antonis.kats Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 :Οταν πρωτοβγήκε πριν περίπου ένα χρόνο ο iMac 24" πήγα και εσκασα 2.240 ευρω στην Elite στη Θεσσαλονίκη. Ο υπολογιστής προέκυψε να έχει καποιο προβλημα απο τη "μαμα" καρτα μνημης, αλλα εφόσον τους τον πήγα 3 φορες για επισκευή (και τονίζω το "επισκευή", θα καταλαβετε το γιατι μετα) βαρεθηκα και ζητησα αντικατάσταση ολου του υπολογιστή μια και έχοντας πληρώσει 2240 ευρω ζεστα-ζεστα, απαιτω ο built-to-order υπολογιστης μου να ειναι ετσι οπως τον θελω. Πριν μερικές μερες που λέτε μου κάηκε το τροφοδοτικό του Macbook που έχω και κάλεσα και πάλι την Elite computers (τι το ηθελα...) για να τους ρωτήσω τι να κάνω με το τροφοδοτικο και αν επιδέχεται επισκευή. Μου λένε λοιπον οτι γινεται και να τους το παω για να το βάλουν στο μηχανημα που έχουν για να δουν τι σφαλμα βγαζει και αν γινεται να το επισκευασουν. Συμφώνησα και τους το πηγα. Πηγα λοιπον μεσα στους τεχνικους μιλησα με καποιον κυριο εκει, και του λέω "δες το και πες μου αν αξιζει να φτιαχτει" και μου λεει ενταξει αρκει όμως να του δώσω το serial του Macbook γιατι αλλιως δεν μπορεί να κάνει τιποτα. Του το έδωσα λοιπον τηλεφωνικα την αλλη μερα. Τον ρώτησα ποτε θε έχω ενημερωση και μου λέει " να το ελεγξω και μαλλον αυριο θα ξερεις" . Περασαν δυο μερες και την τρίτη πηρα εγω τηλεφωνο (σημερα).το σηκώνει η κοπελα στην υποδοχη και μου λεει οτι το τροφοδοτικο "ΗΡΘΕ"... ΗΡΘΕ??? τι ΗΡΘΕ??? και μου λεει οτι το παρηγγειλαν και κοστιζει 80 ευρω!!! τρελαθηκα! με παραπεμπει στους τεχνικους και αφου τους λεω οτι δεν παρηγγειλα καινουργιο τι μου λεει ενας που νομιζει οτι ειναι και ξυπνιος εκει μεσα? " Επισκευη στο συγκεκριμενο κομματι, σημαινει αντικατασταση" και του εξηγω οτι δεν ζητησα καινουργιο αλλα επισκευή του καμενου, οπως επισης οτι δεν ειμαι Αλβανος η ρωσοποντιος αλλα Έλληνας και ξερω τη διαφορα μεταξυ "επισκευης και αντικαταστασης" . Αυτος επεμενε οτι δεν φτιαχνεται, εγω ρωτουσα γιατι δεν με ενημερωσαν οτι δεν επισκευαζεται αλλα το παρελαβαν για δηθεν επισκευή ενω σκοπος τους ηταν να με φορτωσουν με 80 ευρω που κανει ενα καινουργιο. του ειπα οτι δεν παραλαμβανω τιποτα που δεν ζητησα και του ειπα οτι θα περασω να παρω το παλιο καμενο μου τροφοδοτικο. Ξερετε τι μου απαντησε? οτι λεει το τροφοδοτικο του υπολογιστη μου "εφυγε" για Αμερικη στην Apple. Οταν τα πηρα μου λεει οτι θα δει μηπως το "προλαβαινει" και οταν του ειπα οτι οπως και να εχει εγω καινουργιο απο αυτους με εκβιασμο δεν αγοραζω μου ειπε οτι για να παρω το καμενο τροφοδοτικο μου που το πληρωσα μαζι με το MacBook μου ...πρεπει να του δωσω 50 ευρω νταβατζιλικι για τον έλεγχο που και καλά του έκανε. Να ελέγξεις αυτοκινητο στο εγκεφαλο της ατιπροσωπειας κανει καπου 15 ευρω !!! και εδω καπου σας ρωταω...γιατι μου επισκευαζαν το iMac μου αλλα δεν μου το αντικαθιστουσαν? Το εκαναν μολις μιλησα με την APPLE στην Αμερικη και μαλλον τους ξεχεσαν!... το υποσχεθηκα στο ξυπνιο εκει μεσα οτι το ιδιο θα κανω και τωρα ! Τα συμπερασματα σας βγαλτε τα μονοι σας... Τα δικά μου τα εβγαλα! Elite Computers... Επιχειρησεις με τετοια νοοτροπια, λογικη και αντιμετωπιση σε πελατη που σου εχει δωσει μετρητα 3,500 ευρω... Δε μενουν για πολυ στην αγορα αυτες τις μερες !!! αντε bye !!!!!
