Προς το περιεχόμενο

aircondition που βγάζει ζεστό και μόνο

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είπα και εγώ να κινηθώ με αυτοκίνητο σήμερα.. άνοιξα ο αφελής το aircondition.. αλλά κρύο πουθενά..

Πήγα στο σερβις του το αφησα καμια ωρίτσα και είπε οτι δεν ειχε υγρα το aircondition και του εβαλε.. Το θέμα είναι, τώρα που το πήρα πάλι ζεστό έβγαζε.. Θέλει κάποια ώρα να κυκλοφορήσει το υγρό στο σύστημα ξέρω γω ή να επιστρέψω αύριο στο μαγαζί κρατώντας το γαλλικό μου κλειδί και όχι το πορτοφόλι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ε αν εχει τρυπα και χανει φρεον, τοτε οσο και να συμπληρωνει θα το χανει.

Να πας με το γαλλικο κλειδι, εκτος αν του ειπες απλα "βαλε μου φρεον" και οχι "ελεγξε γιατι βγανει ζεστο".

να ζητησεις (αφου προφανως ειναι τεμπεληδες/ζωα και δεν το εκαναν) να σου βαλουν φωσφορο και να δουν απο που χανει!

και να πεις οτι αφου ειχε χασει οφειλαν να ειχαν βαλει απο την προηγουμενη φορα και οχι να ξαναπας μεσα σε 1 μερα ουσιαστικα να ξαναγινουν ολα απο την αρχη.

Και εμένα (astra 1.4H) είχε παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε η φτερωτή του ψυγείου από όσο θυμάμαι. Άσχημη ζημιά, πολλά λεφτά, €400+...

Και εμένα (astra 1.4H) είχε παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε η φτερωτή του ψυγείου από όσο θυμάμαι. Άσχημη ζημιά, πολλά λεφτά, €400+...

φτερωτη του ψυγειου το λενε τωρα; ακομα και το ενα βεντιλατερ να δουλευε παλι θα επρεπε να βγαζει κρυο αν ειχε φρεον μεσα.

400 ευρω για αλλαγη βεντιλατερ λοιπον; nice! πανε πακετο και τα 2 η τοσο σε χρεωσανε μονο για να σου αλλαξουν το ενα;

φτερωτη του ψυγειου το λενε τωρα; ακομα και το ενα βεντιλατερ να δουλευε παλι θα επρεπε να βγαζει κρυο αν ειχε φρεον μεσα.

400 ευρω για αλλαγη βεντιλατερ λοιπον; nice! πανε πακετο και τα 2 η τοσο σε χρεωσανε μονο για να σου αλλαξουν το ενα;

Έλα, ας μην είμαστε τόσο προκατηλλειμένοι με όλα τα συνεργεία, παιδικός μου φίλος είναι! Ένα μεγάλο βεντιλατέρ έχω μόνο (νομίζω) και το είδα που γύριζε σε φουλ στροφές συνέχεια, μάλλον είχε κολλήσει. Είχαμε συμπληρώσει φρέον και δούλευε ο κλιματισμός, απλά το ακούγαμε που γύριζε συνέχεια δυνατά όταν άνοιγα τον κλιματισμό και έτσι το βρήκε αυτό το πρόβλημα.

Για αυτό το ανέφερα, μήπως έχει κανένα πρόβλημα και το (τα) βεντιλατέρ;

fiat punto 2003 και εκαψε και ενα τιμόνι τώρα(ήταν προς κατάρρευση εδώ και καιρό αυτό) :D όλα άψογα! γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

διακοπές θα κάνω στο αυτοκίνητο λοιπόν φέτος, τουλάχιστον θα έχω αιρκοντισιον, είπε ότι βρήκε μια διαρροή και την έφτιαξε. δε με χρέωσε κάτι. (ε ολόκληρο τιμόνι θα φτιάξει.. άλλο θέμα αυτό τεσπα)

ο αέρας ήταν εξωτερικής θερμοκρασίας.. είτε παράθυρο είχα ανοιχτό είτε το αιρκοντίσιον το ίδιο πράγμα :/

Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές σας :D

• Moderators
(ε ολόκληρο τιμόνι θα φτιάξει.. άλλο θέμα αυτό τεσπα)

E Καλα, ενα ηλεκτρικο μοτερ θα αλλαξει στη κολωνα του τιμονιου, μη φανταστεις κατι τραγικο...

fiat punto 2003 και εκαψε και ενα τιμόνι τώρα(ήταν προς κατάρρευση εδώ και καιρό αυτό) :D όλα άψογα!

ομοιοπαθής (punto 2002)...πέρυσι τρύπιο ψυγείο και έχανε φρέον και μετά από λίγο πρόβλημα με το μοτέρ στο τιμόνι, το οποίο χαροπαλεύει ακόμα (χάνει την υποβοήθηση μετά από λίγο)..το τιμόνι πόσο θα σου στοιχίσει;

800 το τιμόνι από τη φιατ και 150 η εγκατάσταση. ειπα να πάρω το γνήσιο μπας και το χουν διορθώσει το πρόβλημα οι βλαμμένοι.

τι πρόβλημα σου παρουσίασε ακριβώς;

κάνει θόρυβο το τιμόνι, χάνει την υποβοήθηση και γίνεται μηχανικό;

κάνει θόρυβο, και αριστερά πλέον στρίβει σαν να έχω πατήσει το διακόπτη city (ηλεκτρουδραυλική; βοήθηση.. τι τα θες τα φαντεζί ρε φιατ), ενώ δεξιά στρίβει σαν ένα φορτηγό που είχα οδηγήσει ένα καλοκαίρι. και προχτές το αυτοκίνητο πήρε μπρος, το τιμόνι παρέμενε κλειδωμένο μέχρι να ξαναξεκινήσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...