gamanos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Πανούτσος, από εδώ : http://contra.gr/Columns/KnockDown/275142.html Oταν ο ενθουσιασμός για το mobile internet μειώνεται. Από τη μέρα που είδα τον λογαριασμό του provider για το ταξίδι στο Παρίσι, που για τέσσερις μέρες internet έπρεπε να πληρώσω 840 ευρώ, ο ενθουσιασμός μου για τον παγκόσμιο mobile internet που τόσο μπορώ να το χαρώ με το IPad μειώθηκε. Οσο για τον λογαριασμό μιλάμε για έπος Ben Hur. Ξεκινάμε με τα 840 αλλά η εταιρία σε ένα μήνα κόβει από μόνη της τα 400. Αλλά και πάλι πολλά μου φαίνονται. Κοιτάζω στο αναλυτικό και έχει 200mb. Χριστέ και Απόστολε. Δύο ευρώ Το ένα mb ; Αντε τώρα κουβέντα με τους τεχνικούς της εταιρίας που σαν καλοί τεχνικοί προσπαθούν να σε μπλέξουν με το technical jargon. «Μήπως αντί να συνδεθείτε με το πρόγραμμα At-On χρησιμοποιήσατε το Put - On ;». Οπου σε αυτό το σημείο η ερώτηση είναι η λογική: «Εχετε κάποιο πρόγραμμα που να χρεώνει δύο ευρώ το mb ; Αν έχετε θα αξίζει τα λεφτά του γιατί έχω να το λέω στην υπόλοιπη ζωή μου». Εδώ πέφτει μικρή σιωπή και «μήπως μπορείτε να περιμένετε ένα λεπτό να μιλήσω με κάποιον ;». Μπορώ. Μετά το λεπτό «οχι δεν έχουμε από τέτοιο». «Και τότε πως έγινε η χρέωση;» «Θα σας πάρουμε μέσα στο επόμενο πενθήμερο να σας πούμε». Τέλος και της δεύτερης πράξης και περιμένω να δω πότε θα πουν «κάναμε λάθος στην πρόσθεση». Οσο για το όνομα του provider δεν το γράφω και δεν θα το γράψω γιατί ποτέ δεν μου άρεσε να δημοσιοποιώ κάτι για εξυπηρέτηση. Γίγας στους γίγαντες ο Πανούτσος όπως και ο Δημητρόφ και δεν ζητάμε χάρες ρε κουφάλες. Κυνήγα το όσο μπορείς... και κουράγιο
disqualified Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ειδικα το κουμπακι του vf live που δεν μπορεις να αλλαξεις συντομευση ειναι απαραδεκτο. Παρα πολλες φορες το εχω πατησει κατα λαθος. Ειμαι σιγουρος οτι συμβαινει σε παρα πολλους αν οχι σε ολους και ενα διολου ακαταφρονητο ποσο παει στην εταιρια απο το πουθενα Δεν εχω βρει καποιον τροπο στο SE W910 να απενεργοποιηθει ή να αλλαξω τις ρυθμισεις. Αν υπαρχει καποιος που να εχει βρει τον τροπο για το συγκεκριμενο μοντελο θα το εκτιμουσα πολυ
Cyber_Spartacus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 ειδικα το κουμπακι του vf live που δεν μπορεις να αλλαξεις συντομευση ειναι απαραδεκτο. Παρα πολλες φορες το εχω πατησει κατα λαθος. Ειμαι σιγουρος οτι συμβαινει σε παρα πολλους αν οχι σε ολους και ενα διολου ακαταφρονητο ποσο παει στην εταιρια απο το πουθενα Δεν εχω βρει καποιον τροπο στο SE W910 να απενεργοποιηθει ή να αλλαξω τις ρυθμισεις. Αν υπαρχει καποιος που να εχει βρει τον τροπο για το συγκεκριμενο μοντελο θα το εκτιμουσα πολυ Debrand και εισαι μια χαρα Διαβασε εδω... : http://www.topsony.com/forum/a2uploader-f63/debrand-a2-db3150-tutorial-t15724.html
