Προς το περιεχόμενο

επιτελους ηρθε η επιδοτηση .DESIRE η HD2 ??

peacer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυριο θα κανω ανανεωση στην Vodafone, λοιπον HTC DESIRE η HTC HD2 ?? n κατι καλιτερο ? Μπαα :lol:

σε HTC desire android που μου αρεσει,

σε ΗΤC HD2 που μου αρεσει ειναι η οθονη

τι λετε να κανο?

Ευχαριστω εκ τον προτέρων.

Δημοσ.

Μεγάλη η οθόνη του hd2 αλλά η οθόνη του Desire είναι καλύτερη. TFT έναντι amoled , 65Κ έναντι 16Μ χρώματα και ίδια ανάλυση. Δεν μετράει μόνο το μέγεθος ... :)

Δημοσ.
Μεγάλη η οθόνη του hd2 αλλά η οθόνη του Desire είναι καλύτερη. TFT έναντι amoled , 65Κ έναντι 16Μ χρώματα και ίδια ανάλυση. Δεν μετράει μόνο το μέγεθος ... :)

ακριβός ,

android,amoled screen,better size for pocket,faster browsing , better RAM, και -100 euro

i think i go for DESIRE

this site says all clean.

http://www.phonegg.com/compare/26/HTC-HD2-vs-HTC-Desire.html

Δημοσ.

καλα και το ρωτας??? Desire!!! για ολους τους λογους που σου ανεφεραν παραπανω τα παιδια + οτι το anroid ειναι ενα πολλα υποσχομενο λειτουργικο

Δημοσ.

αφού είπε ο άνθρωπος ή αυτά τα 2 ή κάτι καλύτερο. Το wildfire είναι ποιο κάτω κατηγορία οπότε βγαίνει απο την σύγκριση.

ΤΟ Ν8 έχει τα + της κάμερας και των video, αλλά εξαρτάται τι το θέλει. Εξάλου είπε, αύριο κάνω ανανέωση συμβολαίου στην vodafone, υπάρχει διαθέσιμο κάπου που να μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιδότηση;

Δημοσ.
αφού είπε ο άνθρωπος ή αυτά τα 2 ή κάτι καλύτερο. Το wildfire είναι ποιο κάτω κατηγορία οπότε βγαίνει απο την σύγκριση.

ΤΟ Ν8 έχει τα + της κάμερας και των video, αλλά εξαρτάται τι το θέλει. Εξάλου είπε, αύριο κάνω ανανέωση συμβολαίου στην vodafone, υπάρχει διαθέσιμο κάπου που να μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιδότηση;

αφορμή για συζήτηση και extra γνώμες ήθελα, δε χρειάζεται να αλλάξουμε το πρόγραμμα του φίλου μας.

Δημοσ.

πεδια αυριο θα παω να το παρω .. δεν θελω να περιμενω.. έχω 1 μήνα. αλλά θέλω να αγοράσω αυτό το τηλέφωνο. θα πάω στο εξωτερικό, χρειάζομαι ένα κινητό τηλέφωνο .. i do not care about nokia .. how much ??? too much..

Σας Ευχαριστω ολους..

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

Desire, εννοείται!!!

Ή, περίμενε να δεις και το νέο iPhone.

apple = :devil:

δεν υπαρχει περιπτωση

Δημοσ.
για κουβέντα ή ενδιαφέρεσαι να πάρεις εσύ;

ε για να θέλω πληροφορίες κάτι θα πάρω και εγώ, 3 εταιρικά wind από 160 ευρά έκαστο, ελπίζω να μου δίνουν συνολική για να πάρω συσκευή των 480, το θέμα είναι ότι γίνεται υπηρεσιακά η δουλειά (πυροσβεστικό σώμα) και ίσως (σίγουρα δηλαδή) θα αργήσει λίγο.

καλύτερα ίσως γιατί μετά θα συζητάμε για windows 7 σε κινητό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...