Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 vs ANDROID Ελλαδα ομως

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι θα είναι δύσκολο να βγει συμπέρασμα :P

Το συγκεκριμένο review πάντως κράτησε ουδέτερη στάση, παρόλο που to engadget είναι προσαρτημένο πάνω στην apple. Ας περιμένουμε κι άλλα να δούμε ;)

Τα σίγουρα πάντως είναι.

retina:

+ανάλυση

+λευκό

~ μάλλον εξωτερικοί χώροι

samoled:

+χρώματα

+μαύρο

+κατανάλωση

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Έχω την εντύπωση ότι θα είναι δύσκολο να βγει συμπέρασμα :P

Το συγκεκριμένο review πάντως κράτησε ουδέτερη στάση, παρόλο που to engadget είναι προσαρτημένο πάνω στην apple. Ας περιμένουμε κι άλλα να δούμε ;)

Για να καταλάβεις λίγο τη δική μου λογική, θεωρώ απλά καλύτερη μια οθόνη, κυρίως όταν παρατηρώ την απεικόνιση σε λεπτομέρειες όπως κείμενο κλπ και όχι τόσο στο contrast ας πούμε σε ένα βίντεο! Τις περισσότερες ώρες σε ένα κινητό διαβάζω κείμενο και θέλω κάτι που να κάνει τη διαφορά!

B)

Δημοσ.

Μιας και αναφέρθηκε το engadget να δώσω μεταφρασμένο στα Ελληνικα το τελικό συμπέρασμα του εν λόγω site. Δεν ξέρω αν είναι μεροληπτική υπέρ της apple όπως αναφέρθηκε, θα δούμε τι θα γράψουν και τα υπόλοιπα. Παρατηριστε πάντως αυτο που γράφω συνέχεια , για την συνολική εικόνα που σου δίνει μια συσκευή. Πάντως μεροληπτικο ή όχι το παρακάτω άρθρο άνετα θα μπορούσα να το είχα γράψει εγω.

Ουσιαστικα λέει ότι γράφω απο την αρχή. Είναι το παρακάτω:

Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Κατά την άποψή μας, το iPhone 4 είναι το καλύτερο smartphone της αγοράς αυτή τη στιγμή. Ο συνδυασμός ενός υπέροχου νέου hardware, μιας απίστευτης οθόνης, καλύτερης κάμερας και των βελτιώσεων στο λειτουργικό σύστημα κάνουν το όλο πακέτο εξαιρετικό. Ναι, υπάρχουν τομείς που θέλουμε να δούμε την Apple να βελτιώνει και ναι υπάρχουν και άλλες εξαιρετικές εναλλακτικές προτάσεις. Αλλά όταν πρόκειται για το συνολικό πακέτο -- αίσθηση και τελείωμα σε software και hardware, απόδοση, επιλογές εφαρμογών και όλες όλες οι άλλες λεπτομέρειες που κάνουν αυτή τη συσκευή αυτό που είναι -- νομίζουμε ότι πρόκειται για την αφρόκρεμα. Δεν λέμε ότι κάποια πράγματα δεν αποτελούν αποφάσεις προσωπικού γούστου -- κάποια μπορεί να προτιμούν το πώς δουλεύει γενικά μια Android ή μια Symbian συσκευή σε σχέση με το iPhone, και άλλοι να θέλουν hardware keyboard ή κάτι που λείπει από το iPhone 4 -- αλλά σα γενική εικόνα, είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι η Apple είναι ένα βήμα πέρα από τον ανταγωνισμό με αυτό το τηλέφωνο. Φυσικά στη γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά των smartphones το επόμενο επίτευγμα μπορεί να είναι πολύ κοντά, οπότε κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό μπορεί το iPhone 4 να κρατήσει το πρόβαδισμα...

Engadget.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.
Πολύ διπλωματία το engadget. :)

Αν δεν διαβάσεις το κείμενο και τσεκάρεις μία μία τις φωτό, αντικειμενικά ποιά οθόνη σου φαίνεται καλύτερη?

Δημοσ.
Αν δεν διαβάσεις το κείμενο και τσεκάρεις μία μία τις φωτό, αντικειμενικά ποιά οθόνη σου φαίνεται καλύτερη?

Να πω εγω? :P

Αντικειμενικα στις φωτο απο πολυ κοντα που δειχνουν κειμενο μου φαινεται το iphone, στις φωτο που δειχνουν εικονες η samoled!

Προσωπικα θελω να δω απο κοντα την οθονη του iphone για να καταλαβω αν η λιγο μεγαλυτερη αναλυση εχει καποιο πρακτικο πλεονεκτημα στην χρηση (χρηση= κρατας το κινητο σε νορμαλ αποσταση, οχι να εστιαζεις με macro απο τα 3 cm).

