Προς το περιεχόμενο

Απορια για e-shop service...??

devill0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι που την εχω παθει και απο τους δυο στο μακρινο παρελθον εχω αψογη αντιμετωπιση απο e-shop εδω και 4 χρονια.Πριν 6 μηνες καποιο παιδι που του ειχα πουλησει ενα συστημα με core 2 duo 8300,τον επεξεργαστη απο Πλαισιο,τα υπολοιπα απο e-shop πηγε χωρις αποδειξεις γιατι ειχα ξεχασει να του τις δωσω,μου τηλεφωνησαν απο e-shop,επιβεβαιωσα οτι οντως ειμουν εγω που του το πουλησα γιατι ειχαν καταχωρημενη την αγορα στο ονομα μου,και σε 5 μερες του εκαναν αντικατασταση μητρικης που ειχε καει και το ατομο το πηρε πισω.Μεχρι τωρα του δουλευει περιφημα.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Μου εστειλαν σημερα μηνυμα οτι το laptop το αντικατεστησαν και θα ειναι στη πολη μου αυριο...Το θεμα ειναι οτι θα μου δωσουν καινουργιο ή το εφτιαξαν(χαχαχαχαχ)????

Δημοσ.

να το καθαρισουν δε σκεφτηκαν? :rolleyes:

το να παρεις πισω επισκευασμενο παντως δεν αποκλειεται και δεν απαγορευεται

απλα αν το δικο σου ειχε απλα σκονη και κατα τα αλλα ηταν αψογο, ειναι κριμα να στο αλλαξουν

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια.Μου εστειλαν σημερα μηνυμα οτι το laptop το αντικατεστησαν και θα ειναι στη πολη μου αυριο...Το θεμα ειναι οτι θα μου δωσουν καινουργιο ή το εφτιαξαν(χαχαχαχαχ)????

η να μην το εκαναν τιποτα...

μακαρι να σου δωσαν καινουργιο και να το χεις συντομα πισω.

Δημοσ.

δε θα με χαλασει αν μου φερουν καινουργιο,αλλα δε πιστευω να μην το εχουν κοιταξει καν,επισης δε πιστευω να μου πακεταρουν το δικο μου και να μου το πασαρουν σαν καινουργιο...

εκει ειναι που θα γινει χαμος....

Δημοσ.
δε θα με χαλασει αν μου φερουν καινουργιο,αλλα δε πιστευω να μην το εχουν κοιταξει καν,επισης δε πιστευω να μου πακεταρουν το δικο μου και να μου το πασαρουν σαν καινουργιο...

εκει ειναι που θα γινει χαμος....

think positive. το θεμα ειναι που θα βρουν στοκ απο περσινο λαπτοπ.

Δημοσ.

Θα σου δώσουν ότι έχουνε σε λάπτοπ με ίδια ή ίσως και λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά, ίδια μάρκα αλλα άλλο μοντέλο....Έτσι έγινε με μένα

Δημοσ.

Το μονο πραγμα που με χαλαει σε αυτο το laptop ειναι ο επεξεργαστης του που ειναι AMD,εχω δει οτι υπαρχει το ιδιο laptop με intel.Αν ειναι stock το laptop με intel επεξεργαστη ας ειναι και celeron...Απο τη ειχα δει το laptop το ειχε πριν κανα μηνα στο site τωρα δεν το εχει

---------- Προσθήκη στις 09:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:05 ----------

Θα σου δώσουν ότι έχουνε σε λάπτοπ με ίδια ή ίσως και λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά, ίδια μάρκα αλλα άλλο μοντέλο....Έτσι έγινε με μένα

τι χαρακτηριστικα ειχε το δικο σου???

Δημοσ.

αν μπορεις πες δυο λογια τι λαπτοπ ειχες τι χαρακτηριστικα και τιμη τι προβλημα εμφανισε σε ποιο υποκαταστημα το πηγες ποσο περιμενες και τι σου εδωσαν τελικα.

Δημοσ.

Μολις πηγα και πηρα το laptop και ακουστε φαση...παω σε ενα κοντινο φιλο μου να δω τι παιζει και τι διαπιστωσα ο σκληρος δισκος ειναι μονο 60Gb xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax σε πιον να το πω.Παρεμπιπτόντως το laptop ειναι καινουργιο δε μου φαινεται για stock οπως το πηρα θα το παω πισω...δεν υπαρχει

Δημοσ.
Μολις πηγα και πηρα το laptop και ακουστε φαση...παω σε ενα κοντινο φιλο μου να δω τι παιζει και τι διαπιστωσα ο σκληρος δισκος ειναι μονο 60Gb xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax σε πιον να το πω.Παρεμπιπτόντως το laptop ειναι καινουργιο δε μου φαινεται για stock οπως το πηρα θα το παω πισω...δεν υπαρχει

κατσε γιατι δεν καταλαβα τι σου δωσανε; αλλο μοντελο; ιδιο μοντελο με αλλα χαρακτηριστικα; παλιοτερο μοντελο; πες δυο λογια ποιο ειχες αρχικα και τι σου δωσανε τωρα;

με το eshop... κονομησες...

Δημοσ.

μου δωσανε το ιδιο μοντελο καινουργιο και οταν τους το ξαναπηγα πισω μου ειπαν πως εχει 250GB αλλα εχει προβλημα το λογισμικο της Hp που περναει τα windows και βλεπει μονο τα 40GB....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...