Προς το περιεχόμενο

conn-x tv προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ρε παιδια! ο οτε να πουμε τα χει παρει πολυ πανω του ολα! εκανα πριν κατι 3 μερες μια συνδεση conn-x tv και τελικα ηθελα να το ακυρωσω και μου λενε τωρα δεν γινεται! τι να πω ρε γ@μ#τ*?? δηλαδη εγω δεν θελω να πληρωνω conn-x tv δεν μπορουν να μ το κοψουν?? θα παω να κανω φασαρια γιατι αυτοι μονο ετσι καταλαβαινουν! λενε ταχα μου οτι αν σας το κοψουμε θα ακυρωθει κ ο λογαριασμος στον οτε! οτι να ναι ρε! οτι να ναι!

Δημοσ.

Ζητάμε οι εταιρίες να είναι σοβαρές προς τους καταναλωτές αλλά πρέπει και οι καταναλωτές να δείχνουν σοβαρότητα.

Η υπηρεσία που ζήτησες και έβαλες έχει 12μηνη δέσμευση. Υπάρχει όμως το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την στιγμή που σου έστειλαν τον εξοπλισμό. Αντί λοιπόν να κάνεις φασαρία συμπλήρωσε το έντυπο υπαναχώρησης που σου έστειλαν σε αντίγραφο μαζί με το stb.

http://oteshop.ote.gr/storefront/template-resources/attachments/attachements/gr/home/connx_adsl/connxTV_dilosi_ypanaxorisis.pdf

Δημοσ.
Ζητάμε οι εταιρίες να είναι σοβαρές προς τους καταναλωτές αλλά πρέπει και οι καταναλωτές να δείχνουν σοβαρότητα.

Η υπηρεσία που ζήτησες και έβαλες έχει 12μηνη δέσμευση. Υπάρχει όμως το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την στιγμή που σου έστειλαν τον εξοπλισμό. Αντί λοιπόν να κάνεις φασαρία συμπλήρωσε το έντυπο υπαναχώρησης που σου έστειλαν σε αντίγραφο μαζί με το stb.

http://oteshop.ote.gr/storefront/template-resources/attachments/attachements/gr/home/connx_adsl/connxTV_dilosi_ypanaxorisis.pdf

χαχαχαχα μακαρι να ηταν ετσι που τα λες!! δεν μου εστειλαν τιποτα φιλε! τους πηρα τηλεφωνο τους ειπα να μου στειλουν με e-mail αυτο το εντυπο και δεν εκαναν ουτε καν τον κοπο να το στειλουν φαντασου! και ακου και κατι αλλο τελικα μου το ακυρωσαν μια στιγμη που ηθελαν αυτοι και οι ηλιθιοι δεν στελνουν κανενα μυνημα ουτε παιρνουν τηλεφωνο να πουν οτι καταργηθηκε παιρνω εγω τον εξοπλισμο σαν καλος μ@κ#κας περνω και κατι ανταπτορες 90 ευρω τα βαζω ολα και τοτε που τους πηρα τηλεφωνο για ενα error μου λεει ενας κυμισμενος (πεντε ωρες εκανε να μιλησει-αλλα του ελεγα αλλα καταλαβαινε) η υπηρεσια σας εχει καταργηθει! ε τωρα τι να πεις?? μπορεις να πεις και τιποτα?? αν μιλησεις θα τον ξαποστειλεις!! γιαυτο παιρνεις τον εξοπλισμο τους λες να στο ξαναενεργοποιησουν και καθεσαι δεν μιλας! τελος παντων αν βγει καλο χαλαλι τους!! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...