Προς το περιεχόμενο

Διπλωμα Μηχανακίου Κατηγορία Α

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας συμφορουμίτες.

Υστερα απο 1,5 χρονο με το 50ρι και αφου κλείσαμε και τα 21 εδω και μήνες ,λεω να πάω για διπλωμα απεριορίστων , να εξελιχθώ...

Ξέρω οτι παίζουν άπειρες λαμογιές και τρόμαξα για να πάρω το διπλωμα αυτοκινήτου μιας και επεσα σε μεγάλο λαμογιο απατεώνα. Στο παπί το 50 ηταν απλα τα πραγματα και το πηρα αμεσως χωρις κανένα προβλημα.

Βρηκα μια σχολη κοντά μου που μου ζητάει 300 ευρώ για το διπλωμα...

Μου ειπαν οτι εχουν μια μονο μηχανη και οτι την ιδια θα εχω και στην εξεταση και στα μαθηματα..επειτα απο δικη μου ερώτηση γιατι παιζουν λαμογιές.

Χωρια απο αυτην επιλογή έχω και μια αλλη επιλογή απο μια αλλη σχολη που ειναι απο συγγενη κοντινου μου πριοσωπου αλλά μου ζητάει 350 και μεχρι να μου πει τον ρωτησα καμποσες φορές.

Απο οτι εχω ακουσει 300 ειναι πολυ λίγα χρήματα...

Στην ουσία ομως πρακτικα τα 300 ειναι 350+ και τα 350 400 + λογω των εξόδων που δεν περιλαμβάνονται.

Μου ειπαν πως αν πάρω Α1 οτι σε 2 χρονια θα γινει Α αλλα στην αλλη σχολη μου ειπαν οτι δεν ισχυει πλεον αυτο και οτι ναι μεν θα γινει απεριορίστω αλλά χωρις συμπλέκτη... δηλαδη να το βράσω!!!

Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω εμπειρια με συμπλέκτη και δεν ξέρω τι να κάνω:eek:

:shock::shock::shock:

Πιστευω οτι θα το συνηθίσω ομως που θα πάει.. Εξάλου στην ανηφόρα πατάω φρενο και πισω δεν προκειται να φύγει!!!

Και δεν ξερω αν θα τα καταφερω στην ευθεια που πας αργά μιας και με συμπλέκτη δεν ξερω αν μπορώ με παπι απλο μπορώ ανετα και με ενα χερι και τραγικά αργά.

Και δεν ξερω αν με μια 600ρα μηχανη θα μπορω να κανω 8ρια κτλ.

Αυτα που μου ζητησαν πέρα απο αυτά ειναι

• 2 φωτο διαβατηριακές
  • παραβολο 30 ευρω εθνικης
  • ΑΦΜ
  • Ταυτοτητα / Διπλωμα
  • 15 παραβολο καταθεσης
  • 27 για παραλαβή

Είναι αυτες οι τιμες όντως η όχι;Δεν μου ειπαν απο που τα παιρνω αυτα ομως.

Τι να προσέξω παιδες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι τιμες που λες ειναι αφου εχεις διπλωμα αυτοκινητου?

παντως δεν κανεις μονο 8αρια και γενικα οτι ειχες κανει σε 50αρη αλλα βγαινεις και σε δρομο με ακουστικα που σου λενε πως να κινηθεις...

Απλα μου ειπαν να επιλεξω αν θελω απεριοριστα η περιορισμένο...

Ναι αυτα τα χρηματα με διπλωμα κουτιου(αυτοκινητου)

Δηλαδη φιλε αμα εχω διπλωμα για αμαξι δεν πρεπει να ξαναπληρωσω τα 120 ευρω(παραβολα) για ιατρικες εξετασεις???

Προσπαθω να βρω απαντηση απο φιλους αντι να πεταχτω στην σχολη να μαθω :P

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=105885&perpage=15&pagenumber=1

ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ 2009.υποθετω το "125" που γραφει ειναι ακομη λαθος .

μπορει καποιος να ανεβασει ενα τετοιο διπλωμα?δηλ.πως γραφει πανω στο διπλωμα "με η χωρις συμπλεκτη".

αν εχω καταλαβει καλα το εκαναν για να ξαναδεινεις λεφτα για απεριοριστου!!!!απο παντου λεφτα να βγαλουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...