζει το galaxy να μην πάρει το gingerbread. Ελπίζω άμα δεν βάλει μυαλό να φάει τρελό κράξιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.