Nomedor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 [/color] Η ουσία βρίσκεται στο βιντεάκι από το οποίο τραβήχτηκε η φοτο το οποιο δειχνει στην πραξη ότι το iPhone 4 δεν είναι τόσο μπροστά από τον ανταγωνισμό όπως νομίζουν κάποιοι και δεν υποστηρίζω κάποια εταιρία έτσι κ αλλιώς ο ανταγωνισμός των εταιριών είναι προς όφελος του καταναλωτή Σκέψου ότι τώρα το galaxy φοράει 2.1 ενώ στο froyo τρώει ένα γερό speed up. Φαντάσου τι έχει να γίνει σε κάνα 6μηνο με το gingerbread που υπόσχονται να κάνουν το UI ακόμα πιο όμορφο.
Aztec Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Καλά είμαι πολύ περίεργος για το user interface. Ελπίζω να κάνουν κάτι ωραίο.
oldnew Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 @Nomedor μια χαρά τα λες. Τα χρώματα είναι υπερ της super amoled. Και η απόκριση είναι μια χαρά. Δεν είδαν οι φίλοι πιάνοντας μόνο το συγκεκριμένο frame ότι δεν τα έιχε σταθερά τα κινητά αλλά τα έβαλε και Landscape. Πάντα έτσι έδειχνε τα χρώματα όσο και να τα μετακίνησε. Καλά ρε παιδιά , σκέφτεστε καθόλου τι λέτε; Και μετά κατηγορητε εμάς για funboys , ενώ είναι ολοφάνερο εξ αρχής ποιος είναι προκατηλημενος εξ αρχής και ότι και να διαβάσετε είστε βέβαιοι εκ των προτέρων ότι η samoled είναι καλύτερη. Διαβάζετε 2 φορουμ που έχουν βγάλει το καθένα διαφορετικά συμπεράσματα και αυτοματα πιστεύετε αυτο που θέλετε. Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του fan τότε ποιος είναι. Ειναι ποτέ δυνατόν να κάνουνε συζήτηση για το ποια οθόνη είναι καλύτερη απο φωτογραφίες και βίντεο στο νετ; Κάθε σιτε βγάζει ότι συμπέρασμα γουστάρει. Άμα στην παραπάνω φωτό ανεβασω τη φωτεινοτητα απ το 4 και μειωσω απο το samsung θα δεις ακριβώς το αντίστροφο αποτέλεσμα. Μα καλά σοβαρά τώρα δεν έχετε δει ποτέ έστω το 3gs για να καταλάβετε ότι τόσο λίγη φωτεινοτητα ακόμα και στο 3gs που είναι 4 φορές χειρότερη η οθόνη , πρέπει να βάλεις το slider στο 0 για να δεις έτσι; Καλα θα κουφαθω τελείως με αυτά που διαβάζω. Πάρτε όλοι android, μη γράφετε τέτοιες πατάτες όμως. Είναι εκνευριστικο για όποιον έχει πιάσει έστω και μια φορά iPhone στα χέρια του να διαβάζει τέτοια. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Nomedor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μην τσαντίζεσαι βρε! Δεν έβγαλε κανένας άχρηστη την retina, απλά λέμε ότι έχει πιο έντονα χρώματα και εγώ απλά λέω ότι στις amoled η φωτογραφίες δεν δείχνουν πόσο καλές είναι στην πράξη. Ο bill ξέρει τι λέει πάντως. Λογικά στα κείμενα κτλ η retina λόγο ανάλυσης θα είναι καλύτερη αλλά εγώ λέω για τα χρώματα. Μιλάμε για διαφορετικά πράγματα
Aztec Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μα είναι δυνατόν να μην εχουμε πιάσει iphone στα χέρια μας? Πιστευέις ότι τουλ. ένας φίλος μας δεν έχει iphone ώστε να το δουμε ? Το 4 το περιμένουμε και φυσικά και το samsung και τα κρίνουμε βάσει των specs και αυτών που κυκλοφορούν. Η πατάτα ποια είναι ? Ότι έχει καλύτερα χρώματα η super amoled ?
