Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θέλω να με βοηθήσετε σε μια απορία.

Όταν τελιοσης της εξετάσεις οδήγησης και περάσεις μέχρι να εκδοθεί το δηπλομα μπορείς να πάρεις ένα χαρτί από το υπουργείο που να σού επιτρέπει να οδηγείς μέχρι να βγεί το δηπλομα???

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Billbat είπε

Παίδες θέλω να με βοηθήσετε σε μια απορία.

Όταν τελιοσης της εξετάσεις οδήγησης και περάσεις μέχρι να εκδοθεί το δηπλομα μπορείς να πάρεις ένα χαρτί από το υπουργείο που να σού επιτρέπει να οδηγείς μέχρι να βγεί το δηπλομα???

Οχι φιλε μου, απαγορευεται. Καταρχας θα εισαι ανασφαλιστος, γτ ο ασφαλιστης σου χρειαζεται το διπλωμα για να σε ασφαλισει ως νεο οδηγο. 

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες απορία θα ρωτήσω εδώ δεν ανοίγω άλλο θέμα . Πήγα σε μια ραντομ σχολή οδηγών για δίπλωμα κατηγορίας ε. Μέχρι τώρα έκανα μαθήματα στο τιμόνι 2 μονο-ωρα, και αυτά με το ζόρι με θεωρία και τέτοια,η καθαρή οδήγηση ούτε 35-40 λεπτά. Ο δάσκαλος είναι ο κλασσικός βαριεστημενος. Μου είπε ότι τα μαθήματα είναι σύνολο 4 εναμισαωρα δήλ 6 ώρες. Γνωρίζει κάποιος πόσα είναι τα υποχρεωτικά? Αυτός είναι και ολντσκοολ και δεν βγάζω άκρη 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μαγκες καλησπερα 

μολις διαβασα το φορουμ κ θελω να ρωτησω κατι..

θελω να βγαλω διπλωμα για 50αρι αμ

ποσα χρηματα  πιστευεται στο περιπου ότι θα δωσω παραβολα μαζι με υποχρεωτικα μαθηματα;;(δηλαδη σε ολη τη διαδικασια μεχρι να βγαλω το διπλωμα)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/9/2019 στις 2:40 ΠΜ, di maria kun είπε

Παίδες απορία θα ρωτήσω εδώ δεν ανοίγω άλλο θέμα . Πήγα σε μια ραντομ σχολή οδηγών για δίπλωμα κατηγορίας ε. Μέχρι τώρα έκανα μαθήματα στο τιμόνι 2 μονο-ωρα, και αυτά με το ζόρι με θεωρία και τέτοια,η καθαρή οδήγηση ούτε 35-40 λεπτά. Ο δάσκαλος είναι ο κλασσικός βαριεστημενος. Μου είπε ότι τα μαθήματα είναι σύνολο 4 εναμισαωρα δήλ 6 ώρες. Γνωρίζει κάποιος πόσα είναι τα υποχρεωτικά? Αυτός είναι και ολντσκοολ και δεν βγάζω άκρη 

Φίλε μου καλησπέρα, είχες καθόλου σχέση με φορτηγά πριν;

Σε την ηλικία αποφάσισες να βγάλεις το Ε';

Δημοσ.
Στις 20/11/2023 στις 1:43 ΜΜ, Autolykos είπε

Φίλε μου καλησπέρα, είχες καθόλου σχέση με φορτηγά πριν;

Σε την ηλικία αποφάσισες να βγάλεις το Ε';

Ναιι οδηγώ πολλά χρόνια γ και δ έχω περάσει από κάθε λογής όχημα απλά το Ε είναι άλλη φάση αντίστροφα τιμόνια δεσίματα ξεδεσιματ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...