waves Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ρε παίδες, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το mail application. Για κάποιο λόγο δε μου δέχεται όλα τα mail. Kαι το λέω αυτό, επειδή έβαλα το thunderbird και τα δέχεται όλα κανονικά!! Γνωρίζει κανείς κάτι;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Όταν λες "δε σου δέχεται" τι εννοείς; Πώς τα απορρίπτει δηλαδή;
waves Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Λοιπόν, ενώ έρχονται όλα τα mail γενικά κάποιες φορές, όταν ένας αποστολέας στέλνει mail δεν το λαμβάνω και στον αποστολέα πάει ένα mail (από τα γνωστά, ότι το mail δεν παραδόθηκε). Το θέμα, είναι, ότι κλείνω το mail.app και λέω στον αποστολέα για ξαναστείλτο και τότε ανοίγω το thunderbird και το λαμβάνω!!!! Μετά ξαναλέω στον αποστολέα στείλτο πάλι, κλείνω thunderbird και ανοίγω mail.app και τότε πάλι δεν έρχεται!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Ο λογαριασμός σου που είναι; Μήπως hotmail; Περίεργο πρόβλημα πάντως, γιατί δημιουργείται από τον client. Απλά ξέρω ότι το hotmail έχει κάτι παραξενιές.
waves Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Όχι είναι επαγγελματικός λογαριασμός π.χ. [email protected]. Σε gmail (που έχω περάσει) δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Το περίεργο είναι, ότι το thunderbird, μπορεί και τα λαμβάνει, αλλά καταλήγω, στο ότι το πρόβλημα είναι του mail.app.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.