Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση ATI drivers;

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έκανες καλή απεγκατάσταση.

Οπως την κανω καθε φορα την εκανα και πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο με το ξεκλειδωτο λουκετο του ovedrive.Aπεγκατεστησα με το remove programs τους drivers μετα sweeper σε safe και εγκατασταση τους νεους .Πολυ περιεργο ...

Δημοσ.

εγω κανω εγκατασταση καινουριους κατευεθειαν.μου λεει να κανω καταργηση τους παλιους,το κανω και συνεχιζω...

δεν μπαινω σε διαδικασιες safe mode k sweeper,βαριεμαι:-D

Δημοσ.
εγω κανω εγκατασταση καινουριους κατευεθειαν.μου λεει να κανω καταργηση τους παλιους,το κανω και συνεχιζω...

δεν μπαινω σε διαδικασιες safe mode k sweeper,βαριεμαι:-D

σε μενα προσωπικα δεν γινοταν αυτο, μου εβγαζε σφαλμα στην εγκατασταση

μιλαω για ΑΤΙ παντα

αλλα και στο laptop που εχει nvidia, οταν περασα τους drivers πανω στους παλιους μου εβγαλε σφαλμα, κατι που το οποιο λυθηκε απεγκαθιστωντας τους παλιους...

Δημοσ.

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετόπισα ποτέ κανένα πρόβλημα με εγκατάσταση drivers.

Απεγκατάσταση από catalyst install manager, reboot και install new, πάντως δεν χάνει κανείς και τίποτε να το κάνει πιο ορθά.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κάρτες Γραφικών και Ήχου. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...