oldnew Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Η ουσία βρίσκεται στο βιντεάκι από το οποίο τραβήχτηκε η φοτο το οποιο δειχνει στην πραξη ότι το iPhone 4 δεν είναι τόσο μπροστά από τον ανταγωνισμό όπως νομίζουν κάποιοι και δεν υποστηρίζω κάποια εταιρία έτσι κ αλλιώς ο ανταγωνισμός των εταιριών είναι προς όφελος του καταναλωτή Μόλις βρω χρόνο θα ψάξω αν το βρω ' date=' θα βάλω το link που συγκρίνει το βίντεο HD που γράφει το 4 και το evo. Και υπόψιν το evo έχει 8αρα κάμερα. Απο το βίντεο (αρκεί να το δεις σε τηλεόραση με μεγάλη οθόνη που φαίνονται οι διάφορες στο HD) φαίνεται ποιο γράφει καλύτερο HD βίντεο. Επίσης το evo χάνει καρέ. Αυτο είναι κάτι που μπορείς να το διαπιστώσεις και απο βίντεο. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Aztec Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μόλις βρω χρόνο θα ψάξω αν το βρω , θα βάλω το link που συγκρίνει το βίντεο HD που γράφει το 4 και το evo. Και υπόψιν το evo έχει 8αρα κάμερα. Απο το βίντεο (αρκεί να το δεις σε τηλεόραση με μεγάλη οθόνη που φαίνονται οι διάφορες στο HD) φαίνεται ποιο γράφει καλύτερο HD βίντεο. Επίσης το evo χάνει καρέ. Αυτο είναι κάτι που μπορείς να το διαπιστώσεις και απο βίντεο. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Μου αρέσει πως έχεις όλα τα κινητά με τα οποία κάνεις τις συγκρίσεις ενώ εμείς δεν έχουμε πιάσει Iphone
oldnew Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μου αρέσει πως έχεις όλα τα κινητά με τα οποία κάνεις τις συγκρίσεις ενώ εμείς δεν έχουμε πιάσει Iphone Όταν σου γράφω ότι δεν μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα για χρώματα απο τις παραπάνω φωτό ' date=' γιατί οι φωτεινοτητα στο iPhone είναι ρυθμισμενη σε τέτοιο επίπεδο που και 1000 φορές καλύτερα χρώματα να είχε το iPhone δεν θα τα έβλεπες , δεν το λαμβανεις καθόλου υπόψιν αυτο και υπερθεματιζεις λέγοντας 'μπραβω , καλά τα λες είναι ολοφάνερη η διάφορα στα χρώματα' τι θές να σου απαντήσω; Και θέλω να μου απαντήσεις σε αυτο αφού έχεις πιάσει iPhone στα χέρια σου: Εχεις δει το προηγούμενο και χειρότερο iPhone να δείχνει όπως το 4 στη φωτό; Και αν παραδεχθεις ότι όντως δεν δείχνει έτσι , εξακολουθεις να επιμένεις ότι απο την παραπάνω φωτό φαίνεται ότι το 4 έχει χειρότερα χρώματα; Πιθανότατα η asmoled ξαναγραφω να έχει λίγο καλύτερα χρώματα. Κάτσε να το δούμε. Αλλά δεν μπορείς να το αποδιξεις αυτο απο την παραπάνω φωτό ξαναλέω. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Till Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Τόσες σελίδες posts για κάτι που στη τελική έχει να κάνει με την ιδιαίτερη προτίμηση του καθενός. Αυτή τη στιγμή τα 3 κορυφαία smartphones στην αγορά είναι το HTC Desire, το iPhone 4 και το Samsung Galaxy S. Κάθε ένα απο αυτά έχει κάτι παραπάνω σε σχέση με τα άλλα δυο, και κάτι παρακάτω απο τα άλλα δύο. Μιλάμε δηλαδή για διαφορές οριακές, αλλά και κατ΄ουσίαν για διαφορές που έχουν να κάνουν με το ακριβώς ζητάει ο χρήστης απο την συσκευή του. Άλλο έχει λίγο καλύτερο σήμα, άλλο λίγο καλύτερη οθόνη, άλλο λίγο καλύτερη φωτογραφική μηχανή. Η ουσία είναι πως επιλογές υπάρχουν, έστω κι αν είναι μόνο δύο τα λειτουργικά που ανταγωνίζονται (iOS vs Android). Εγώ έχω ένα χρόνο τώρα 3GS και πρόσφατα του πέρασα την iOS4, και ειλικρινά τα μόνα τηλέφωνα με τα οποία θα το άλλαζα (και πάλι μόνο σε περίπτωση που πούλαγα το 3GS ώστε μαζί με την επιδότητηση να μην δώσω πάνω απο 100-150 ευρώ, δεν είναι καιροί για έξοδα) είναι αυτά που ανέφερα παραπάνω...
