Προς το περιεχόμενο

Πακέτο χτυπημένο(paypal)

harrysvr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε ένα πακέτο χτυπημένο(το οποίο είναι πληρωμένο μέσω paypal) και αρνήθηκα να το παραλάβω(όπως μου είχε πει κι ο πωλητής).

Σε όσους έχει τύχει κάτι παρόμοιο, τι γίνεται απο εδώ και πέρα;

(o πωλητής σε κάθε mail μου μου απαντούσε μέσα σε 1 ώρα , τώρα μετά το mail που του έστειλα, δεν ξαναπάντησε...)

Επίσης το πακέτο ήταν ασφαλισμένο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εκανα claim στο paypal και μου απάντησαν οτι:

Our investigation into your claim is complete. As stated in our User

Agreement, the claims process only applies to the shipment of goods. It

does not apply to complaints about the attributes or quality of goods

received. Therefore, we are unable to reverse this transaction or issue a

refund.

Θα τρελαθώ!, είναι δυνατόν, τι κάνω τώρα; για δωστε τα φώτα σας...

Δημοσ.

Αν είναι από ebay εκβίασε τον πωλητή με negative feedback... Αν είναι από αλλού απλά κάνε προσευχές μπας και φιλοτιμηθεί και σου στείλει άλλο...

Δημοσ.
Αν είναι από ebay εκβίασε τον πωλητή με negative feedback... Αν είναι από αλλού απλά κάνε προσευχές μπας και φιλοτιμηθεί και σου στείλει άλλο...

Είναι απο το κατάστημά του, Αγγλία, και δε μου στέλνει άλλο, γιατί στα αρχικά του μηνύματα μου είπε οτι θα μου επιστρέψει το ποσό(900ευρώ)...

Δημοσ.

Σε μια παρόμοια περίπτωση, άκρη έβγαλα μέσω της τράπεζας της πιστωτικής μου.

Για την ακρίβεια αγόρασα κάτι από ιδιώτη που δεν μου το έστειλε ποτέ. Επείδη έστειλα τα λεφτά (μέσω paypal) και αυτός το σήκωσε από το λογαριασμό του, το paypal δεν μπορούε να γυρίσει πίσω το ποσό. Έστειλε ένα μύνημα του τύπου "λυπόμαστε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Πάνε στην τράπεζα σου, και πες τους ότι πήρες κάτι και δεν το παρέλαβες ποτέ. Συνήθως βοηθάν.

Δημοσ.
Σε μια παρόμοια περίπτωση, άκρη έβγαλα μέσω της τράπεζας της πιστωτικής μου.

Για την ακρίβεια αγόρασα κάτι από ιδιώτη που δεν μου το έστειλε ποτέ. Επείδη έστειλα τα λεφτά (μέσω paypal) και αυτός το σήκωσε από το λογαριασμό του, το paypal δεν μπορούε να γυρίσει πίσω το ποσό. Έστειλε ένα μύνημα του τύπου "λυπόμαστε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Πάνε στην τράπεζα σου, και πες τους ότι πήρες κάτι και δεν το παρέλαβες ποτέ. Συνήθως βοηθάν.

περιεργο μου φαίνεται αυτό;;

μήπως είχαν περάσει η μέρες για να κάνεις αναφορά!!??

μου έχει τύχη και εμένα παρόμοιο αλλά ήμουν μέσα στης μέρες που έπρεπε να κάνω αναφορά και τα λεφτά μπήκαν κανονικά πίσω!

η τράπεζες συνήθως δεν βοηθάν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δηλώσεις κλοπή και ότι χρησιμοποιήθηκε η κάρτα σου για παράνομη συναλλαγή αλλά και πάλι ίσως να βρεθείς πλεγμένος .

πάντως για τόσες μεγάλες συναλλαγές να προτιμάς τα online καταστήματα

αληθεια τη πακετο ηταν που στιχιζε τοσο πολυ ???μιπως το χτυπημα στο κουτι ηταν επιπολαιο?

Δημοσ.

Συγνωμη για το εν μερει of topic αλλα αγορα 900 ευρω μεσω internet παιδια ???

Δεν θα τα εδινα ποτε εστω και αν το αγαθο ηταν στο 1/3 της τιμης του.

Το έθεσες λάθος και κακώς... Αγορά μέσω 900 e μέσω ebay έπρεπε να πεις.

Ασχολούμαι αρκετα χρόνια με αγορές από το νετ και πίστεψε με η άνεση τους είναι άλλο πράγμα.

Και κανένας κίνδυνος αν ξέρεις τι σου γίνεται...

end off topic

Δημοσ.

Ασχολούμαι αρκετα χρόνια με αγορές από το νετ και πίστεψε με η άνεση τους είναι άλλο πράγμα.

end off topic

Και μεσω ebay και αλλου τροπου οπως πιστωτικης που προπληρωνεις κατι που δεν ξερεις αν θα σου ερθει ποτε θα σου ερθει και σε τι κατασταση θα ειναι.

Αν υπαρχει ασφαλιστικη δικλειδα εγγυημενη πες την και σε μας.Κι εγω κανω μικροαγορες αλλα λογω κοστους εχουν κια χαμηλο ρισκο.

Δημοσ.
περιεργο μου φαίνεται αυτό;;

μήπως είχαν περάσει η μέρες για να κάνεις αναφορά!!??

αληθεια τη πακετο ηταν που στιχιζε τοσο πολυ ???μιπως το χτυπημα στο κουτι ηταν επιπολαιο?

Στις 30 μέρες έγινε αναφορά.

Δε νομίζω να είναι επιπόλαια τα παρακάτω, απλά η συγκεκριμένη μεταφορική είναι για τον πέ..ντα...(ups)

Το κουτί περιείχε οθόνη προβολής.(η τιμή με έκανε και την παρήγγειλα απο εκεί, γι αυτό άλλωστε δεν αγοράζουμε απο internet; )

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η στάση της paypal.

post-40285-129063111439_thumb.jpg

post-40285-129063111443_thumb.jpg

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα

Κι εγώ είχα παλιά μια παρόμοια περίπτωση από Κίνα με την αγορά μιας mobo μέσω ΕΛΤΑ.

Όταν ήρθε το courier στο σπίτι για να μου παραδώσει το δέμα ήταν διπλωμένο στα δύο.

Αρνήθηκα να το παραλάβω, ο courier τα πήρε στο κρανίο φωνάζοντας, βρίζοντας και απειλώντας.

Πήγα στα γραφεία των ΕΛΤΑ εξηγώντας την κατάσταση και συμφώνησαν ότι δεν έπρεπε να παραλάβω το δέμα.

Τράβηξα φωτογραφίες του δέματος και επικοινώνησα με τον πωλητή στέλνοντάς του και τις φωτογραφίες.

Ο οποίος χωρίς καθυστέρηση μου το αντικατέστησε.

Στην περίπτωση που δεν είχε άλλη mobo και δεν επιθυμούσα κάτι άλλο θα μου έδινε τα χρήματα πίσω.

Σε καμία περίπτωση βέβαια το ποσό δεν ήταν €900 και δεν ξέρω ποια θα ήταν η έκβαση αν το ποσό ήταν τέτοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...