Smaug Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Έλα ρε συ, γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα; Πέφτω απο τα σύννεφα.
kfoynt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Rainbow πριν 2 χρονια περίπου: Μου χαλάει ο σκληρός, πάω αγοράζω καινούριο. Τον αντικαθιστώ, πάω να βάλω το dvd να κάνει εγκατάσταση το λειτουργικό αλλα δεν έμπαινε με τίποτα! Μετά απο πολλές προσπάθειες, σκέφτομαι μάλλον θα έχω κάποιο κολλημένο μέσα. Το πάω την άλλη μέρα στην Rainbow, λέω της κοπέλας: μάλλον έχω κάποιο dvd μέσα κολλημένο αν μπορείτε να μου το βγάλετε. ΟΚ!! λέει... Με πέρνουν τηλ το απόγευμα της ίδιας μέρας, και μου λέει η κοπέλα: Έχει καμμένη mobo, 700 ευρώ! αν μας δώσεις την παλια 500! Της λέω με τίποτα θέλω να μιλήσω με τεχνικό, μου απαντάει έλα αύριο στις 12. Πάω στις 12 την άλλη μέρα, άφαντος ο τεχνικος, έρχεται ένας άσχετος και μου λέει ο τεχνικός μου είπε να σου πούμε οτι έβγαλε την mobo και την δοκίμασε σε άλλο macbook και ενώ ανοιγει το mac μετα απο λίγο κλεινει μονο του. Πληρώνω 70 ευρώ, τους ρίχνω και 2 καντύλια απο μέσα μου και φεύγω με βαρια καρδια έτοιμος να πάω να αγοράσω το καινούριο τότε aluminum, άλλα 1200 ευρώ. Πάω σπίτι, λέω δεν μπορει! βάζω μέσα το dvd το τραβάει κανονικά, κάνω εγκατάσταση κανονικά και απο τότε το mac μια χαρά λειτουργεί... Τελικά τι έφταιγε??? είχα αλλαξει τον σκληρό πριν τον πάω στην Rainbow, ο οποιος σκληρός ήταν άδειος με αποτέλεσμα το mac να μην μπουτάρει και να κλεινει μετά απο λίγο μόνο του.... Άψογη εξυπηρέτηση! :-D αμφιβάλλω αν το κοίταξε καν αυτός ο τεχνικός ή απλά μου έβγαλε καμμένη την mobo για κάποιο λόγο...
triggerman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μετα αναρωτιουνται καποιοι γιατι δεν εχει ανοιξει-και ουτε προκειται-στην Ελλαδα Applestore.Με τετοια νοοτροπια...
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μου χαλάει ο σκληρός, πάω αγοράζω καινούριο. Τον αντικαθιστώ, πάω να βάλω το dvd να κάνει εγκατάσταση το λειτουργικό αλλα δεν έμπαινε με τίποτα! Μετά απο πολλές προσπάθειες, σκέφτομαι μάλλον θα έχω κάποιο κολλημένο μέσα. δεν εμπαινε ή δεν το ρουφουσε?? και γω οταν αλλαξα σκληρο βιαστηκα να βαλω το dvd ενω το superdrive δεν ηταν ακομα ενεργοποιημενο (δλδ λιγο μετα το πατημα του κουμπιου εκκινησης)... το εβγαλα (αφου δεν ειχε μπει ολο μεσα γιατι συνηθως το ρουφαει οταν μπει το μισο) και το ξαναβαλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα και ολα καλα... @ antonis.kats οχι μονο elite , ελλαντα γενικως δυστυχως ετσι ειναι...!!
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μετα αναρωτιουνται καποιοι γιατι δεν εχει ανοιξει-και ουτε προκειται-στην Ελλαδα Applestore.Με τετοια νοοτροπια... Μα ειδικά όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα είναι που πρέπει να ανοίξει...
mentoras99 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δεν νομιζω να ασχολειται κανεις με επισκευες στην ελλαδα...η ευκολη λυση, αντικατασταση, και πληρωνε!
domal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Απαράδεκτοι , αγωγη τους χρειαζεται και αποζημιωση βαρβατη μπας και βαλουν μυαλο καποτε
NiCk_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Επισκευη στο συγκεκριμενο κομματι, σημαινει αντικατασταση Αντικατάσταση ναι .. Γιατί πρέπει να πληρώσεις δεν κατάλαβα .. Αν σε καλύπτει η εγγύηση και δεν είναι από δικό σου σφάλμα η ζημιά που έγινε, τότε γιατί θέλουν να πληρώσεις ???????? Μα ειδικά όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα είναι που πρέπει να ανοίξει... Ακριβώς .. Η Apple θεωρεί τα Apple Stores σαν σημαντικό κομμάτι της εταιρείας και της εικόνας που θέλει να δημιουργήσει στο κοινό, και στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά σοβαρά παίρνουν αυτή την ιδέα .. Ελπίζω η εταιρεία να καταλάβει ότι χωρίς επίσημη Apple στην Ελλάδα ( και οπουδήποτε αλλού ), μόνο ζημιά γίνεται στο brand name της .. http://www.wewantapplegreece.com Believe !
secrettboy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Άρα τελικά που είναι καλύτερο να το πας άμα χαλάσει κάτι ;;;
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Άρα τελικά που είναι καλύτερο να το πας άμα χαλάσει κάτι ;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Πραγματικά απαράδεκτο. Εύχομαι απλά να είναι μεμονωμένο περιστατικό και να βρεις κάποια άκρη. Για το καλό το δικό σου, αλλά και το δικό τους.
haHa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Άρα τελικά που είναι καλύτερο να το πας άμα χαλάσει κάτι ;;; Αγορα επεκτασης εγγυησης στα 3 χρονια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Δεν παει να χαλασει οτι θελει: αυτοι θα αναλαβουν το κοστος της αντικαταστασης.
kfoynt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 άσχετο, άμα περάσουν και τα 3 χρόνια (αν και 1 + 3 χρονια εγγύηση ειναι αρκετα) μπορείς να πάρεις και 2ο applecare?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.