Nomedor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Όχι απλά θεωρώ την αναφορά στις πωλήσεις παραπλανητική όταν κάποιος πάει να την αντιπαραβάλει σε ένα οποιοδήποτε μειονέκτημα. Είναι σαν να λες: Ότι ελάττωμα και να έχει θα το πάρουν. Άρα υποτιμάς τον καταναλωτή. Συνήθως αυτό το κάνουν οι μεγάλες εταιρίες που όταν κάτι πάει στραβά έρχονται και σου λένε στο τέλος, παρουσιάσαμε "τόση" αύξηση κερδών, και καλά η εταιρία τα πάει καλά για ξεχαστεί το οποιοδήποτε άσχημο έχει προηγηθεί. Είναι ένα τέχνασμα που άμα προσέξεις έχει επαναληφθεί αρκετές φορές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Όχι απλά θεωρώ την αναφορά στις πωλήσεις παραπλανητική όταν κάποιος πάει να την αντιπαραβάλει σε ένα οποιοδήποτε μειονέκτημα. Είναι σαν να λες: Ότι ελάττωμα και να έχει θα το πάρουν. Άρα υποτιμάς τον καταναλωτή. Συνήθως αυτό το κάνουν οι μεγάλες εταιρίες που όταν κάτι πάει στραβά έρχονται και σου λένε στο τέλος, παρουσιάσαμε "τόση" αύξηση κερδών, και καλά η εταιρία τα πάει καλά για ξεχαστεί το οποιοδήποτε άσχημο έχει προηγηθεί. Είναι ένα τέχνασμα που άμα προσέξεις έχει επαναληφθεί αρκετές φορές Ή αντίστοιχα μπορείς να πεις πως τα "προβλήματα" δεν είναι τόσο τραγικά ώστε να επηρεάσουν τις πωλήσεις και πως αν ήταν κάτι τόοοοοσο σοβαρό, θα φαινόταν αυτό από τα νούμερα! Και πολλοί βρίσκουν ευκαιρία για να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι (ελπίζω να γράφεται έτσι!)!
Nomedor Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αν και προσωπικά το βλέπω σαν παιδική ασθένεια που θα επηρεάσει μόνο τους πρώτους κατόχους είναι λογικό μια τέτοια είδηση να πάρει τεράστιες διαστάσεις, ειδικά όταν τόσοι έχουν μεγάλες προσδοκίες από την συγκεκριμένη εταιρία. Όπως έχω ξαναπεί η apple έχει πια ανταγωνισμό άρα η πιθανότητα να κάνει και λαθάκια λόγο βιασύνης ανεβαίνει
oldnew Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ο Nomedor έχει μια πολύ λογική βάση σε αυτά που γράφει. Όταν κάτι είναι αρνητικό πρέπει να το παραδεχομαστε. Ένταξη οι περισσότεροι θα αγοράσουν μια θήκη , που έτσι και αλιως θα αγοραζαμε πιθανότατα. Και το 3gs σε θήκη το έχω. Αλλά κανείς δεν μπορεί να χαίρεται με ένα τέτοιο προβλημα. Και αυτά που γράφει η apple στο πως θα πιάνουμε τη συσκευή είναι για τα πανηγύρια. Παρά πολύ συχνά πιάνουμε όλοι τη συσκευή σε landscape παίζοντας παιχνίδια ή για διάφορες εφαρμογές. Η χρήση θηκης επομένως είναι εντελώς απαραίτητη. Ούτε τα νούμερα αποδεικνιουν τίποτα. Σου λέω εγω απο τώρα ότι θα είναι μεγάλα. Χωρίς την παραπάνω δυσφήμιση θα ήταν όμως σίγουρα μεγαλύτερα. Πόλοι θα αποθαρρυνθουν απο το παραπάνω. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
oldnew Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Για να πούμε και ένα θετικό να ένα βίντεο απο παιχνίδι που χρησιμοποιεί το γυροσκοπιο. Εντυπωσιακό. Ότι στοίχημα θέλετε θα αντιγράφει απο το android και το γυροσκοπιο κάποια στιγμή. http://www.youtube.com/watch?v=gtIzlVUNJK4&feature=youtube_gdata Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
mitsosmalakas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NMsl7ceJuK4[/ame]
Aztec Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεν κατάλαβα και πολλά απο αυτά που έλεγε αλλά απο ότι είδα σε θέμα απόκρισης είναι περίπου τα ίδια. Στα χρώματα φαίνεται η ανωτερότητα της samoled στις φωτογραφίες που έδειξε. Σε κάνα χρόνο μάλλον δεν θα παίζεται το android.
