Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση ATI drivers;

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

εδω και 2 ωρες παιδευομαι να περασω τους κωλοdrivers της ΑΤΙ διχως αποτελεσμα

η καρτα μου ειναι η 3850

μπορει καποιος καλος χριστιανος να μου πει ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ πως θα απεγκαταστησω τους παλιους drivers και θα εγκαταστησω τους καινουριους? γιατι πραγματικα μου ηρθε να το σπασω

ολη την ωρα μου βγαζει σφαλμα στην εγκατασταση οτι δεν βρηκε το αρχειο inf.

εχω windows 7 64bit

ευχαριστω :-)

Δημοσ.

από λεπτό σε λεπτό ανεβαίνουν οι 10.6.για δοκίμασε ,αν και για αυτήν τι σειρά..

κλασικά απεγκατάσταση από control panel-f8 σε safe mode και driver Sweeper

Δημοσ.

Η σειρά είναι uninstall τους drivers από προσθαφαίρεση -> reboot και είσοδος σε safe mode -> remove τα υπολείμματα με driver sweeper ->reboot και εγκατάσταση τους καινούργιους .

Δημοσ.

τα εκανα ετσι, απλα δεν εμπαινα μετα σε safe mode για να διαγραψω τα "καταλοιπα"

θα το δοκιμασω τωρα :-)

---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:26 ----------

αυτη τη στιγμη σας βλεπω μεσα απο τον driver 10.5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

τελικα το driver sweeper την εκανε την δουλεια του

μαγκες σας ευχαριστω πολυ, να στε καλα :-D

Δημοσ.

βασικα δεν με απασχολει τοσο να εχω τους τελευταιους τελευταιους drivers αρκει να ειναι σχετικα προσφατοι και να λειτουργουν σωστα

και εκτος αυτου στο site της ati για τους drivers, μου βγαζει οτι δεν μπορει να ανοιξει την σελιδα για καποιον λογο, και με πηγαινει μονο σε προηγουμενες εκδοσεις... :rolleyes:

Δημοσ.

Παντως εμενα με τους 10.5 μου εκανε εντυπωση οτι αφου αφαιρεσα κανονικα τους 10.3 και εβαλα τους 10.5 ειδα στο cc οτι το λουκετο του οc ηταν ξεκλειδωτο .Ειχα πειραξει με τους 10.3 τον ανεμιστηρα ,αλλα απο την στιγμη που τους εκανα ολους απεγκατασταση μαζι με το cc και εγκατασταση το πακετο 10.5 δεν θα επρεπε να ηταν παλι κλειδωμενο ?

Δημοσ.

και είναι και καλούτσικος βλέπω..

http://hothardware.com/News/New-AMD-Catalyst-106-Drivers-Improve-Video-Playback-Gaming-Performance/

---------- Προσθήκη στις 00:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:03 ----------

Παντως εμενα με τους 10.5 μου εκανε εντυπωση οτι αφου αφαιρεσα κανονικα τους 10.3 και εβαλα τους 10.5 ειδα στο cc οτι το λουκετο του οc ηταν ξεκλειδωτο .Ειχα πειραξει με τους 10.3 τον ανεμιστηρα ,αλλα απο την στιγμη που τους εκανα ολους απεγκατασταση μαζι με το cc και εγκατασταση το πακετο 10.5 δεν θα επρεπε να ηταν παλι κλειδωμενο ?

δεν έκανες καλή απεγκατάσταση.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα driver αυτο.

Δημοσ.
Η σειρά είναι uninstall τους drivers από προσθαφαίρεση -> reboot και είσοδος σε safe mode -> remove τα υπολείμματα με driver sweeper ->reboot και εγκατάσταση τους καινούργιους .

Χρειάζεται τέτοια διαδικασία για μια αναβάθμιση drivers; Έλεος! :fear:

Δε μας έκανε τέτοια η Nvidia...

Δημοσ.

κανονικα νομιζω ετσι πρεπει να ειναι, ανεξαρτητως κατασκευαστη...

Δημοσ.

Για μένα είναι υπερβολή. Το ιδανικό θα ήταν να μην γίνει καν επανεκκίνηση. Αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος μ' αυτό, ε; Μα τι προχωρημένη τεχνολογία έχουμε εν έτει 2010;...

Τέλος πάντων, αφού έτσι πρέπει να γίνει, τι να κάνουμε, θα το υποστούμε κι αυτό.

Δημοσ.

Από τους 10.2 στους 10.6 με όλους τους beta στα ενδιάμεσα, τους βάζω από πάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...