vasilisga Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Καλησπερα παιδια εδω και 2 ωρες παιδευομαι να περασω τους κωλοdrivers της ΑΤΙ διχως αποτελεσμα η καρτα μου ειναι η 3850 μπορει καποιος καλος χριστιανος να μου πει ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ πως θα απεγκαταστησω τους παλιους drivers και θα εγκαταστησω τους καινουριους? γιατι πραγματικα μου ηρθε να το σπασω ολη την ωρα μου βγαζει σφαλμα στην εγκατασταση οτι δεν βρηκε το αρχειο inf. εχω windows 7 64bit ευχαριστω
nikpoth Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 από λεπτό σε λεπτό ανεβαίνουν οι 10.6.για δοκίμασε ,αν και για αυτήν τι σειρά.. κλασικά απεγκατάσταση από control panel-f8 σε safe mode και driver Sweeper
moldovan20 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Η σειρά είναι uninstall τους drivers από προσθαφαίρεση -> reboot και είσοδος σε safe mode -> remove τα υπολείμματα με driver sweeper ->reboot και εγκατάσταση τους καινούργιους .
vasilisga Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 τα εκανα ετσι, απλα δεν εμπαινα μετα σε safe mode για να διαγραψω τα "καταλοιπα" θα το δοκιμασω τωρα ---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:26 ---------- αυτη τη στιγμη σας βλεπω μεσα απο τον driver 10.5 :mrgreen: τελικα το driver sweeper την εκανε την δουλεια του μαγκες σας ευχαριστω πολυ, να στε καλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 έβαλες τον 10.5 σήμερα που βγήκε ο 10.6? ah bad luck
vasilisga Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 βασικα δεν με απασχολει τοσο να εχω τους τελευταιους τελευταιους drivers αρκει να ειναι σχετικα προσφατοι και να λειτουργουν σωστα και εκτος αυτου στο site της ati για τους drivers, μου βγαζει οτι δεν μπορει να ανοιξει την σελιδα για καποιον λογο, και με πηγαινει μονο σε προηγουμενες εκδοσεις...
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Παντως εμενα με τους 10.5 μου εκανε εντυπωση οτι αφου αφαιρεσα κανονικα τους 10.3 και εβαλα τους 10.5 ειδα στο cc οτι το λουκετο του οc ηταν ξεκλειδωτο .Ειχα πειραξει με τους 10.3 τον ανεμιστηρα ,αλλα απο την στιγμη που τους εκανα ολους απεγκατασταση μαζι με το cc και εγκατασταση το πακετο 10.5 δεν θα επρεπε να ηταν παλι κλειδωμενο ?
nikpoth Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 και είναι και καλούτσικος βλέπω.. http://hothardware.com/News/New-AMD-Catalyst-106-Drivers-Improve-Video-Playback-Gaming-Performance/ ---------- Προσθήκη στις 00:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:03 ---------- Παντως εμενα με τους 10.5 μου εκανε εντυπωση οτι αφου αφαιρεσα κανονικα τους 10.3 και εβαλα τους 10.5 ειδα στο cc οτι το λουκετο του οc ηταν ξεκλειδωτο .Ειχα πειραξει με τους 10.3 τον ανεμιστηρα ,αλλα απο την στιγμη που τους εκανα ολους απεγκατασταση μαζι με το cc και εγκατασταση το πακετο 10.5 δεν θα επρεπε να ηταν παλι κλειδωμενο ? δεν έκανες καλή απεγκατάσταση.
LouCi4er Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Παντως εμενα με τους 10.5 μου εκανε εντυπωση οτι αφου αφαιρεσα κανονικα τους 10.3 και εβαλα τους 10.5 ειδα στο cc οτι το λουκετο του οc ηταν ξεκλειδωτο .Ειχα πειραξει με τους 10.3 τον ανεμιστηρα ,αλλα απο την στιγμη που τους εκανα ολους απεγκατασταση μαζι με το cc και εγκατασταση το πακετο 10.5 δεν θα επρεπε να ηταν παλι κλειδωμενο ? Δεν ειναι θεμα driver αυτο.
accipio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Η σειρά είναι uninstall τους drivers από προσθαφαίρεση -> reboot και είσοδος σε safe mode -> remove τα υπολείμματα με driver sweeper ->reboot και εγκατάσταση τους καινούργιους . Χρειάζεται τέτοια διαδικασία για μια αναβάθμιση drivers; Έλεος! Δε μας έκανε τέτοια η Nvidia...
vasilisga Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Χρειάζεται τέτοια διαδικασία για μια αναβάθμιση drivers; Έλεος! Δε μας έκανε τέτοια η Nvidia... κανονικα νομιζω ετσι πρεπει να ειναι, ανεξαρτητως κατασκευαστη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 αυτός είναι ο σωστός τρόπος και για τους drivers της Nvidia
LouCi4er Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Σιγα ρε παιδια τη διαδικασια.ενα reboot παραπανω ειναι.
accipio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Για μένα είναι υπερβολή. Το ιδανικό θα ήταν να μην γίνει καν επανεκκίνηση. Αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος μ' αυτό, ε; Μα τι προχωρημένη τεχνολογία έχουμε εν έτει 2010;... Τέλος πάντων, αφού έτσι πρέπει να γίνει, τι να κάνουμε, θα το υποστούμε κι αυτό.
Apoll Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Χρειάζεται τέτοια διαδικασία για μια αναβάθμιση drivers; Έλεος! Δε μας έκανε τέτοια η Nvidia... Από τους 10.2 στους 10.6 με όλους τους beta στα ενδιάμεσα, τους βάζω από πάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.