Προς το περιεχόμενο

Iphone+itunes+ΕΠΑΦΕΣ

msakis01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα iphone 3gs + itunes στο pc και αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:

Μπορώ της επαφές πέραν του itunes που αποθηκεύονται να της αποθηκέυσω πχ σε ένα cd η σε flash memory? Επειδή ποτέ δεν ξέρεις μπορεί ο υπολιστης να χαλάσει ο σκληρός ο δίσκος και μέτα πάπαλα οι επαφές μου , που είναι και 1500.

Κάθε βοήθεια σας θα ήταν απαραίτητη.

Σας ευχαριστώ.....:eek:

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους έχω ένα iphone 3gs + itunes στο pc και αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:

Μπορώ της επαφές πέραν του itunes που αποθηκεύονται να της αποθηκέυσω πχ σε ένα cd η σε flash memory? Επειδή ποτέ δεν ξέρεις μπορεί ο υπολιστης να χαλάσει ο σκληρός ο δίσκος και μέτα πάπαλα οι επαφές μου , που είναι και 1500.

Κάθε βοήθεια σας θα ήταν απαραίτητη.

Σας ευχαριστώ.....:eek:

Αν το έχεις Jailbreaked μπορείς να κατεβάσεις την Sqlite Database των τηλεφώνων σου μέσα από το iPhone μέσω FTP πρόσβασης.

Το αρχείο με την Database θα το βρείς στο "/var/mobile/Library/AddressBook".

Άλλο τρόπο δεν φαντάζομαι προς το παρόν. Είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό.

Αν δεν είναι Jailbreaked, ίσως κρύβεται κάπου στο iTunes - δεν ξέρω που θα μπορούσε να κρύβεται όμως...!!!!

Δημοσ.
time machine

μονο που θα κανει backup οτι εχεις και δεν εχεις στον σκληρο

Βασικά PC είπε οτι έχει. Όχι Mac.

Άν είχε Mac θα μπορούσε να κάνει ένα Export τα τηλέφωνά του από το "Address Book" application.

Δημοσ.
Βασικά PC είπε οτι έχει. Όχι Mac.

Άν είχε Mac θα μπορούσε να κάνει ένα Export τα τηλέφωνά του από το "Address Book" application.

σωστα, δεν το προσεξα... :whistle:

Δημοσ.

Μπορείς πάντα να συγχρονίσεις τις επαφές σου με το google contacts (μέσα από το itunes) οπότε δεν πρόκειται να τις χάσεις ποτέ...

Δημοσ.

με το αυτόματο sync itunes <--> google conacts έχω παρατηρήσει κάποια μικρά λάθη, πχ όταν έχεις κάποιες επαφές δηλωμένες σαν εταιρείες, θέλει λίγο προσοχή.

Δημοσ.

Από την στιγμή που μέσω του iTunes οι επαφές σου συγχρονίζονται με το Outlook (εσύ μπορείς να το ορίσεις αυτό στις ρυθμίσεις), μπορείς μέσα από το Outlook να δημιουργήσεις αντίγραφο ασφαλείας των επαφών!

link

Ο συγχρονισμός με google contacts, τις φορές που τον δοκίμασα για να μεταφέρω τις επαφές μου σε άλλον υπολογιστή, πάντα μου έδινε προβλήματα (διπλές επαφές, άδειες επαφές, ελληνικά γράμματα να αντικαθίστανται από xxxxxx).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...