forgotten Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 λοιπον εχω κανει overclock ενα λαπτοπ που εχω μετα απο αναβαθμιση μνημης που του κανα και αποδιδει ιδιαιτερα καλα τωρα ομως παρατηρησα οτι εχει θερμοκρασια 56c ειναι φυσιολογικο η να παρατησω τους πειραματισμους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisak Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 56c σε full load η σε idle? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 λοιπον idle ειναι 56 και full 64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 λοιπον εχω κανει overclock ενα λαπτοπ που εχω μετα απο αναβαθμιση μνημης που του κανα και αποδιδει ιδιαιτερα καλα τωρα ομως παρατηρησα οτι εχει θερμοκρασια 56c ειναι φυσιολογικο η να παρατησω τους πειραματισμους? Όταν λές ότι αποδίδει ιδιαίτερα καλά εννοείς φαντάζομαι απο την ράμ γιατί μου φαίνεται αδιανόητο να κατάλαβες διαφορά απο +133mhz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 λοιπον idle ειναι 56 και full 64 Είσαι σίγουρος ότι σε full load είναι 64C (δηλ. τον άφησες σε 100% load για κανα 5-10λεπτό; Μου φαίνεται κάπως μικρή η διακύμανση. Αν και δεν έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου Pentium M... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 βασικα φτανει στα 2.4ghz χωρις προβλημα ,αλλα ναι παρατηρησα μεγαλες διαφορες εαν και βλεπω οτι στα 2.4 ο ανεμιστηρας βουιζει σαν αεροπλανο οποτε το χω πιο κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 λοιπον idle ειναι 56 και full 64 με τι στρεσσαρεις? κ με τι βλεπεις τις θερμοκρασιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 στο δικο μου λαπτοπ o c2d (@ 2.0 GHz) ειναι iddle 50-56, αλλα full load παει 80 και πριν το καθαρισω , απλα εσβηνε απο τη ζεστη οταν στρεσσαρα με intel burn μολις (μετα το προχειρο καθαρισμα απο τη σκονη) καταφερε να βγαλει 5 λουπες ενιωσα πολυ περηφανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 λογικο ακουγεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 ασε τους πειραματισμους και τα o/c στο laptop αν θες να το χαιρεσαι για καποιο καιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 με τι στρεσσαρεις? κ με τι βλεπεις τις θερμοκρασιες? λοιπον βλεπω τις θερμοκρασιες με notebook hardware control και στρεσαρω με winrar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 λοιπον βλεπω τις θερμοκρασιες με notebook hardware control και στρεσαρω με winrar γτ ? αν θες να δεις αν εισαι 100% οκ βλεπε θερμοκρασιες με real temp η core temp κ stress με linx - intel burn test η occt απλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.