Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 vs ANDROID Ελλαδα ομως

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο τα android μονο το ονομα μου αρεσει.Σχετικα οτι το μελλον ανηκει στα android θα βγαλει κατι τωρα η android το επομενο καλοκαιρι η apple θα βγαλει κατι ακομα πιο εντυποσιακο και πιο καλο

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@sotosgl: Με αυτά που γράφεις , αυτο που βγαίνει συμπέρασμα είναι ότι οι ανάγκες σου δεν είναι για κινητό με λειτουργικό. Έχεις τόσο λίγες απαιτήσεις που ότι και να πάρεις , και ένα πολύ απλούστερο κινητό πχ symbian όπως αναφέρεις και εσι ή και χωρίς καθόλου λειτουργικό πιθανότατα θα είσαι μια χαρά. Εγω έχω στο iPhone αυτή τη στιγμή γύρω στις 200 εφαρμογές. (χωρίς τα games). Έχω δοκιμάσει πολύ περισσότερες. Αν απο αυτές τις εφαρμογές εβρισκα τις 150 σε android , με τα 1000 θα πήγαινα σήμερα σε android παρά τα υπόλοιπα μειονεκτήματα του , γιατί όπως αναφέραμε μέχρι τώρα το android έχει και πολλά πλεονεκτήματα και επίσης πιστεύω ότι το μέλλον του ανοίκει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Σε ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια οντως δεν χρειαζομαι καν κινητο με καμερα! Πουλαει κανενας κανενα 3210 ή καμοια Brickarησμενη συσκευη(Αυτο εννοεις χωρις λειτουργικο; )

Με αυτα που γραφω μαλλον αισθηση της πραγματικοτητας εχω και δεν κρυβομαι πισω απο τον Fanboyσμο μου οπως μερικοι εδω μεσα.

Ανεφερα θεματα αυτονομιας,συνδεσιμοτητας,σηματος που πρωτα απο ολα πρεπει να εχει ενα κινητο τηλεφωνο και εσυ σταθηκες σε τι;Κανεις ενα ωραιοτατοοο Delete και αρχιζεις παλι τις θεωριες σου.

Ειλικρινα πες μου ποσο εισαι.:confused:

Ποιος λογικος ανθρωπος εχει εγκατεστημενες 200 αχρηστες(Αντε οι 10 να ειναι απαραιτητες για εσενα για να κανεις οτι κανουν και τα αλλα κινητα) εφαρμογες στο κινητο του και μαλιστα δηλωνει οτι δεν μπορει χωρις αυτες μιας και αν θα μπορουσε θα αλλαζε πλατφορμα;

Αν εισαι πιτσιρικας και γουσταρεις να ακους Soundboards με κλανιες,γελια,χειροκροτηματα ή να αναβοσβηνει η οθονη στελνωντας σηματα MOrse οκ παω πασο.

Οποιος δεν ενδιαφέρεται για εφαρμογές και τον ενδιαφέρει να μπαίνει λίγο στο Ίντερνετ κλπ έχει και άλλες επιλογές, κακώς παίρνει iPhone και android.Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Και οποιος θελει να ανοιγει κειμενα Word Pdf κλπ(Σε μια οθονη που θα βλεπει τι γραφει) να κανει Tethering να διαχειριζεται ολο το Google υλικο του απο το κινητο να στελνει emails και τοσες αλλες ΧΡΗΣΙΜΕΣ λειτουργιες του Android που εχω ξανατονισει εδω μεσα τεκμηριωμενα και απλα πεφτει το γνωστο Delete απο τα Fanboys τι θα κανει;Για εμενα το Android ειναι εργαλειο και δεν σκοπευω να το αποχωριστω μολις παρω καινουργια συσκευη,ουτε να παρω ενα πιο καινουργιο μοντελο μονο και μονο επειδη θα ανοιγει τις εφαρμογες σε 0,5 seconds γρηγοροτερα ή θα κανει υπολογισμους με 200.000 petaflops ή εστω θα εχει διαφορετικο χρωμα το ledaki του Trackball (Sorry billdano αλλα επρεπε να φερω ενα παραδειγμα:lol:)και οπως και το 5800 και το Ν82 και το Iphone πριν απο αυτο απλα θα παροπληστει και θα εχω 2 κινητα(Btw πρεπει να κατσουμε λιγο να αποφασισουμε τι κινητες συσκευες ειναι αυτες που εχουμε γιατι καθαρα κινητα τηλεφωνα δεν ειναι σιγουρα!) μιας και καμια πλατφορμα δεν μου προσφερει τα παντα αυτη την στιγμη.

