Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία από Amazon.co.uk

captainf2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, παρήγγειλα ένα βιβλίο από το αγγλικό Amazon στις 4/06 και σύμφωνα με το amazon το βιβλίο θα έπρεπε να το είχα παραλάβει στις 14/06, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω λάβει τίποτα. Το βιβλίο το στέλνει με κουριερ το οποίο μου δίνει το βιβλίο στο χέρι ή με απλό ταχυδρομείο που όπως τα γράμματα τα αφήνει στα σκαλιά της πολυκατοικίας?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ζητήσει αποστολή με courier, θα ναι με απλό ταχυδρομείο. Δες κι εδώ.

Αν θες, δώσ τους μερικές μέρες ακόμα και μετά επικοιωνείς για refund. Έχει τύχει να μου καθυστερήσουν κάποιες παραγγελίες από amazon.co.uk αλλά τελικά έφθασαν...

Δημοσ.

κι εγω ποτε δεν ειχα κανενα παραπονο ειτε απο το αγγλικο ειτε απο το αμερικανικο αμαζον, ακομα και απο πωλειτες που απλα συνεργαζονται μαζι τους.

απλα κανε υπομονη, ισως η καθυστερηση ειναι θεμα των ελτα (αυτο συμβαινει συνηθως)

Δημοσ.

Στις 10 ημέρες υπήρχαν και αργίες,λογικό είναι να καθυστερήσει.Ούτε εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το Amazon.

Δημοσ.

Μιας και ανοιξατε το θέμα να ρωτήσω και γω κάτι. Υπάρχει ένα βιβλίο στο amazon.co.uk που λέει ότι έχει release date 6 Απριλίου του 2010. Παρ' όλα αυτά όμως είναι διαθέσιμο μόνο για pre order. Στο amazon.com είναι κανονικά διαθέσιμο. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Δημοσ.
Μιας και ανοιξατε το θέμα να ρωτήσω και γω κάτι. Υπάρχει ένα βιβλίο στο amazon.co.uk που λέει ότι έχει release date 6 Απριλίου του 2010. Παρ' όλα αυτά όμως είναι διαθέσιμο μόνο για pre order. Στο amazon.com είναι κανονικά διαθέσιμο. Ξέρει κανείς τι παίζει;

6 Απριλίου??

τώρα Ιούνιο έχουμε...

παίζει να μην έχει έρθει ακόμα στο uk. στα preorder αν μειωθεί η τιμή μέχρι να στο στείλουν σου επιστρέφουν πίσω τη διαφορά. αν αυξηθεί τότε δεν πληρώνεις τίποτα.. B)

Γεια σας, παρήγγειλα ένα βιβλίο από το αγγλικό Amazon στις 4/06 και σύμφωνα με το amazon το βιβλίο θα έπρεπε να το είχα παραλάβει στις 14/06, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω λάβει τίποτα. Το βιβλίο το στέλνει με κουριερ το οποίο μου δίνει το βιβλίο στο χέρι ή με απλό ταχυδρομείο που όπως τα γράμματα τα αφήνει στα σκαλιά της πολυκατοικίας?

Ευχαριστώ

έχω παραγγείλει πολλά από το uk και ειμαι ευχαριστημένος.

δεν θα έρθει με courrier αλλά με ταχυδρομείο.αν ειναι μεγάλο το βιβλίο θα σου έρθει ειδοποίηση να πας να το πάρεις από το ταχυδρομείο,αν είναι μικρό θα σου ερθει με ταχυδρομείο σπίτι.

εκτός και αν ο αποστολέας δεν ήταν το amazon.co.uk αλλά κάποιος πωλητής εκεί τότε δεν ξέρω πως έρχεται.

λογικά μέχρι την πέμπτη θα σου έχει έρθει χαρτάκι από το ταχυδρομείο να πας να το παραλάβεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...