Προς το περιεχόμενο

Front Row στη 2η Οθόνη

ManosBar13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή πρόσφατα αγάπησα πολύ το Front Row (παλιά απλά αγνοούσα την ύπαρξή του) ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται ενώ έχω συνδέσει 2η οθόνη στο MacBook Pro μου να έχω ανοιχτό το Front Row στη δεύτερη οθόνη ενώ στην οθόνη του MBP να κάνω ό,τι άλλο θέλω (browsing, chat, δουλειά κτλ).

Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι το Front Row αλλά οποιοδήποτε παρόμοιοι προγραμμα που να δουλεύει με το Apple Remote.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή πρόσφατα αγάπησα πολύ το Front Row (παλιά απλά αγνοούσα την ύπαρξή του) ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται ενώ έχω συνδέσει 2η οθόνη στο MacBook Pro μου να έχω ανοιχτό το Front Row στη δεύτερη οθόνη ενώ στην οθόνη του MBP να κάνω ό,τι άλλο θέλω (browsing, chat, δουλειά κτλ).

Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι το Front Row αλλά οποιοδήποτε παρόμοιοι προγραμμα που να δουλεύει με το Apple Remote.

ασε το front row και πιασε το plex θα το λατρεψεις!!! :-D:-D

Φίλε μου το φροντ ροου εξορισμου μπορεί να παίξει στην κυρία οθόνη δηλαδή αυτή που έχει τα menu bars οπότε όταν συνδέσεις το μονιτορ θα πας στις ρυθμίσεις του πάνελ κάτι arragement και από το κύριο μπλε θα το συρεις στην άλλη οθόνη έτσι θα παει το menu bar στην εξωτερική και το front row θα φορτώσει εκεί .... Πιστεύω έγινα κατανοητος προσπάθησα όσο μπορούσα :)

Πάντως όντως ρίξε μία ματιά στο Plex, είναι πραγματικά η καλύτερη υλοποίηση Media Center για Mac. Θέλει λίγο ψάξιμο για το στήσιμο, αλλά μόλις το τακτοποιήσεις (ειδικά αν έχεις μόνιμο internet), θα σε αποζημιώσει πλήρως.

Παιδιά το είδα και Plex απλά έχω αρχικά κάτι προβληματάκια με τα ελληνικά τα οποία νομίζω πως θα λύσω στη συνέχεια... Έκανα κάτι βηματάκια μπροστά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά αυτό με τη μεταφορά της μπάρας το είχα βρει και δεν ζητάω αυτό ακριβώς...

Θέλω να παίζει το Front Row στη 2η οθόνη (Τηλεόραση) και να μη μαυρίζει η οθόνη του MacBook. Να μπορώ πχ να γράφω ένα κείμενο στο Word στο Laptop και στην τηλεόραση να παίζει μουσική την οποία χειρίζομαι από το Apple Remote.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...