Επισης σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν αυτά περί πλήρως λειτουργισιμου που δεν είναι υποχρεωτικό να το αναβαθμισεις κλπ. Είναι πολύ ποιο υποχρεωτικό να αναβαθμισεις το android παρά το iPhone. Είναι σε φάση εξέλιξης , δεν είναι εντελώς ώριμο σήμερα, το έχουμε γράψει τόσες φορές τεκμηριωμένα και οποίοι τα υποστηρίζουν αυτά είτε ποσταρουν χωρίς να έχουν διαβάσει τι έχει γραφτεί είτε έχουν γίνει android fun boys.Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Και σου εξηγω σαν χρηστης Android(Αν δεν εχεις και τις 2 πλατφορμες ή να εχεις εστω εμπειρια και απο τις 2 μεινε καθαρα στα του Iphone) οταν το πηρα πριν απο 1 χρονο ειχε ακριβως τις ιδιες λειτουργιες και ρυθμισεις που εχει και τωρα εξελιξη πανω σε τι;Σας εγραψα και πριν ενα ολοκληρο κατεβατο και ακομα δεν εχετε σχολιασει τιποτα πανω σε αυτο παλι γενικολογιες και αερολογιες και πρεπει να τα ξαναγραφω.

Εκανα αναβαθμιση απο 1.5 σε 1.6 τι μου προσεφερε;Τιποτα απολυτως!

Εκανα Copy Paste;Εστελνα πραγματα με Bluetooth;Χρησιμοποιουσα τις Google Apps;Εμπαινα στο Google Maps;Ειχα Multitasking;Εκανα Browsing οταν χρειαζοταν και ειχα ανοιχτα 10 Tabs χωρις να κολλαει;

Ε τα ιδια ακριβως εχω και τωρα.

Οσο για το Fanboy ναι το πετυχες πρεπει να ερθεις να δεις τον τοιχο μου εχω ζωγραφισει πανω του το ρομποτακι του Android να κανει ερωτα στον Steve :mrgreen:

Εδώ απο την 2.1 στην 2.2 μόνο, η google υποστηρίζει αύξηση ταχύτητας σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και χ2. Όταν το διαβάσει αυτο κάποιος που έχει 2.1 τι νομίζεις θα πει έχω την 2.1 και είμαι μια χαρά; Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, θα σπάσει το κινητό αν χρειαστεί για να βάλει την 2.2. Και δεν είναι η μονη βελτίωση. Τέτοιες βελτιώσεις δείχνουν απο μόνες τους ότι το λειτουργικό έχει πολύ δουλειά ακόμη για να χαρακτηριστεί ώριμο.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Ενω ενα λειτουργικο ειναι ωριμο απο την στιγμη που σου προσφερει το Copy Paste σαν καινοτομια μετα απο εναν χρονο και μετα απο αλλον ενα χρονο Multitasking και αλλαγη Wallpaper και Βιντεοκληση μεσω Wifi;

Μην ξαναμπουμε στην ιδια διαδικασια εσεις εισασταν οι πρωτοι που μειωνατε την χρησιμοτητα του Multitasking(Θα καιει πολυ μπαταρια) και των τρελων ελληψεων του Iphone τοσο καιρο και κανετε το ιδιο σε μια πλατφορμα που τουλαχιστον δεν παιζει με τις λεξεις και σου προσφερει λειτουργικοτητα απο την πρωτη στιγμη.

Και το 3GS σου υποσχoταν 3ς φορες καλυτερες επιδοσεις απο το 3G τι επρεπε να κανεις ομως για να τις αποκτησεις;Να αγορασεις καινουργια συσκευη.

Αρα καλη ειναι και η λιγη υπομονη αν θεωρεις οτι χρειαζεσαι το Update και δεν εχεις ορεξη για πειραματισμους παρα να σκασεις 600€ για καινουργια συσκευη ακομα και αν δεν την χρειαζεσαι.

