frostie Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Γεια σας, θέλω να εκτυπώσω σε landscape μορφή μια σελίδα. Κάθε φορά που εκτυπώνω όμως μου εκτυπώνει και μια διακεκομένη γραμμή στο πάνω μέρος του landscape. Να σημείωσω ότι σε μορφή portrait δε μου το κάνει αυτό. Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να συμβαίνει? Την εκτύπωση την θέλω για επίσημο σκοπό και δε θέλω ατέλειες πάνω της.
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Σου την βγάζει και στην προεπισκόπηση την γραμμή;είναι ρύθμιση από τα office, αλλιώς είναι ρύθμιση από το εκτυπωτή.
frostie Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Όχι δεν την βγάζει τη γραμμή στην προεπισκόπηση. Είναι πεντακάθαρη η σελίδα σε προεπισκόπηση. Και πάντα μου την εκτύπωνει στην πάνω μεγάλη πλευρά της σελίδας landscape. Δηλαδή όπως βγαίνει η σελίδα εκτυπωμένη, στην αριστερή πλευρά. Τί μπορώ να κάνω για να το διορθώσω?
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μην εκτυπώνεις απευθείας την σελίδα αλλα μπες στις ιδιότητες του εκτυπωτή και επέλεξε το best fit,η το 100%,επίσης δες αν έχει κάπου επιλογή για όρια(borders)και,και,και συγγνώμη αλλά είναι τόσα πολλά που μπορεί να δημιουργούν το πρόβλημα.
frostie Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Σ' ευχαριστώ πολύ TheELF . Κατάλαβα τί εννοείς. Θα κάνω διάφορες δοκιμές με τις επιλογές εκτύπωσης και ίσως πετύχω κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.