XxMikexX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 εχω δει σε καποιο φορουμ οτι υπαρχει δυνατοτητα να μπορεις να δεις σε ολα τα θεματα που εχεις ποσταρει αν υπαρχουν απαντησεις.. δηλαδη αντι να ψαχνω συνεχεια στα θεματα για να βρω που ειναι το δικο μου και να δω αν εχω απαντησεις υπαρχει μια επιλογη που σου δειχνει ΜΟΝΟ τα θεματα που εχεις ανοιξει Η εχεις ποσταρει κατι σε αυτα και σε οσα εχεις νεες απαντησεις "ανεβαινουν" πανω πανω... υπαρχει τετοια δυνατοτητα στο ινσομνια? με λιγο ψαξιμο που εριξα πριν δεν βρηκα τιποτα αλλα κατι μου λεει οτι υπαρχει τετοια δυνατοτητα.. οποιος μπορει ας μου εξηγησει που το βρησκω αυτο που ζηταω
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Πηγαινε στον Πινακα Ελεγχου > Επεξεργασια Ρυθμισεων και ρυθμισε την ενδειξη Προκαθορισμενος Τροπος Συνδρομης Θεματος. Αν το βαλεις στο Καμια Ενημερωση Μεσω e-mail (οπως εγω), καθε φορα που θα πηγαινεις στον Πινακα Ελεγχου θα βλεπεις πανω πανω τα θεματα στα οποια εχεις ποσταρει (δηλαδη αυτοματη συνδρομη) εφοσον βεβαια εχουν καποια νεα απαντηση. Οποτε καταλαβαινεις τι κανουν και οι αλλες επιλογες της ενδειξης
XxMikexX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Πηγαινε στον Πινακα Ελεγχου > Επεξεργασια Ρυθμισεων και ρυθμισε την ενδειξη Προκαθορισμενος Τροπος Συνδρομης Θεματος.Αν το βαλεις στο Καμια Ενημερωση Μεσω e-mail (οπως εγω), καθε φορα που θα πηγαινεις στον Πινακα Ελεγχου θα βλεπεις πανω πανω τα θεματα στα οποια εχεις ποσταρει (δηλαδη αυτοματη συνδρομη) εφοσον βεβαια εχουν καποια νεα απαντηση. Οποτε καταλαβαινεις τι κανουν και οι αλλες επιλογες της ενδειξης ΤΕΛΕΙΟ! ευχαριστω πολυ φιλε και για την γρηγορα απαντηση αλλα και γιατι με εσωσες!! τοσο καιρο η αφηνα την σελιδα με το θεμα που ανοιγα ανοιχτη και εκανα συνεχεια refresh η εψαχνα συνεχεια να βρω το θεμα που ειχα ανοιξει... anyway ευχαριστω και παλι!
parsifal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αν το βαλεις στο Καμια Ενημερωση Μεσω e-mail... Αν το βάλεις σε οποιαδήποτε ρύθμιση πλην της πρώτης «Καμία συνδρομή»...
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αν το βάλεις σε οποιαδήποτε ρύθμιση πλην της πρώτης «Καμία συνδρομή»... Σωστο (προφανως ). Απλως ημουν περιγραφικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.