Αν τωρα καποιος θελει να βαλει την 2.2 απο την πρωτη στιγμη που ακουστηκε και μαλιστα να την περασει Unofficialy θα το κανει αλλα πριν ποσο καιρο βγηκε η 1.5 ποση η 1.6 ποσο η 2.0 ποσο η 2.01 ποσο η 2.1 και ποσο η 2.2 και ποσος καιρος περασε με τους Developers να εχουν στα χερια τους τις αναλογες εκδοσεις για να προλαβουν να εκμεταλλευτουν πληρως το τι τους προσφερει η πλατφορμα;

Sorry αν λεω παραλογα πραγματα αλλα αν καποιος δεν μπορει να εχει υπομονη σε τετοια θεματα μαλλον θα πρεπει να παει σε κινητο τηλεφωνο χωρις Updates ή σε σπανια διαστηματα με την ελαχιστη εξελιξη:mrgreen:

Δημοσ.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ λειτουργιες του Android που εχω ξανατονισει

δηλαδη το iphone δεν εχει αυτες τις λειτουργιες τις εχει και με το παραπανο

Δημοσ.
παντως το iphone ειναι βολικο γριγορο εχει εφαρμογες για τα παντα

εγω εχω 3gs ολα ροδινα

απο τα android μονο το ονομα μου αρεσει.Σχετικα οτι το μελλον ανηκει στα android θα βγαλει κατι τωρα η android το επομενο καλοκαιρι η apple θα βγαλει κατι ακομα πιο εντυποσιακο και πιο καλο

δηλαδη το iphone δεν εχει αυτες τις λειτουργιες τις εχει και με το παραπανο

Σε ευχαριστω iGoPod για το λαμπρο παραδειγμα που εδωσες σχετικα με:

1. Τον Fanboyσμο
  2. Του τι εννοω Delete σε οτι γραφω και απομονωση κομματιων και αντικατασταση με ατεκμηριωτες αερολογιες :-D

Και για να μην ξεχνιωμαστε μιας και μου βγηκε το ονομα Android Android Android Android Android Android Android Android Android(Επειδη μου αρεσει το ονομα:devil:)

Δημοσ.

Έχει πράγματα το που είναι καλύτερο το android ή που δεν έχει το iphone από μικρά έως αρκετά σημαντικά.

+Παραμετροποιήσιμη επιφάνεια εργασίας σε τεράστιο βαθμό. +Βάζεις διαφορετικά launchers

+Widgets, links σε επαφές κτλ. + Live wallpapers (πριν από λίγο κατέβασα αυτά του galaxy και τα έβαλα :P ).

+Άρτιο notification system. Ναι, ναι το τράβηγμα της μπάρας βολεύει πολύ!

+Καλύτερο multitasking.

+Απλούστερη μεταφορά αρχείων από υπολογιστή.

+Πιο δυνατό & γρήγορο internet browser.

+Άμα θες να του πετάξεις τα μάτια έξω μπορείς, ακόμα και να βάλεις πράγματα από άλλους κατασκευαστές.

Λογικά θα έχει κι άλλα που μου διαφεύγουν ας μας πει κάποιος που έχει και τα 2 ακόμα και αν δεν θα θεωρεί σημαντικά.

Δημοσ.

@Sotosgl: Μαθε πρώτα να διαβάζεις, γιατί αυτά που μου άπαντες δεν τα θεωρώ καν σοβαρά σε αυτά που σου γράφω. Αν θες να μάθεις την ηλικία μου 33 είμαι. Εσι μου φαίνεται για παιδάκι με τον τροπο που απαντας, ακόμα περισσότερο που έχεις ένα μόνιμο ειρωνικό ύφος. Όταν κάποιος σου γράφει ότι έχει, και χρησιμοποιεί 200 εφαρμογές, μάθε να το δέχεσαι και να μη ειρωνευεσαι. Επειδή εσι δεν ασχοληται αρκετά και έχεις 5-10 εφαρμογές και κρίνεις ότι όλοι είναι σαν και σένα, δεν είναι αν και μπορεί να είναι αρκετοί. Ξέρω και εγω άτομα που έχουν μια απο τις παραπάνω πλατφόρμες και δεν έχουν ούτε μια εφαρμογή, τώρα αν κάνανε καλά που αγόρασαν τέτοιες συσκευές οι συγκεκριμένοι αφήνω τους υπόλοιπους να κρίνουν.

Βγαζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για πράγματα που κανείς δεν είπε ότι όλοι οι χρήστες iPhone θεωρούσαν άχρηστο το multitasking και το γράφεις αυτο σαν απάντηση σε αυτά που σου έγραψα. Ανέφερα εγω ποτέ κάτι τέτοιο; Αντιθέτως το θεωρώ απαραίτητο γι αυτο έκανα jb απ την 1η μέρα. Αν δεν γινόταν δεν θα το αγόραζαν καν. Word exell κλπ έχει και το iPhone. Το γνωρίζω γιατί το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση.