disqualified Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Debrand και εισαι μια χαραΔιαβασε εδω... : http://www.topsony.com/forum/a2uploader-f63/debrand-a2-db3150-tutorial-t15724.html ευχαριστω πολυ
gs20309 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Αυτό το Vodafone Live, που το ενσωματώνουν στα μενού των κινητών, τρελή λαμογιά. Την πατάει κόσμος και κοσμάκης, μη γνωρίζοντας ότι χρεώνει. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο σε όλους να κάνουν debrand τη συσκευή τους και δεν είναι και δυνατό να γίνει σε όλες τις συσκευές. δε χρειάζεται debrand για να απενεργοποιήσεις το vodafone live, όντως είναι λαμογιά αλλά σε 1 λεπτό από τις ρυθμίσεις πας το έχεις πετάξει κ καθάρισες. πολύ απλό είναι ---------- Προσθήκη στις 13:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:29 ---------- Debrand και εισαι μια χαραΔιαβασε εδω... : http://www.topsony.com/forum/a2uploader-f63/debrand-a2-db3150-tutorial-t15724.html ρε παιδιά ήμαρτον, στις ρυθμίσεις ιντερνετ έχει 3-4 επιλογές, εαν δεν σου έχει κάποιο έτοιμο τύπου no internet , δημιουργείς ένα εικονικό λογιαριασμό ιντερνετ , χωρίς Αpn χωρίς τίποτα, το αποθηκεύεις κ βάζει αυτό ως προεπιλογή. η συντόμευση δεν βγαίνει αλλά και να το πατάς δεν θα συνδέεται.. και είναι λύση του 1 λεπτού ---------- Προσθήκη στις 13:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:32 ---------- οπως καταλαβενεται μου ηρθε λογαριασμος απο την vodafone -457euro-. εχω κανει ανανεωση προγραμματος στο unlimited 50 με κοστος κοντα στα 40euro χωρις συνδεση net.εχω την συσκευη nokia e72(ωραιο μηχανακι...) μου εχουν χρεωσει για Πλοήγηση VF Live!-Πλοήγηση WAP το παραπανω ποσο. πηρα τηλεφωνο στην αρμοδια υπηρεσια της εταιριας και τους εξηγησα οτι δεν εχω κανει χρηση των συγκεκριμενων υπερησιων και οτι(ειναι πραγματικο αυτο που λεω)οσες φορες μπηκα στο net-μπηκα μεσω του wi-fi του σπιτιου μου. εκανα αμφισβιτιση λογαριασμου και περιμενω νεα τους. τι αλλο προτινεται να κανω? πολύ απλά καλείς 13830 , για αίτημα αμφισβήτησης κ έχεις αρκετές πιθανότητες να μη σου χρεωθούν. ή μέσω καταστήματος
achilleas_f Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μόλις πήρα το λογαριασμό της vodafone στα χέρια μου... Μου έχουν χρεώσει 40 ευρώ για 4 mb. Τα 4 αυτά mb τα έχω καταναλώσει αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι συνδεόμουνα μέσω wi-fi. Αφού όταν πήγαινα να συνδεθώ έγραφε: σύνδεση μέσω (το δίκτυο wi-fi) που ήταν στην εμβέλειά μου. Πως γίνεται αυτό? Θα μας τρελάνουν? Μπορώ να κάνω κάτι?
achilleas_f Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ok. Debrand θα το κάνω. Το θέμα είναι το πώς προέκυψε το ποσό. Χρεώνουν το wi-fi???
