mentoras99 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Document Ειχα στειλει mail που ρωτουσα κατι για αγορα mac, στην document. Δεν μου απάντησαν ποτέ! (ελληναράδικη συμπεριφορά, δεν νομιζετε?) Το καλυτερο ομως δεν ηταν αυτο? Είναι οτι με εγραψαν στο newsletter τους! Δηλαδη, να χρησιμοποιησουν το email μου για να λαβω μια απαντηση, δεν το εκαναν. Αντι αυτου, πηραν το mail μου και το εβαλαν στη λιστα τους για newsletter! Ουτε απαντηση, και θες δεν θες...newsletter! Γαϊδουριά, δεν νομίζετε? --- Systemgraph Απο εκει εχω αγορασει το mac, μου και σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος. Αν εξαιρεσεις οτι ειναι δυσευρετοι. Οτι πρεπει να παλεψεις για να τους βρεις σε καποιο τηλεφωνο, οτι ισως πρεπει να επιμεινεις να καλέσεις πολλες φορες, οτι συνηθως ειναι πολλοι απασχολημενοι κλπ. Παντως, οσον αφορα το mac αυτο καθεαυτο και τη συναλλαγη, ολα ηταν ok. Στο προκειμενο: εν ετει 2010, στο site της systemgraph, δεν εχουν email επικοινωνιας. Νομιζω δεν χρειαζεται πολλά σχολια. Εχουν site, αλλά προσέξτε, δεν θελουν να εχουν αναρτημενο ενα email επικοινωνιας. Οχι, αν θες να επικοινωνησεις μαζι τους, θα το κανεις the old-fashioned way, ειτε πας αυτοπροσωπως εκει, είτε χτυπιεσαι στα τηλεφωνα αν και ποτε θα βρεις καποιον να μιλησεις. Απαράδεκτο, δεν νομιζετε? Τα παραπανω δεν ειναι δειγματα επαγγελματισμου. Δεν βιαζομαι να βγαλω συμπερασματα, αλλα η προσοχη και στα μικρά, μετράει. Ψιλά γραμματα; Πρεπει να αποφασισουμε αν θελουμε να ειμαστε ευρώπη, ή θα συναγωνιζομαστε σε νοοτροπία την αφρική. Ο καθενας σας σιγουρα θα εχει να πει ιστορίες 'επαγγελματισμου' απο την απιστευτη ελληνικη αγορα, mac και οχι μονο...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Παρακαλώ να προσέχουμε ιδιαίτερα τις εκφράσεις μας. Η άσκηση κριτικής είναι θεμιτή αρκεί να μην ξεπερνά τα πλαίσια της κριτικής. Ευχαριστώ.
mchrisober Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 φιλε οσο εσυ αγοραζεις απο αυτους τοσο αυτοι ενθαρυνονται και συνεχιζουν τετοιες συμπεριφορες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.