Aztec Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Όταν σου γράφω ότι δεν μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα για χρώματα απο τις παραπάνω φωτό ,γιατί οι φωτεινοτητα στο iPhone είναι ρυθμισμενη σε τέτοιο επίπεδο που και 1000 φορές καλύτερα χρώματα να είχε το iPhone δεν θα τα έβλεπες , δεν το λαμβανεις καθόλου υπόψιν αυτο και υπερθεματιζεις λέγοντας 'μπραβω , καλά τα λες είναι ολοφάνερη η διάφορα στα χρώματα' τι θές να σου απαντήσω; Και θέλω να μου απαντήσεις σε αυτο αφού έχεις πιάσει iPhone στα χέρια σου: Εχεις δει το προηγούμενο και χειρότερο iPhone να δείχνει όπως το 4 στη φωτό; Και αν παραδεχθεις ότι όντως δεν δείχνει έτσι , εξακολουθεις να επιμένεις ότι απο την παραπάνω φωτό φαίνεται ότι το 4 έχει χειρότερα χρώματα; Πιθανότατα η asmoled ξαναγραφω να έχει λίγο καλύτερα χρώματα. Κάτσε να το δούμε. Αλλά δεν μπορείς να το αποδιξεις αυτο απο την παραπάνω φωτό ξαναλέω. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Το θέμα είναι ότι και τα δύο κινητά είναι υπο τις ίδιες συνθήκες. Υπάρχουν σίγουρα πολύ καλύτερα βίντεο για τις super amoled. Η απόκριση πως σου φάνηκε ?
oldnew Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 @Till: συμφωνό απόλυτα. Έχω ήδη γράψει ότι πρακτικά προκειτε για 2 κορυφαίες τεχνολογίες και με το να τις συγκρίνουμε είναι σαν να ψάχνουμε ψηλούς στα αχυρα. Δεν είχα σκοπό μάλιστα να ξαναγραφω τίποτα σχετικό με οθόνες , αλλά είδα τη φωτό και θεώρησα πολύ άδικα τα σχόλια. Το πήρα λίγο ποδοσφαιρικά.. @Aztec: Για να είμαι ηλικρινης δεν είχα δει το βίντεο . Τώρα που το κοίταξα είναι ποιο αντικειμενικό για να συγκρίνεις χρώματα απο ότι η φωτό. Μιλαγατε για τη φωτό και έμεινα εκεί. Στο βίντεο όντως φαίνονται καλύτερα τα χρώματα , ειδικά το πράσινο στο γρασίδι στην samoled. Παρολα αυτά η samoled εκ κατασκευής απο όσα διαβάζουμε τουλάχιστον , έχει καλύτερη αντίθεση και φωτεινοτητα σε κλειστούς χώρους (κάτω απο τον ήλιο πάσχει ) , οπότε θα ήταν ποιο δίκαιη η σύγκριση πιστεύω αν είχαν δώσει ένα κλικ παραπάνω στην φωτεινοτητα του 4. Δωξα το Θεό , έχει για να δώσεις , ούτε στην μέση δεν πρέπει να είναι. Εγω αυτο που ζηλεύω είναι η μεγάλη οθόνη που είναι και πολύ σημαντικό τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. Για τα χρώματα λίγο με νοιάζει. Επισης εκεί που συγκρίνουν το Ίντερνετ , στο 4 είναι πιο φυσική η κίνηση , κάνει κάποια σπασιματα το samsung. Θέμα λειτουργικού. Η version. 2.2 πιστεύω θα το βελτιώσει. Παντως το evo έχει 4,3 ίντσες και παρόλα αυτά το ίδιο μεγεθος με το samsung, γι αυτο θα το προτιμουσα αν κυκλοφορήσει. Ασε που έχει το sense που προσωπικά το θεωρώ κορυφαίο. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Vasilisxd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως βολεύεστε με τα μεγάλα κινητά. Εγώ έχω το iPhone και μου φαίνεται ήδη μεγάλο.