Προς το περιεχόμενο

Πακέτο χτυπημένο(paypal)

harrysvr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα

Κι εγώ είχα παλιά μια παρόμοια περίπτωση από Κίνα με την αγορά μιας mobo μέσω ΕΛΤΑ.

Όταν ήρθε το courier στο σπίτι για να μου παραδώσει το δέμα ήταν διπλωμένο στα δύο.

Αρνήθηκα να το παραλάβω, ο courier τα πήρε στο κρανίο φωνάζοντας, βρίζοντας και απειλώντας.

Πήγα στα γραφεία των ΕΛΤΑ εξηγώντας την κατάσταση και συμφώνησαν ότι δεν έπρεπε να παραλάβω το δέμα.

Τράβηξα φωτογραφίες του δέματος και επικοινώνησα με τον πωλητή στέλνοντάς του και τις φωτογραφίες.

Ο οποίος χωρίς καθυστέρηση μου το αντικατέστησε.

Στην περίπτωση που δεν είχε άλλη mobo και δεν επιθυμούσα κάτι άλλο θα μου έδινε τα χρήματα πίσω.

Σε καμία περίπτωση βέβαια το ποσό δεν ήταν €900 και δεν ξέρω ποια θα ήταν η έκβαση αν το ποσό ήταν τέτοιο.

Παρόμοια κατάσταση και με μένα, μου είπε οτι επειδή μερικά πακέτα που είχε ξαναστείλει ήταν χτυπημένα, θα μου το ασφάλιζε και αν ήταν χτυπημένο να αρνηθώ την παραλαβή και να μου επιστρέψει τα χρήματα εφόσον το παραλάβει, όπως κι έγινε(απο το tracking το παρέλαβε) ΕΚΤΟΣ απο την επιστροφή των χρημάτων ΜΟΥ...

Τον παίρνω τηλ. αλλά δεν απαντά(προφανώς βλέπει το νούμερο), ενώ πριν την αγορά απαντούσε στο πρώτο χτύπημα...

Στην τελική σκέφτομαι να του πω για μήνυση και αναφορές(δυσφήμιση) στα ξένα forum(πχ. avforum.com)

---------- Προσθήκη στις 13:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:54 ----------

δηλαδη ο πωλητης ειπε οτι θα σου επιστρεψει τα χρηματα? -900 ευρω- ?

Harrys,

Can you please supply a contact number, the courier company are running a trace on the package and need to contact you in order to start the process. This will speed up the process and also enable us to refund you more quickly.

Thanks and regards,

Αυτό ήταν απο τα τελευταία του μηνύματα, αφού υπήρξε ένα θέμα με το που βρίσκεται το πακέτο, τελικά έγινε αναζήτηση και βρέθηκε , το οποίο του επιστράφηκε(απο το ups tracking).

Δημοσ.
ωραια. τουλαχιστον μη γινει καμια στραβη και χασεις τα χρηματα. δεν ειναι και μικρο το ποσο

Μα εκει πηγαίνει η υπόθεση, στο να χάσω τα λεφτά...

Δεν έχω σκοπό να πληρώσω πολλαπλάσια για δικηγόρο...

Δημοσ.

απο την στιγμη που το πακετο επιστραφηκε στον πωλητη απο το ups tracking που λες παραπανω, γιατι να χασεις τα λεφτα?

μονο αν σου παιξει λαμογια ο πωλητης.

Δημοσ.

Ξέχεσέ τον παντού.Σε όποιο forum γνωρίζεις.Πριν το κάνεις ενημέρωσέ τον και εξήγησέ του οτι αυτό θα είναι μεγάλη δυσφήμιση για το μαγαζί του και θα του κάνεις μεγάλη ζημιά

Δημοσ.

οποτε ουτε το paypal-ebay προσφερει ασφαλεια ,ουτε τα δεματα με ασφαλεια ουτε τιποτα?

Η paypal λεει οτι παρεμβαινει μονο αν δεν σου ρθει το δεμα?οχι αν ειναι χαλασμενο,αν ειναι τουβλο ή μαιμου. νεα κολπα ειναι αυτα?με το ebay εκανες τιποτα?

εφοσον δεν μιλαμε για τυπο που εκανε αρπαχτη μεσα σε μια βδομαδα οτι αρπαξει και να κλεισει-σηκωσει λεφτα δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε..

Αν ειναι ευρωπη παρε αεροπλανο και πηγαινε "παρελαβε" απο το μαγαζι του..

υ.γ. η ups δεν εχει στολο στην Ελλαδα και χρησιμοποιει την speedex?

Δημοσ.

Εντος Αττικης εχουν στολο.....Εκτος ειναι τοσο περιορισμενος που χρησιμοποιειται μονο στα δεματα με Priority Express/Next Day που ειναι ελαχιστα.... Με λιγα λογια στην επαρχια εχουν SpeedEx.

Δημοσ.
οποτε ουτε το paypal-ebay προσφερει ασφαλεια ,ουτε τα δεματα με ασφαλεια ουτε τιποτα?

Η paypal λεει οτι παρεμβαινει μονο αν δεν σου ρθει το δεμα?οχι αν ειναι χαλασμενο,αν ειναι τουβλο ή μαιμου. νεα κολπα ειναι αυτα?με το ebay εκανες τιποτα?

Οπως είπα και στην αρχή η συναλλαγή δεν έγινε μέσω ebay, ιντερνετοκατάστημα και πληρωμή με paypal, έχει και ebay αλλά προφανώς μόνο για αποστολές εντος UK, μάλλον λόγω των προβληματικών μεταφορικών εκτός UK, γι αυτό κι έχει στο ebay 100%...

http://stores.ebay.co.uk/Primebuyuk

Δημοσ.
μην το κανεις αυτο που λεει ο απο πανω.φιλικη συμβουλη.

Γιατί να μην τό κάνει? Εγώ πήρα τα λεφτά μου πίσω. Και ήταν περίπου 800 ευρώ.

Δημοσ.
Μα εκει πηγαίνει η υπόθεση, στο να χάσω τα λεφτά...

Δεν έχω σκοπό να πληρώσω πολλαπλάσια για δικηγόρο...

Από την στιγμή που το πήρε το πακέτο πίσω και θα αποζημιωθεί ο ίδιος από την courier αφού ήταν ασφαλισμένο(ως ένα ποσό σίγουρα και μάλλον όχι για τα 900 ευρώ) και εσένα θα σου επιστρέψει τα χρήματα ή θα σου στείλει αυτό που είχες παραγγείλει.Με καταστήματα από UK δεν έχεις και πολλά να φοβάσαι κατά την γνώμη μου

Δημοσ.
Από την στιγμή που το πήρε το πακέτο πίσω και θα αποζημιωθεί ο ίδιος από την courier αφού ήταν ασφαλισμένο(ως ένα ποσό σίγουρα και μάλλον όχι για τα 900 ευρώ) και εσένα θα σου επιστρέψει τα χρήματα ή θα σου στείλει αυτό που είχες παραγγείλει.Με καταστήματα από UK δεν έχεις και πολλά να φοβάσαι κατά την γνώμη μου

Το είχε ασφαλίσει για 500λίρες απ`ότι μου είχε πει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...