pagos4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ενδιαφέρομαι για αγορά ψηφιακού δέκτη Mpeg-4 HD. Μπορείτε να μου προτείνεται κάτι καλό και οικονομικό??? thanx
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μην παίρνεις,εκτός και αν τον θες για να βλέπεις HD υλικό από Usb stick,η digea εκπέμπει σε κατώτερη από DVD ποιότητα,οπότε καμία σχέση με HD.
dhmak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Και για πιό λόγο η digea επέλεξε χαμηλής ποιότητας εκπομπή ;; Στο μέλλον θα είναι έυκολο να μεταβεί σε υψηλότερη ;; Δέ την καταλαβαίνω, ευκαιρία ήτανε, να ξεκινήσει μιά και έξω με υψηλής ποιότητας εκπομπή. Ευχαριστω TheELF για την απάντηση, Συγνώμη, που ήμουνα λίγο ουτοπικός.
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 @dhmak Καλά ρε'σι τρελός είσαι; Ξέρεις πόσο θα στοίχιζε κάτι τέτοιο; Εδώ φτιάξανε εταιρία όλα τα μεγάλα κανάλια,για να μειώσουν κάπως τα έξοδα τους,θα φτιάχνανε και HD;Εδώ η NOVA που πληρώνεται και συνδρομές όλο λέει για HD και HD δεν βλέπουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Και για πιό λόγο η digea επέλεξε χαμηλής ποιότητας εκπομπή ;;Στο μέλλον θα είναι έυκολο να μεταβεί σε υψηλότερη ;; Δέ την καταλαβαίνω, ευκαιρία ήτανε, να ξεκινήσει μιά και έξω με υψηλής ποιότητας εκπομπή. άμα η πηγή (κανάλια) δεν είναι σε HD (ή σε 16:9) τι να σου κάνει η Digea?
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μα η digea είναι τα κανάλια,αν ήθελαν θα μπορούσανε να ρίξουν λεφτά(στήνοντας καινούργια υποδομή) και να τα βγάζανε όλα σε HD και σε 16:9 να τα εκπέμπουν κανονικά στα ψηφιακά,και να διατηρήσουν και την υπάρχουσα υποδομή για τα αναλογικά.Αλλα σιγά μην δίνανε τόσα λεφτά,εδώ αντί για το mpeg2 που έβαλε η NET,η digea έβαλε mpeg4(μεγαλύτερη συμπίεση=περισσότερα κανάλια σε λιγότερες συχνότητες=λιγότερο κόστος).Και ας τον καταναλωτή να ξαναβάζει το χέρι του στην τσέπη,άλλωστε αυτός γιατί βιάστηκε να πάρει δεκτή;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 όνειρα θερινής νυκτός...
KOSTAS_ATH Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ενδιαφέρομαι για αγορά ψηφιακού δέκτη Mpeg-4 HD.Μπορείτε να μου προτείνεται κάτι καλό και οικονομικό??? thanx φιλε ψαξε για Neos HT1900. Νομιζω οτι εχει οτι χρειαζεσαι,,,
basilis5 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 λογικα η υποδομη υπαρχει,γιατι ας πουμε ο σκαι εκπεμπει ηδη 16:9 αρα αν τα υπολοιπα καναλια το αποφασισουν εκπεμπουν κι αυτοι. ειχα ακουσει πως ο σκαι θα ξεκινησει να εκπεμπει σημα υψηλης αναλυσης μεσα στο 2010 αλλα δεν παιρνω και ορκο. τελος,φιλε θες εξωτερικο αποκωδικοποιητη η ci που μπαινει ενσωματωνεται πανω στην τηλεοραση (εφοσον αυτη το υποοστηριζει το καλο ειναι πως τα χειριζεσαι ολα με ενα τηλεκοντρολ,το κακο ειναι πως δεν μπορεις (νομιζω) να κανεις εγγραφη σε usb
KOSTAS_ATH Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 λογικα η υποδομη υπαρχει,γιατι ας πουμε ο σκαι εκπεμπει ηδη 16:9 αρα αν τα υπολοιπα καναλια το αποφασισουν εκπεμπουν κι αυτοι.ειχα ακουσει πως ο σκαι θα ξεκινησει να εκπεμπει σημα υψηλης αναλυσης μεσα στο 2010 αλλα δεν παιρνω και ορκο. τελος,φιλε θες εξωτερικο αποκωδικοποιητη η ci που μπαινει ενσωματωνεται πανω στην τηλεοραση (εφοσον αυτη το υποοστηριζει το καλο ειναι πως τα χειριζεσαι ολα με ενα τηλεκοντρολ,το κακο ειναι πως δεν μπορεις (νομιζω) να κανεις εγγραφη σε usb υπαρχει και αλλο ενα κακο. Οτι τα mpeg 4 τα κανει mpeg 2 η καρτα εφοσον η tv ειναι mpeg 2 !!! Επισης προσοχη με τις συμβατοτητες. Ενω η δικια μου ηταν στην λιστα οταν της εβαλα την καρτα εκανε να μου δειξει εικονα στο ζαπινγκ περιπου 1 λεπτο :shock:
TheELF Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 υπαρχει και αλλο ενα κακο. Οτι τα mpeg 4 τα κανει mpeg 2 η καρτα εφοσον η tv ειναι mpeg 2 !!! Επισης προσοχη με τις συμβατοτητες. Ενω η δικια μου ηταν στην λιστα οταν της εβαλα την καρτα εκανε να μου δειξει εικονα στο ζαπινγκ περιπου 1 λεπτο :shock: @basilis5 Υποδομή υπάρχει για το ΣΚΑΪ και σκέψου και γιατί,σε σχέση με τα αλλα κανάλια είναι βρέφος,χτίστηκε με πόλη πιο καινούρια τεχνολογία,από ας πούμε το ANT1 που δεν εκπέμπει καν σε ευρωπαϊκό σύστημα.Οποτε ναι θεωρητικά,αν έχει αρκετά λεφτά το ΣΚΑΪ μπορεί να εκπέμψει και σε HD,για όλα τα αλλα κανάλια όμως,θα ήταν αφόρητο το ποσο. @KOSTAS_ATH Επειδή η TV είναι mpeg2 για αυτόν ακριβώς τον λόγο μπαίνει και κάρτα mpeg4 που κάνει την TV σου mpeg4(τις δίνει τελοσπάντων τέτοια δυνατότητα). Άσε που θεωρητικά τουλάχιστον το mpeg2 σήμα είναι και καλύτερο από το mpeg4(λιγότερη συμπίεση=λιγότερη παραμόρφωση).Για την συμβατότητα πάντως έχεις μεγάλο δίκιο χρειάζεται τεραστια προσοχή.
javaneze Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Επισης προσοχη με τις συμβατοτητες. Ενω η δικια μου ηταν στην λιστα οταν της εβαλα την καρτα εκανε να μου δειξει εικονα στο ζαπινγκ περιπου 1 λεπτο Bρηκες που οφειλοταν αυτη η καθυστερηση; το διορθωσες καπως; Την λιστα που αναφερεις που την βρηκες; Εχω μια Samsung LE40F86BD η οποια αν θυμαμαι καλα εχει υποδοχη για τετοια καρτα, και το οτι δεν θα χρειαζομαι νεο τηλεκοντρολ και εξτρα παροχη ρευματος για εξωτερικη συσκευη, κανει την καρτα να ακουγεται πολυ ελκυστικη ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.