Προς το περιεχόμενο

ενοικιαση μοτοσυκλετας!

-f-o-f-o13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας,

θα ηθελα να μου πειτε καποια καταστηματα στην αθηνα (και συγκεκριμενα στην περιοχη αμπελοκηπους, πανορμου) απο τα οποια μπορω να ενοικιασω καποια μοτοσυκλετα!εαν δεν ξερετε σε αυτες τις περιοχες πειτε μου και σε αλλες!

ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου αν έκανες αυτό που προτείνει ο φίλος απο πάνω θα είχες βρει άκρη τώρα... η πρώτη σελίδα της google φέρνει αυτό που ρωτάς.

Εκτός αν θες να πάμε να στο νοικιάσουμε και να στο φέρουμε και στο σπίτι....

Φιλε μου αν έκανες αυτό που προτείνει ο φίλος απο πάνω θα είχες βρει άκρη τώρα... η πρώτη σελίδα της google φέρνει αυτό που ρωτάς.

Εκτός αν θες να πάμε να στο νοικιάσουμε και να στο φέρουμε και στο σπίτι....

λες να μην το εχω κανει?

ευχαριστω παντως!ας κλεισει το θεμα!

To οτι ανοιξες θεμα δεν σημαινει οτι το κλεινεις οποτε θελεις .

Ειναι δυνατον να νοικιαζει καποιος μοτοσυκλετες στην Αθηνα και να μην βρισκετε στο διαδικτυο?

• 1 χρόνο αργότερα...

Συγγνώμη για το digg αλλα και εγώ ψάχνω το ίδιο αυτό τον καιρό και πιστεύω είστε απαράδεκτοι όσοι σχολιάσατε πιο πάνω... αλήθεια πατήσατε rent a bike στο google να δείτε τι σας βγάζει? 1000000000 σελίδες με άσχετες επιχειρήσεις στο εξωτερικό...

αλλα και το "ενοικιαση μοτοσυκλετας" δεν βγάζει κανένα χρήσιμο αποτέλεσμα μονο portal τα οποια δεν οδηγούν πουθενά ή εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων... τέλος έχει μια σελίδα (ο θεός να την κάνει) που νοικιάζει μηχανές αλλα πέρα του ότι δεν έχει ποικιλία έχει και τρελες τιμές για μια μηχανή του 1990 με 400cc ζητάει σχεδόν 60 euro την ημερα και αν την κλήσεις για μια βδομάδα (αντί να γίνεται φτηνότερο) ζητάει 350...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...