pass02 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 οπως καταλαβενεται μου ηρθε λογαριασμος απο την vodafone -457euro-. εχω κανει ανανεωση προγραμματος στο unlimited 50 με κοστος κοντα στα 40euro χωρις συνδεση net. εχω την συσκευη nokia e72(ωραιο μηχανακι...) μου εχουν χρεωσει για Πλοήγηση VF Live!-Πλοήγηση WAP το παραπανω ποσο. πηρα τηλεφωνο στην αρμοδια υπηρεσια της εταιριας και τους εξηγησα οτι δεν εχω κανει χρηση των συγκεκριμενων υπερησιων και οτι(ειναι πραγματικο αυτο που λεω)οσες φορες μπηκα στο net-μπηκα μεσω του wi-fi του σπιτιου μου. εκανα αίτημα αμφισβήτησης λογαριασμου και περιμενω νεα τους. τι αλλο προτινεται να κανω? Σας ενημερωνο οτι μετα απο την αιτηση αμφισβήτησης που εκανα ,η vodafone την δεχτηκε και το ποσο που εχει χρεωθει θα αφαιρεθει στον επομενο λογαριασμο. Παλι καλα...
antonl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις αλλά αν από λάθος έκανες χρήση WAP αντί για wifi, δεν αποκλείεται να ναι κάπου κει ο λογαριασμός. Σε Cosmote τουλάχιστον, το WAP πάει ~10€/MB (εκτός κι αν είσαι σε κανα συγκεκριμένο πρόγραμμα). Τσεκαρισμένο από φίλο που για ~4MB χρεώθηκε καπέλο ~40€ (νόμιζε πως χρησιμοποιούσε GPRS).
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 φίλε μου το πιθανότερο είναι να την πάτησες και να μπήκες στο νετ με χρέωση του κινητού. την έχουν πατήσει πολλοί....... την έχω πατήσει κι εγώ. ευτυχώς με καρτοκινητό (10€ ζημιά). μια λάθος ρύθμιση και μπορεί να κάνει τη ζημιά. δε νομίζω να μπορείς να κάνεις τίποτα.
Praetorianos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Αυτά τα WAP και τις έξτρα υπηρεσίες τις χρησιμοποιεί κανείς τελικά? Όσες περιπτώσεις υπερχρεώσεων έχω ακούσει οφείλονται σε λάθος ενεργοποίηση αυτών, έλεος πια..
umaga Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 γιατι δεν βγαζετε το vflive? ειναι πολυ απλη διαδικασια εγω παντος το εχω βγαλει απο τη συσκευη μου
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 το καλύτερο που έχεις να κάνεις πάντως είναι να αλλάξεις τις ρυθμίσεις ώστε να μη συνδέεται τυχαία στο νετ το κινητό σου. αυτό έχω κάνει στο δικό μου
pass02 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις αλλά αν από λάθος έκανες χρήση WAP αντί για wifi, δεν αποκλείεται να ναι κάπου κει ο λογαριασμός. Σε Cosmote τουλάχιστον, το WAP πάει ~10€/MB (εκτός κι αν είσαι σε κανα συγκεκριμένο πρόγραμμα). Τσεκαρισμένο από φίλο που για ~4MB χρεώθηκε καπέλο ~40€ (νόμιζε πως χρησιμοποιούσε GPRS). το κινητο μου δειχνει κατεβασμενα 2,17mb και σταλμενα 1,56mb. πως το βλεπεις? μου μυριζει λιγο ασχημα εμενα....
vdanasto Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 γιατι δεν βγαζετε το vflive? ειναι πολυ απλη διαδικασια εγω παντος το εχω βγαλει απο τη συσκευη μου Αυτό το Vodafone Live, που το ενσωματώνουν στα μενού των κινητών, τρελή λαμογιά. Την πατάει κόσμος και κοσμάκης, μη γνωρίζοντας ότι χρεώνει. Δυστυχώς δεν είναι εύκολο σε όλους να κάνουν debrand τη συσκευή τους και δεν είναι και δυνατό να γίνει σε όλες τις συσκευές.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 το κινητο μου δειχνει κατεβασμενα 2,17mb και σταλμενα 1,56mb.πως το βλεπεις? μου μυριζει λιγο ασχημα εμενα.... Απο αυτο κατι μου λεει πως εχεις δικιο. Αν ειχαν οντως κατεβει δεδομενα θα τα εδειχνε. Ειναι πανακριβες οι χρεωσεις αλλα οχι για 2,17ΜΒ 450 ευρω! Καλα εκανες με την αμφισβητηση λογαριασμου, αν ισχυουν τα παραπανω (και δεν εχεις πειραξει κατα λαθος τον μετρητη) προκειται περι λαθους.
pass02 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Απο αυτο κατι μου λεει πως εχεις δικιο. Αν ειχαν οντως κατεβει δεδομενα θα τα εδειχνε. Ειναι πανακριβες οι χρεωσεις αλλα οχι για 2,17ΜΒ 450 ευρω! Καλα εκανες με την αμφισβητηση λογαριασμου, αν ισχυουν τα παραπανω (και δεν εχεις πειραξει κατα λαθος τον μετρητη) προκειται περι λαθους. δεν εχω κανει reset, δεν εχω μηδενισει ποτέ τον μετρητή. μου εχουν χρεωσει 28 mb
Vasilisxd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Αν έμπαινε μέσω wap δεν θα καταλάβαινε την διαφορά ταχύτητας απο ένα wifi? Κοινώς, δεν θα σερνοταν ?
kage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 σε ολες τις εταιριες χωρις πακετο το wap/3g/gprs παει σχεδον 10ε το mb που γραφτηκε.. η εεττ φταιει που δεν το "βλεπει" για απατεωνια... φαντασου τι κερδιζουν οταν σε ενα καρτοκινητο wind εδειναν ΤΣΑΜΠΑ 1,5gb ή 200mb το μηνα...
antonl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 σε ολες τις εταιριες χωρις πακετο το wap/3g/gprs παει σχεδον 10ε το mb που γραφτηκε..η εεττ φταιει που δεν το "βλεπει" για απατεωνια... φαντασου τι κερδιζουν οταν σε ενα καρτοκινητο wind εδειναν ΤΣΑΜΠΑ 1,5gb ή 200mb το μηνα... Αν θυμάμαι καλά το GPRS πάει αρκετά φθηνότερα, κάπου στο 1€/MB ή λιγότερο. Θα τσεκάρω αύριο.
purple1981 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Πάντως αυτό που έχω να πώ είναι ότι μόλις έχουν απάντηση για τον λογαριασμό σου , πήγαινε σε ένα κατάστημα vodafone και πες τους ότι θέλεις απενεργοποιήση wap/gprs .
pass02 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Πάντως αυτό που έχω να πώ είναι ότι μόλις έχουν απάντηση για τον λογαριασμό σου , πήγαινε σε ένα κατάστημα vodafone και πες τους ότι θέλεις απενεργοποιήση wap/gprs . το εκανα αμεσως μολις εμαθα για τον λογαριασμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.