Skylined Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μόλις πήρα το λογαριασμό της vodafone στα χέρια μου...Μου έχουν χρεώσει 40 ευρώ για 4 mb. Απ' ότι βλέπω και στην Αγγλία (τη βάση της) η Vodaphone είναι πανάκριβη. Ίσως να χρειάζεσαι αλλαγή εταιρίας γιατί 10 ευρώ το mb είναι τρελή χρέωση ακόμα και για Ελλάδα τιμές της Vodaphone στην Αγγλία για να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις
sam sam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 το internet στο κινητο ειναι μεγαλη απατη και πολυ επικίνδυνο ! διαγραφη των ρυθμισεων και εχεις το κεφαλη σου ήσυχο... αν και αν αλλαξεις sim και στη συνεχεια βαλεις τη παλια παλη οι ρυθμισεις ξαναμπαινουν ---- πολύ απλά καλείς 13830 , για αίτημα αμφισβήτησης κ έχεις αρκετές πιθανότητες να μη σου χρεωθούν. ή μέσω καταστήματος καλη ιδεα ... και απλα φυγε απο την εταιρια... οχι οτι οι αλλες ειναι καλυτερες αλλα τουλαχιστον ετσι δηλώνεις δυναμικότερα την ενόχληση σου σε ολη αυτη την απατη (ολοι τα ιδια ειναι) ----- να παιχτεί τιποτα να μην πάρεις επιδότηση και να μειωθεί το ποσο που πρεπει να πληρώσεις υπαρχει περίπτωση να το δεχτει η εταιρία;
antonl Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Όπως είπα και πριν, 10€/MB είναι το κόστος του WAP (τουλάχιστον) στην Cosmote. Τώρα γιατί συνδέθηκε μέσω της Vodafon κι όχι του Wifi όπως σου είπε το κινητό σου...
Skylined Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Όπως είπα και πριν, 10€/MB είναι το κόστος του WAP (τουλάχιστον) στην Cosmote. πωπω.. Η Vodafone, στην Αγγλία, δίνει 500Mb/μήνα με 5 λίρες για τη διάρκεια του συμβολαίου ή 7.5 λίρες χωρίς περιορισμό συμβολαίου και τον πρώτο μήνα δωρεάν. Επίσης προσφέρει 25Mb για 24 ώρες με 0.5 λίρες. 5£/μήνα = 6€/μήνα , 7.5£/μήνα = 9.15€/μήνα , 0.5£/μέρα= 0.6€/μέρα Δηλαδή στην Ελλάδα η ίδια εταιρία χρεώνει το Mb 500 φορές και βάλε παραπάνω; Μου διαφεύγει κάτι;
antonl Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 [...] Μου διαφεύγει κάτι; Πιθανόν οι χρεώσεις που αναφέρεις δεν είναι μέσω της υπηρεσίας WAP (ίσως είναι GPRS, 3G ή κάτι άλλο). Γενικά υπάρχουν «πακέτα» internet για normal χρεώσεις. Όπως επίσης και κάτι χρεώσεις του στυλ 4€ ανά μήνα για απεριόριστο internet μέσω WAP σε καρτοκινητό.
Skylined Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ΟΚ, μου διέφυγε κάτι. Η Vodaphone gr έχει ικανοποιητικά πακέτα για τα ελληνικά δεδομένα σίγουρα.Οπότε δεν καταλαβαίνω πως έχει μπλέξει το αργό WAP με το γρήγορο και φθηνότερο internet που προσφέρει. Πού κολλάει το WAP; Μήπως το έχει αφήσει επίτηδες εκεί πέρα για να μπερδεύεται ο κόσμος και να χρεώνεται. Δεν είναι θέμα υποστήριξης να πεις, το Nokia E72 μια χαρά υποστηρίζει διαδίκτυο υψηλών ταχυτήτων
greeneye Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ποια η διαφορα σε νοκια 95 στα εξης 1)wap 2) gprs 3) wind internet 4) WIFI to 4 to ξερω τι ειναι. στα αλλα χοντρικα ποιες οι διαφορες μεταξυ τους και ποιο συμφερει αν δεν εχουμε wifi για πληρες ιντερνετ διλαδι να παταμε http://www.kati.com και να το βγαζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.