Προς το περιεχόμενο

Elite Computers Thessaloniki... Που ζείτε???

antonis.kats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν λέγανε οτι μπορεις να το ενεργοποιήσεις λίγο πριν την ληξη της κανονικής εγγύησης?

Καθαρά το applecare έχει 2 ή 3 χρονια διάρκεια?

Δημοσ.
Αγορα επεκτασης εγγυησης στα 3 χρονια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

Δεν παει να χαλασει οτι θελει: αυτοι θα αναλαβουν το κοστος της αντικαταστασης.

κι έτσι να είναι, δεν είναι λογικό να σου κάνουν το mac βίδες επειδή βαριούνται να το ελέγξουν σωστά, έστω και αν δεν σε χρεώνουν κάτι!

Ασε που το applecare δεν σε προστατεύει από το υφάκι "βουλωσ'το-και-πλήρωνε-φτιάχνω-mac-από-τότε-που-ο-μπαμπάς-σου-έγραφε-σε-τηλέτυπο-που-θα-μας-κάνεις-και-τον-έξυπνο" με το οποίο σε υποδέχεται η τεχνική εξυπηρέτηση apple στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Εμένα που ξαφνικά μου χάλασε κ η δεύτερη μπαταρία μέσα σε ένα χρόνο κ πλεόν δεν ειίμαι σε εγγύηση για να μου την αλλάξουν τζάμπα, που να απευθυνθώ; Γιατι όπως το κοβω θα πρέπει να σκάσω τα 150 για καινούρια!

Δημοσ.
δεν λέγανε οτι μπορεις να το ενεργοποιήσεις λίγο πριν την ληξη της κανονικής εγγύησης?

Καθαρά το applecare έχει 2 ή 3 χρονια διάρκεια?

Το applecare μετατρέπει την εγγύηση 1 χρόνου σε εγγύηση 3 χρόνων ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Μπορείς να το αγοράσεις όποτε θέλεις μέσα στον 1ο χρόνο αλλά όχι μετά.

Αυτό που λένε πως μπορείς να το ενεργοποιήσεις λίγο πριν τη λήξη της κανονικής εγγύησης είναι για την περίπτωση που δεν έχεις αποφασίσει αν θέλεις να το αγοράσεις μέχρι τότε.

Από θέμα κάλυψης δεν κερδίζεις κάτι αν αργήσεις να το ενεργοποιήσεις. Μάλλον χάνεις, γιατί, ακόμα και μέσα στον 1ο χρόνο, αν έχεις Apple Care έχεις καλύτερη και πιο άμεση αντιμετώπιση από την Apple σε τυχόν προβλήματα (πχ άμεση αντικατάσταση για πχ χαλασμένο ποντίκι αντί για αποστολή του στην Apple για επισκευή).

Αυτό το τελευταίο ισχύει στα πολιτισμένα κράτη. Εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρω να σου πω σίγουρα.

Τέλος, εκτός από το Mac σου, το Applecare καλύπτει αυτόματα και όλα τα περιφερειακά Apple που χρησιμοποιείς μαζί με αυτόν (οθόνη Apple, πληκτρολόγιο Apple, ποντίκι Apple, Time Capsule, Airport Extreme, Airport Express).

Δημοσ.

Τέλος, εκτός από το Mac σου, το Applecare καλύπτει αυτόματα και όλα τα περιφερειακά Apple που χρησιμοποιείς μαζί με αυτόν (οθόνη Apple, πληκτρολόγιο Apple, ποντίκι Apple, Time Capsule, Airport Extreme, Airport Express).

Μια μικρη προσθηκη:

για να καλυψει πχ και την οθονη apple, τοτε πρεπει να εχουν αγοραστει μαζι υπολογιστης και οθονη.

Δημοσ.
Μια μικρη προσθηκη:

για να καλυψει πχ και την οθονη apple, τοτε πρεπει να εχουν αγοραστει μαζι υπολογιστης και οθονη.

ναι ρε γμτ δεν τοξερα και πηρα το time capsule λιγες μερες αργοτερα... :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...