Επισης έχω αναφέρει εξ αρχής ότι και εγω θεωρώ ότι το μέλλον ανοίκει στο android , αλλά ακόμα σήμερα έχει σημαντικά πλεονεκτήματα το iPhone. Απο εκεί και πέρα καρφί δεν μου κεγεται τι θα αγορασεις εσι. Μια χαρά διάλογο είχαμε και καθένας έμαθε πολλά για τα συν και τα πλην της κάθε πλατφόρμας. Γραφε ότι θες σε ειρωνικά και κολημενα άτομα σαν και σένα δεν ξανά απαντώ γιατί έτσι και αλλιώς δεν διαβάζεις καν τι σου γράφω και απαντας αλλά για αλλά.

Δημοσ.
Έχει πράγματα το που είναι καλύτερο το android ή που δεν έχει το iphone από μικρά έως αρκετά σημαντικά.

+Καλύτερο multitasking.

+Πιο δυνατό & γρήγορο internet browser.

+Άμα θες να του πετάξεις τα μάτια έξω μπορείς' date=' ακόμα και να βάλεις πράγματα από άλλους κατασκευαστές.[/quote']

Από το iPhone 4;;;;;

Δημοσ.

Και μια διευκρίνιση. Απο τις 200 εφαρμογές που αναφέρω παραπάνω , δεν λέω ότι δεν ζω χωρίς κάποια απο αυτές, (Η μονη χωρίς την οποία δε ζω μιας και τι χρησιμοποιώ πολλές φορές την ημέρα είναι το excell στο οποίο έχω διάφορα στοιχεία τα οποία τροποποιώ καθημερινά, σωζω στο Ίντερνετ και οπότε ανοίξω το pc βλέπω πάντα τα ίδια στοιχεία απο όπου και να τροποποίησω το αρχείο μιας και αυτο αποθηκευεται πάντα στο Ίντερνετ ) , αλλά είναι διάφορες εφαρμογές που βελτιώνουν την καθημερινότητα σου πχ εφημερίδες , site διάφορες αστιες εφαρμογές κλπ.

Αληθεια ποιες απο τις παρακάτω εφαρμογές θα βρω στο android σήμερα;

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22930

Και ναι , για μένα πολλές απο αυτές είναι σημαντικές , αν και θα ζήσω και χωρίς αυτές.

(Στο παραπάνω site γράφω και εγω , έχω το όνομα sosimple εκεί και οποίος κάνει μια αναζήτηση στα post μου εκεί θα διαπιστώσει ότι ούτε funboy της apple είμαι, και ξέρω και τι γράφω. Και έχω συγκρουστεί και πολλές φορές για το πόσο σημαντικό είναι το jb στο iPhone. )

Δημοσ.
Από το iPhone 4;;;;;

Να το θέσω έτσι.

Το galaxy από ότι λένε έχει σχεδόν τον ίδιο αν όχι τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή με το 4.

Περίμενε να τα βάλεις δίπλα-δίπλα και άμα στην 2.1 δεν είναι ταχύτερο στο internet browsing θα είναι σίγουρα στο 2.2 και θα μπορείς να δεις και σελίδες με flash

Πάντως το Ν1 με 2.1 vs 3gs το Ν1 κερδίζει στο χαλαρό. Τα έχω βάλει δίπλα-δίπλα.

Multitaskin, ναι έτσι λέω άμα διαβάσεις πως το android είναι φτιαγμένο να δουλεύει, αν θυμάμαι καλά το iphone έχει κάποιους περιορισμούς.

Δημοσ.
Αληθεια ποιες απο τις παρακάτω εφαρμογές θα βρω στο android σήμερα;

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22930

Καμία απο αυτές, αλλά να είμαστε και δίκαιοι, και διόρθωσε με αν κάνω λάθος, οι περισσότερες κυκλοφόρησαν μέσα στο 2010, δηλαδή αρκετά αργά συγκριτικά με την κυκλοφορία του iphone.Το android στην ελλάδα φέτος άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστό.

Και ναι ξέρω οτι συγκρίνουμε το τώρα, αλλά είχατε iphone και πριν κυκλοφορήσουν αυτές και δεν είχατε πρόβλημα, όπως και οι χρήστες του android θα ζήσουν τώρα χωρίς αυτές μέχρι να βγούνε οι αντίστοιχες

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά όλα αυτά τα apps βασίζονται σε rss άρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι έναν λογαρισμό στο google και μετά τα προσθέτεις στον google reader και τα διαβάζεις με έναν από τους τόσου rss readers ή ακόμα καλύτερα στο:

http://www.google.com/reader/i

Όλα ταυτόχρονα !!!!!!!!!

