Apoll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Για όσους δεν τους πήραν χαμπάρι ακόμα, βγήκα σήμερα οι 10.6 με πάρα πολλές βελτιώσεις (9 σελίδες είναι το pdf).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 http://www.guru3d.com/news/ati-catalyst-106-released/ και ένα link
Nik.K Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Διορθωσεις σε bugs ναι, σε επιδοσεις παιχνιδιων τα ιδια οπως εταζε και η NVIDIA με τους νεους οδηγους, παπαλα δλδ.
LuNaTiC Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μετα την εγκατασταση δεν μου ανοιγει το Catalyst Control Center...και οταν παω να τα απεγκαταστησω ολα παλι ... μου κολλαει σε μαυρη οθονη... Ειναι εγκατεστημενοι κανονικα ...απλα δε μου ανοιγει το CCC.... τι παιζει? ΚΑΝΕΙΣ ?!?!?!?
d3m0n Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Τους έβγαλες με driver sweeper τους προηγούμενους; Αν όχι, τότε μπες safe mode βγάλτους με driver sweeper και μετά ξαναπέρασε τους εκ νέου.
LuNaTiC Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 εχω δοκιμασει τα παντα φιλε μου τοσες μερες τωρα...ΕΧΕΙ ΜΟΥΛΑΡΩΣΕΙ ΤΟ CCC δεν ανοιγει με τπτ Ξερει κανεις μηπως να τσεκαρω τπτ services μηπως ειναι τπτ κλειστο?
sotirisl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 παίδες καλημέρα, έχω μια 4870χ2 και μέχρι πρότινος είχα τους 10.3. τους έκανα uninstall, εκανα driver sweep, έβαλα τους 10.6 και τα games σερνονται.... επίσης, ενώ μέχρι πρότινος στο windows experience index είχα 7.1 τώρα όσες φορές και αν έτρεξα το benchmark βγαίνει 6.... τι μπορεί να φταίει;
vasilisga Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 βαλε παλι προηγουμενη εκδοση εφοσον σου λειτουργουσε κανονικα...
Luciddream Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 παίδες καλημέρα, έχω μια 4870χ2 και μέχρι πρότινος είχα τους 10.3. τους έκανα uninstall, εκανα driver sweep, έβαλα τους 10.6 και τα games σερνονται.... επίσης, ενώ μέχρι πρότινος στο windows experience index είχα 7.1 τώρα όσες φορές και αν έτρεξα το benchmark βγαίνει 6.... τι μπορεί να φταίει; σκεφτόμουν και εγώ να περάσω καινούριους (και γώ με 10.3 είμαι) αλλα βαριέμαι την διαδικασία όταν θα δώ οτι κάτι θα πηγαίνει στραβά..
LuNaTiC Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 εμενα αρνειται πεισματικα να ανοιχει ο CCC...το χω παρατησει δεν ασχολουμαι
akisk Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Catalyst 10.6: Όταν πάω να δω HD VIDEO (όχι όλα, κάποια x264 encoded) με dxva, η εικόνα είναι γτπκ. Συγκεκριμένα, στο πάνω μέρος υπάρχει μια πράσινη μπάρα και η πληροφορία του χρώματος είναι μετατωπισμένη 32 (νομίζω) πίξελς πιο κάτω σε όλο το καρέ.
Merdock Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Είναι ανάγκη να κάνεις uninstall τους προηγούμενους και να χρησιμοποιήσεις το driver sweeper; Εγώ απλά κατέβασα και τους πέρασα χωρίς να κάνω uninstall τους προηγούμενους και μάλιστα δε μου ζήτησε ούτε restart να κάνω.(αυτό με παραξένεψε γιατί παλιά που είχα Nvidia ζητούσε restart όταν έβαζες νέους drivers) Πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
Nik.K Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 akisk μην φοβασαι, θα βγαλουν διορθωση της διορθωσης Ο διορθωση και θα δουλευουν ολα καλα... Καλυτερα προς το παρον να βαλεις τους 10.5 η αλλους που δεν σου δημιουργουν προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.