Για την samoled οθονη του samsung γνωριζουμε οτι πραγματι εχει πρακτικο πλεονεκτημα στην χρηση λογω των καλυτερων χρωματων και μεγαλυτερης διαγωνιου.

Φαινεται παντως πως και οι 2 οθονες ειναι κοντα απο αποψη "επιδοσεων", η καθεμια με τα πλεονεκτηματα της and you can't go wrong with either of them.

Δημοσ.

Το είπαμε ότι του iphone4 φαίνονται καλύτερες αλλά είναι προσεχτικά διαλεγμένες, είναι ή πολύ κοντινές ή στο φως του ήλιου ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Να πω εγω? :P

Αντικειμενικα στις φωτο απο πολυ κοντα που δειχνουν κειμενο μου φαινεται το iphone, στις φωτο που δειχνουν εικονες η samoled!

Προσωπικα θελω να δω απο κοντα την οθονη του iphone για να καταλαβω αν η λιγο μεγαλυτερη αναλυση εχει καποιο πρακτικο πλεονεκτημα στην χρηση (χρηση= κρατας το κινητο σε νορμαλ αποσταση, οχι να εστιαζεις με macro απο τα 3 cm).

Για την samoled οθονη του samsung γνωριζουμε οτι πραγματι εχει πρακτικο πλεονεκτημα στην χρηση λογω των καλυτερων χρωματων και μεγαλυτερης διαγωνιου.

Φαινεται παντως πως και οι 2 οθονες ειναι κοντα, η καθεμαι με τα πλεονεκτηματα της and you can't go wrong with either of them.

Σε αυτό συμφωνούμε! Σε 1-2 φωτό με την καμηλοπάρδαλη φαίνεται κάτι καλύτερο υπερ του samsung. Αλλά όπως εξήγησα πριν, για μένα οι επιδόσεις σε txt κλπ είναι πιο σημαντικές! Επίσης για κάποιο λόγο είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έξω στον ήλιο το 4 θα τα πάει πολύ καλύτερα (ίσως το γεγονός πως δεν υπάρχει καθόλου κενό μεταξύ οθόνης και γυαλιού, να παίζει ρόλο στην αντανάκλαση του φωτός)!

Δημοσ.

Σε νορμαλ καθημερινή χρήση δε πρόκειται να δεις διάφορα ανάμεσα στις 2 οθονες. Και οι 2 τεχνολογίες είναι κορυφαίες και δεν θα έχεις 2 συσκευές για να συγκρίνεις και να ψάχνεις ψιλό στα αχυρα ποια δείχνει λίγο καλύτερα. Ούτε η αρκετά μεγαλύτερη ανάλυση παίζει ρόλο σε οθόνη 3.5. Μόνο κάτω απο τον ήλιο θα έχει ένα πλεονέκτημα το iPhone , ενώ σε κατανάλωση τα android.

Δημοσ.

Πάντως το προβλημα με τη λήψη βλέπω να επιβεβαιώνεται και απο την apple που κάνει λόγο για χρήση θηκης για το iPhone ώστε να μη μπορείς να ακουμπησεις τις κεραίες στο συγκεκριμένο σημείο με τα δαχτυλα. Απίστευτο φάουλ αυτο.

Βρηκαν και την ευκαιρια όλοι οι επικριτές της apple να τη θάβουν παντου. Αυτοί είναι απείρως περισσότεροι απο τους apple funboys ασχέτως τι πιστευουν οι περισσοτεροι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάντως το προβλημα με τη λήψη βλέπω να επιβεβαιώνεται και απο την apple που κάνει λόγο για χρήση θηκης για το iPhone ώστε να μη μπορείς να ακουμπησεις τις κεραίες στο συγκεκριμένο σημείο με τα δαχτυλα. Απίστευτο φάουλ αυτο.

Βρηκαν και την ευκαιρια όλοι οι επικριτές της apple να τη θάβουν παντου. Αυτοί είναι απείρως περισσότεροι απο τους apple funboys ασχέτως τι πιστευουν οι περισσοτεροι.

Όταν θα ανακοινωθούν τα πρώτα νούμερα των πωλήσεων θα ηρεμήσουν όλοι!

B)

Δημοσ.
Όταν θα ανακοινωθούν τα πρώτα νούμερα των πωλήσεων θα ηρεμήσουν όλοι!

B)

Αυτό άμα το αναλύσεις σε καμία περίπτωση δεν είναι κολακευτικό ούτε για την apple ούτε για τους υποστηρικτές της :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό άμα το αναλύσεις σε καμία περίπτωση δεν είναι κολακευτικό ούτε για την apple ούτε για τους υποστηρικτές της :rolleyes:

Όσο μη κολακευτικό ήταν και τα 3.000.000 ipads?

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...