B)

Δημοσ.
με rss θα βλέπεις ολες τις ειδήσεις, αλλά απο τις παρουσιάσεις φαίνονται ποιο ολοκληρωμένες εφαρμογες.

Δεν κατάλαβα τι θες να πεις!

Δημοσ.
@Sotosgl: Μαθε πρώτα να διαβάζεις, γιατί αυτά που μου άπαντες δεν τα θεωρώ καν σοβαρά σε αυτά που σου γράφω. Αν θες να μάθεις την ηλικία μου 33 είμαι. Εσι μου φαίνεται για παιδάκι με τον τροπο που απαντας, ακόμα περισσότερο που έχεις ένα μόνιμο ειρωνικό ύφος. Όταν κάποιος σου γράφει ότι έχει, και χρησιμοποιεί 200 εφαρμογές, μάθε να το δέχεσαι και να μη ειρωνευεσαι. Επειδή εσι δεν ασχοληται αρκετά και έχεις 5-10 εφαρμογές και κρίνεις ότι όλοι είναι σαν και σένα, δεν είναι αν και μπορεί να είναι αρκετοί. Ξέρω και εγω άτομα που έχουν μια απο τις παραπάνω πλατφόρμες και δεν έχουν ούτε μια εφαρμογή, τώρα αν κάνανε καλά που αγόρασαν τέτοιες συσκευές οι συγκεκριμένοι αφήνω τους υπόλοιπους να κρίνουν.

Βγαζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για πράγματα που κανείς δεν είπε ότι όλοι οι χρήστες iPhone θεωρούσαν άχρηστο το multitasking και το γράφεις αυτο σαν απάντηση σε αυτά που σου έγραψα. Ανέφερα εγω ποτέ κάτι τέτοιο; Αντιθέτως το θεωρώ απαραίτητο γι αυτο έκανα jb απ την 1η μέρα. Αν δεν γινόταν δεν θα το αγόραζαν καν. Word exell κλπ έχει και το iPhone. Το γνωρίζω γιατί το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση.

Επισης έχω αναφέρει εξ αρχής ότι και εγω θεωρώ ότι το μέλλον ανοίκει στο android , αλλά ακόμα σήμερα έχει σημαντικά πλεονεκτήματα το iPhone. Απο εκεί και πέρα καρφί δεν μου κεγεται τι θα αγορασεις εσι. Μια χαρά διάλογο είχαμε και καθένας έμαθε πολλά για τα συν και τα πλην της κάθε πλατφόρμας. Γραφε ότι θες σε ειρωνικά και κολημενα άτομα σαν και σένα δεν ξανά απαντώ γιατί έτσι και αλλιώς δεν διαβάζεις καν τι σου γράφω και απαντας αλλά για αλλά.

@Oldnew

Απο την στιγμη που πετας ατακες του στυλ μαθε να διαβαζεις,δεν διαβασες τι γραφτηκε πριν επειδη εισαι Android FanBoy,εισαι παιδακι κολλημενο ατομο και εχεις 200 εφαρμογες που χρησιμοποιεις ολη μερα καθε μερα στο Iphone περιμενεις να σε παρω σοβαρα;

Εχεις ιδεα τι νουμερο ειναι το 200;!(Κανε οσες διευκρινησεις θες)

Αν δεν σου καιγεται καρφι τι θα αγορασω εγω τοτε μην μου κανεις προτασεις αγορας μην κατακρινεις τις αγορες μου και σταματα την αναλυση απο την στιγμη που δεν εχεις Android.

Σας εγραψα ενα κατεβατο με ανακριβειες που εχετε πει για το Android και πραγματα που υστερουν και οι 2 πλατφορμες;

Προτιμησατε να τα προσπερασετε σας να μην υποθηκαν ποτε;ΝΑΙ

Συνεχιζετε την πιπιλα χρειαζεται Update δεν δουλευαν ολα απο την αρχη ειναι ανωριμο ακομα κλπ. αφου δουλευαν εσεις τι ζορι τραβατε;

Αφου μπηκε και ο iGoPod εδω μεσα και με επιβεβαιωσε για τι ατομα εισαστε φευγω σιωπηλα μιας και παραθετω στοιχεια και τα ισοπεδωνετε ολα!

Με μετρο οι χαρακτηρισμοι ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...