XxMikexX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο ο οποιος συνδεεται με usb3... τις περισσοτερες φορες δεν τον αναγνωριζει ο υπολογιστης και χρειαζεται να κανο 4 και 5 restart για να τον αναγνωρισει... να τον βαλω σε usb2? μηπως ειναι προβληματικος ο δισκος? τι μπορει να φταιει?
XxMikexX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ναι... βγαζει και θυρα usb3 τωρα τον εχω βαλει στιν usb2 και λειτουργει κανονικα..
washcloud Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 α) Το USΒ πρωτόκολλο είναι backwards compatible. β) Δεν είναι δυνατή η επιλεκτική ("τις περισσοτερες φορες") αναγνώριση, σε (οποιαδήποτε άλλη) περίπτωση μη-συμβατότητας. Τουτέστιν, παίζει να φταίει η τροφοδοσία = ελλιπής
XxMikexX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 α) Το USΒ πρωτόκολλο είναι backwards compatible. β) Δεν είναι δυνατή η επιλεκτική ("τις περισσοτερες φορες") αναγνώριση, σε (οποιαδήποτε άλλη) περίπτωση μη-συμβατότητας. Τουτέστιν, παίζει να φταίει η τροφοδοσία = ελλιπής βασικα δεν νομιζω να ειναι προβλημα τροφοδοσιας γιατι εχω 800watt τροφοδοτικο.. επειδη ομως δεν αποκλειεται να ειναι κιολας αυτο που λες εγω τον εχω αφησει προσωρινα στην usb2 θυρα και παιζει ρολοι... πιθανον να ειναι "προβληματικη" η usb3 θυρα.. θα το παω αν ειναι αυριο μια βολτα απο τους τεχνικους απο εκει που το πηρα αν ειναι να του ριξουν ενα βλεφαρο
antonl Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δεν έχει απόλυτη σχέση το τροφοδοτικό. Είτε 300άρι είναι είτε 1000άρι, θα πρέπει μέσω της μητρικής να δίνει το ίδιο ρεύμα σε κάθε usb port (κάτι του στυλ 5V 0.5A, για usb2 τουλάχιστον, αν θυμάμαι σωστά). Αν από κει και πέρα πρόκειται για καμιά θύρα στην πρόσοψη ή στο πλάι του υπολογιστή κι έχει από πίσω 1 μέτρο καλώδιο, είναι αναμενόμενο να υπάρχουν απώλειες.
washcloud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 ...όπως είπε κι ο antonl, και πυρηνικό αντιδραστήρα να έχεις στριμώξει στο κουτί του υπολογιστή, το θέμα είναι τί ρεύμα καταφέρνει όντως και φτάνει στον δίσκο. Κι αυτό μπορεί να σημαίνει πρόβλημα σε κάποιο απ' τα διάφορα μέρη της διαδρομής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.