Nomedor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Printscreen από το βίντεο που έβαλε ο φίλος πιο πάνω. Τι δεν έδειξε το engadget και γιατί μάσαγε τα δοντάκια του βάζοντας καλλιτεχνικές φωτογραφίες με προσεγμένο φωτισμό κτλ Fanboys will be fanboys
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Printscreen από το βίντεο που έβαλε ο φίλος πιο πάνω. Τι δεν έδειξε το engadget και γιατί μάσαγε τα δοντάκια του βάζοντας καλλιτεχνικές φωτογραφίες με προσεγμένο φωτισμό κτλ Fanboys will be fanboys Φτάσαμε να ψάχνουμε τα frames ένα ένα τώρα για να το φέρουμε στα μέτρα μας? Cool! Εσένα τώρα η εικόνα του iphone δεξιά σου φαίνεται οκ? Hint: Για κοίτα την πανω αριστερή του γωνία! Επίσης να βάλουμε από κάτω και άλλες εικόνες με την απεικόνιση σελίδων και κειμένου! Πάντως πέρα από αυτά, υπάρχουν και πιο ρεαλιστικές αναλύσεις για να καταλάβεις ποια οθόνη είναι καλύτερη συνολικά: http://prometheus.med.utah.edu/~bwjones/2010/06/apple-retina-display/
oldnew Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω ποια οθόνη δείχνει καλύτερα, αλλά αυτή τη φωτό τώρα την έβαλες ως απόδειξη ότι η samoled του samsung δείχνει καλύτερα; Καταρχην άμα δεις την οθόνη του iPhone φαίνεται πολύ εντονα στο πάνω μέρος μια διαγωνιος απο σκιά , που και παντελώς πανασχετως να είναι κάποιος απο φωτογραφία δείχνει υπεράνω πάσης αμφισβήτησης ότι ο φωτισμός του iPhone στη συγκεκριμένη φωτογραφία το αδικεί 100%. Δεν ξέρω αν το παραπάνω site μεροληπτει υπέρ της apple. Μπορεί και να είναι έτσι, δεν έχω ιδέα. Αλλά οποίος τράβηξε αυτή τη φωτό μεροληπτει σίγουρα εναντίων του iPhone. Ακόμα και το 3gs μου δείχνει κλασεις καλύτερα απο ότι φαίνεται το 4 εκεί. Επίσης δεν ξέρουμε τι ρυθμήσεις φωτεινοτητας έχει η κάθε οθόνη. Αλλάζοντας τις μπορείς να αποδείξεις ότι θες. Παντως αυτο το πράγμα που φαίνεται στη φωτό απέχει πολύ απο το πως δείχνει ακόμα και το 3gs μη σου πω και κανένα παλαιότερο. Edit.. Postaραμε ταυτόχρονα με το bildano και καθόλου περίεργο που γράφουμε τα ίδια... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Alexskot Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Παιδιά ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στο market οι εμπορικές εφαρμογές χωρίς λύσεις τύπου market enabler που τώρα χρησιμοποιώ; Σταλμένο από το HTC Magic χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nomedor Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Την έβαλα γιατί σύμφωνα με το βίντεο δικαιώνονται τα λεγόμενά μου που έλεγα ότι η samoled θα έχει καλύτερα χρώματα. Bill ειδικά εσύ που έχεις amoled το ξέρεις ότι οι εικόνες και τα βίντεο τις αδικούν και ότι από κοντά φαίνεται πολύ πιο έντονα πόσο πιο δυνατά και καλά χρώματα έχουν. Δεν προσπαθώ να βγάλω άχρηστη την retina, δεν είμαι τυφλός, αλλά το ότι η samoled έχει καλύτερα χρώματα είναι γεγονός. Η πάνω δεξιά γωνία είναι προφανές ότι έχει τυφλώσει την κάμερα από την φωτεινότητα με αποτέλεσμα να δείχνει μια ασπρίλα. old, η φωτογραφία είναι από το βίντεο και φυσικά δεν είναι ιδανική με αποτέλεσμα να έχει τυφλά σημεία. Την έβαλα μόνο και μόνο για να δείξω την διαφορά στα χρώματα.
mitsosmalakas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Η ουσία βρίσκεται στο βιντεάκι από το οποίο τραβήχτηκε η φοτο το οποιο δειχνει στην πραξη ότι το iPhone 4 δεν είναι τόσο μπροστά από τον ανταγωνισμό όπως νομίζουν κάποιοι και δεν υποστηρίζω κάποια εταιρία έτσι κ αλλιώς ο ανταγωνισμός των εταιριών είναι προς όφελος του καταναλωτή
Aztec Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 @Nomedor μια χαρά τα λες. Τα χρώματα είναι υπερ της super amoled. Και η απόκριση είναι μια χαρά. Δεν είδαν οι φίλοι πιάνοντας μόνο το συγκεκριμένο frame ότι δεν τα έιχε σταθερά τα κινητά αλλά τα έβαλε και Landscape. Πάντα έτσι έδειχνε τα χρώματα όσο και να τα μετακίνησε.
oldnew Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Anyway το παραπάνω παράδειγμα είναι πολύ ατυχές. Τόσο χάλια φωτεινοτητα επαναλαμβάνω ότι δεν έχει κανένα κινητό που βγήκε εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο. Δεν αμφιβαλω ότι η samoled μπορεί να έχει καλύτερα χρώματα. Συνήθως γι αυτο φημίζεται η συγκεκριμένη τεχνολογια. Πρακτικα συγκρινόμενη με μια άριστη οθόνη όπως είναι αυτή του 4 είναι σαν να ψάχνουμε ψιλό στα αχυρα. Κανείς δεν θα αποριψει το 4 γι αυτο το λόγο. Να μου πεις για το μέγεθος της οθόνης , να το συζητήσουμε. Προσωπικά ο βασικότερος λόγος για να πάρω στο μέλλον android θα είναι επειδή θέλω μια 4,3 οθόνη , κανένας άλλος. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.