mchrisober Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 παιδες σκεφτομαι για το iphone 4 αλλα βλεπω οτι και τα android ανεβαινουν... εσεις τι λετε? Αυτο που βλεπω παντως ειναι οτι τα ποιο ωραια android phones δεν θα τα φερουν λογικα ελλαδα, βλεπε nexus one, incrediable... εσεις τι προτεινετε, δωστε και τιμες
Vasilisxd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Φίλε , παίζει να τζούζει λιγάκι το iPhone4 , περίπου 630ευρώ. απο την άλλη , το Desire , που έχει τις ίδιες δυνατότητες με τα άλλα κορυφαία Android πάει στα 500 ευρώ. Διάλεξε πλατφόρμα και πορέψου... Αν θές games και χαβαλέ πάρε iphone , άν το έχεις δεί σοβαρα! πάρε Android
mchrisober Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 βασιλη για εξηγησε τι εννοεις σοβαρα? τι παραπανω θα μου δωσει το android??? παντως εμενα το μονο που μου αρεσε ειναι το incrediable αλλα δεν θα ερθει ελλαδα ουτε μπορει να δουλεψει Ελλαδα... τα αλλα οσο παρεμφερει και να ειναι δεν εχουν τις ιδιες δυνατοτητες
damastes Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Το incredible και το desire είναι στην ουσία τα ίδια κινητά. Η μόνη διαφορά είναι η 8mp camera+ dual flash του incredible,αλλά έχει μικρότερη μπαταρία. Όλα τα αλλά είναι ιδια. 430euro χαμηλότερη τιμή στο skroutz sent from my HTC Magic using tapatalk
windshear Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Γενικά πολύ καλή πλατφόρμα το android και δηλώνω ερωτευμένος με προγραμματισμό και open source. Παρ' όλα αυτά χρησιμοποιώ iphone το τελευταίο χρόνο και έχω κάνει προσπάθειες να περάσω σε android κινητό...αλλά επιστρέφω πάλι στο iphone. Θα σου πρότεινα αν έχεις τα λεφτά να πας σε iphone, το android θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει softwarικά το iphone (ακόμα και για την android 2.2) και hardwarικά ούτε λόγος - η εταιρία είναι χρόνια μπροστά, πόσο μάλλον για το 4G
mchrisober Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 δεν με καιει το flash, οποτε δεν εχω προβλημα..
damastes Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 εχει και φωνητικο μυνημα το desire? τι ακριβώς εννοείς; να στέλνεις mms με ηχογραφημένη φωνή, να μιλας και να το γράφει (speech to text), voice search ; το android θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει softwarικά το iphone (ακόμα και για την android 2.2) μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος, ειλικρινά το ακούω από πολλούς και θέλω κάποιος να το εξηγήσει λίγο ποιο αναλυτικά. Μιλάς για το interface, για συγκεκριμένες εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινά και δεν υπάρχουν στο android και ποιες;
oldnew Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 iPhone: πάνω απο 200.000 εφαρμογές έναντι 50.000 του android (το οποίο όμως μειώνει σταθερά τη διάφορα), πολλές Ελληνικές εφαρμογές πχ για να διαβάζεις δωρεαν εφημερίδες, αθλητικά site κλπ, τα οποία είναι εξαιρετικά χρησιμα. Καμία για τα android ακόμα. Παιχνίδια: δεν το συζητάμε καν, σήμερα απόλυτη κυριαρχία του iPhone. Αν σε ενδιαφέρει ο προγραμματισμός πας σε android μιας και αλλιώς θές mac. Γενικότερα το λειτουργικό της apple είναι σήμερα καλύτερο , ποιο εύχρηστο. Το android είναι αρκετά νεο ακόμα, πάσχει απο διάφορες παιδικές ασθένειες που είναι βέβαιο ότι θα διορθώσει στο μέλλον. Το τεράστιο συν του android είναι ότι μπαίνει σε πολλές συσκευές διαφόρων κατασκευαστών, οπότε μπορείς να επιλεξεις ότι σε βολεύει. Μέχρι το iPhone4 το android είχε και καλύτερη ανάλυση. Αυτο αντιστραφεικε, ενώ πρακτικά σήμερα δεν προκειτε να βρεις καλύτερη και ποιο ζωντανή οθόνη σε κανένα άλλο κινητό. Με μια φράση σήμερα παίρνεις iPhone μιας και συνολικά είναι καλύτερο , γνωρίζοντας όμως ότι το μέλλον ανοίκει στα android και ότι το επόμενο κινητό σου πιθανών να είναι android. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
gassim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 είχα το iphone και τώρα έχω το desire..... η άποψη μου είναι οτι η μεγάλη δύναμη του iphone ειναι το app store. Το σύστημα που έχει υιοθετήσει η apple κατά κάποιο τρόπο υπόσχεται στους προγραμματιστές οτι θα φτιάξουν μια εφαρμογή, θα την πουλήσουν 1 ευρώ σε 1 εκ. χρήστες και θα γίνουν πλούσιοι. Με αυτό τον τρόπο έχει προσελκήσει πολύ κόσμο που φτιάχνει καλά (και κακά φυσικά ) προγράμματα και παιχνίδια. Όλα τα μεγάλα sites έχουν κάνει εφαρμογές για iphone OS πράγμα που δεν έχω δεί στην android πλατφόρμα (το Insomnia ειναι ενα απο αυτα). Σε αυτόν τον τομέα το android πάει επίσης καλά αλλά....υστερεί. Υπάρχουν πολλές και καλές εφαρμογές αλλά σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει η ποικιλία του iphone OS. Να σημειώσουμε οτι οι paid εφαρμογές του android δεν ειναι διαθέσιμες στην ελλάδα και μόνο με πλάγιους τρόπους μπορεί να τις αποκτήσει κανείς. Απο την άλλη το ανοιχτό περιβάλλον του android είναι άλλη φαση....σου δίνει την αίσθηση οτι έχεις στην τσέπη σου κανονικό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Χρησιμοποιείς κανονικά file manager που στο iphone γίνεται μόνο με jailbreak. Ο συγχρονισμός γίνεται πανεύκολα χωρίς να χρειάζεσαι το απαίσιο και δύσχρηστο itunes. Οι επαφές σου μάλιστα μπορούν να συγχρονίζονται αυτόματα με τον gmail λογαριασμό σου χωρίς να παίρνεις χαμπάρι...... Στο θέμα του hardware τώρα το iphone 4 είναι υπερπλήρες αλλά το ίδιο είναι και το EVO ή το Samsung Galaxy S...... edit: INSOMNIA φτιάξε μια εφαρμογή για android !!!!!!!
damastes Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Να σημειώσουμε οτι οι paid εφαρμογές του android δεν ειναι διαθέσιμες στην ελλάδα και μόνο με πλάγιους τρόπους μπορεί να τις αποκτήσει κανείς. 1.market enabler Market-Enabler is an application to fake the phone's location and access markets from other countries 2. edit: INSOMNIA φτιάξε μια εφαρμογή για android !!!!!!! tapatalk pro ελληνικοί χαρακτηρες Οι επαφές σου μάλιστα μπορούν να συγχρονίζονται αυτόματα με τον gmail λογαριασμό σου χωρίς να παίρνεις χαμπάρι......και το google calendar επίσης βολεύει αφάνταστα
damastes Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ναι σωστός, νόμιζα οτι δουλεύει και χωρίς root. Δουλεύει άψογα όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.