(Χωρίς την θήκη είναι ΟΚ). Το HD2 που έχει ένας φίλος είναι τεράστιο για κινητό. Τώρα είδα και το Droid-X της Motorola....αυτό μοιάζει με Tablet παρά κινητό. Για μένα το πιο ωραίο είναι το Legend, αλουμίνιο και με 3,2inch οθόνη, αλλά με χαλάει η CPU. Πάντως για Android προτιμώ τα κινητά της Motorola - από θέμα κατασκευής είναι super. Μακάρι το επόμενο Google κινητό (N2) να είναι της Motorola , χωρίς πληκτρολόγιο και Τοπ 3,5 inch οθόνη.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω πως βολεύεστε με τα μεγάλα κινητά. Εγώ έχω το iPhone και μου φαίνεται ήδη μεγάλο.(Χωρίς την θήκη είναι ΟΚ). Το HD2 που έχει ένας φίλος είναι τεράστιο για κινητό. Τώρα είδα και το Droid-X της Motorola....αυτό μοιάζει με Tablet παρά κινητό. Για μένα το πιο ωραίο είναι το Legend, αλουμίνιο και με 3,2inch οθόνη, αλλά με χαλάει η CPU. Πάντως για Android προτιμώ τα κινητά της Motorola - από θέμα κατασκευής είναι super. Μακάρι το επόμενο Google κινητό (N2) να είναι της Motorola , χωρίς πληκτρολόγιο και Τοπ 3,5 inch οθόνη. Εξαρταται την χρηση υποθετω. Εγω ας πουμε με το hd2 δεν εχω καποιο προβλημα με τις διαστασεις του, ισα ισα που με εξυπηρετουν πληρως. Τι εννοω: στην δουλεια δεν εχω υπολογιστη (και για τον χψ λογο δεν προτιθεμαι να αποκτησω). Ομως θελω να ειμαι online αρκετες στιγμες της ημερας οποτε θελω οσο το δυνατον μεγαλυτερη οθονη για να μπορω να διαβαζω/βλεπω με ανεση ολα αυτα που θελω, αλλα οχι καθαρα tablet (ιδιαιτερα χωρις gsm δυνατοτητες) διοτι δεν μου αρεσει να κουβαλαω πολλες συσκευες μαζι μου. Αρα το hd2 αυτην τη στιγμη (προ Streak που ομολογουμενως δεν ξερω πως ακριβως θα τα πηγαινα με τις διαστασεις του, και προ ευρωπαικου αντιστοιχου evo) με καλυπτει πληρως απο αυτην την αποψη. Το droid x δεν το ηξερα, φαινεται αρκετα δυνατη συσκευη, οποτε μπαινει στα ενδεχομενα επομενα μου
Vasilisxd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ναι φίλε δεν αντιλέγω , πιο μεγάλη οθόνη , πιο ξεκούραστο. Αλλά με την εργονομία τι γίνεται ; Σίγουρα δεν θα χωράει στις τσέπες του μπλου τζιν σου, αν έχεις κάποιο στενό Όσο πιο μικρό , τόσο πιο βολικό στην μετακίνηση και δεν είναι ωραίο να κυκλοφορείς με μια γκουμούτσα για κινητό. Από αισθητικής άποψης.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ναι ρε φίλε δεν αντιλέγω , πιο μεγάλη οθόνη , πιο ξεκούραστο. Αλλά με την εργονομία τι γίνεται ; Σίγουρα δεν θα χωράει στις τσέπες του μπλου τζιν σου, αν έχεις κάποιο στενό Όσο πιο μικρό , τόσο πιο βολικό στην μετακίνηση Nαι σε αυτο συμφωνω. Μπαινει μεν, αλλα δεν ειναι και πολυ ανετο. Βεβαια με θηκη διαφορετικη απο αυτη που ειχε η συσκευασια δεν μπαινει με τιποτα. Οντως, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δυστυχως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.