peacer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 αυριο θα κανω ανανεωση στην Vodafone, λοιπον HTC DESIRE η HTC HD2 ?? n κατι καλιτερο ? Μπαα σε HTC desire android που μου αρεσει, σε ΗΤC HD2 που μου αρεσει ειναι η οθονη τι λετε να κανο? Ευχαριστω εκ τον προτέρων.
Aztec Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μεγάλη η οθόνη του hd2 αλλά η οθόνη του Desire είναι καλύτερη. TFT έναντι amoled , 65Κ έναντι 16Μ χρώματα και ίδια ανάλυση. Δεν μετράει μόνο το μέγεθος ...
peacer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μεγάλη η οθόνη του hd2 αλλά η οθόνη του Desire είναι καλύτερη. TFT έναντι amoled , 65Κ έναντι 16Μ χρώματα και ίδια ανάλυση. Δεν μετράει μόνο το μέγεθος ... ακριβός , android,amoled screen,better size for pocket,faster browsing , better RAM, και -100 euro i think i go for DESIRE this site says all clean. http://www.phonegg.com/compare/26/HTC-HD2-vs-HTC-Desire.html
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Desire με τα 1000 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
damastes Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 desire +1, μεγάλο μειον για το HD2 τα windows 6.5
katsikoula Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 καλα και το ρωτας??? Desire!!! για ολους τους λογους που σου ανεφεραν παραπανω τα παιδια + οτι το anroid ειναι ενα πολλα υποσχομενο λειτουργικο
opera Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 για να "ανάψει" λίγο η συζήτηση, δεν "παίζουν" και τα παρακάτω Ν8 και HTC Wildfire με λιγότερα ευρά από το desire. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3337&idPhone2=3077 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3252&idPhone2=3077
damastes Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 αφού είπε ο άνθρωπος ή αυτά τα 2 ή κάτι καλύτερο. Το wildfire είναι ποιο κάτω κατηγορία οπότε βγαίνει απο την σύγκριση. ΤΟ Ν8 έχει τα + της κάμερας και των video, αλλά εξαρτάται τι το θέλει. Εξάλου είπε, αύριο κάνω ανανέωση συμβολαίου στην vodafone, υπάρχει διαθέσιμο κάπου που να μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιδότηση;
opera Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 αφού είπε ο άνθρωπος ή αυτά τα 2 ή κάτι καλύτερο. Το wildfire είναι ποιο κάτω κατηγορία οπότε βγαίνει απο την σύγκριση. ΤΟ Ν8 έχει τα + της κάμερας και των video, αλλά εξαρτάται τι το θέλει. Εξάλου είπε, αύριο κάνω ανανέωση συμβολαίου στην vodafone, υπάρχει διαθέσιμο κάπου που να μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιδότηση; αφορμή για συζήτηση και extra γνώμες ήθελα, δε χρειάζεται να αλλάξουμε το πρόγραμμα του φίλου μας.
giorgos_roukoz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Desire, εννοείται!!! Ή, περίμενε να δεις και το νέο iPhone.
peacer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 πεδια αυριο θα παω να το παρω .. δεν θελω να περιμενω.. έχω 1 μήνα. αλλά θέλω να αγοράσω αυτό το τηλέφωνο. θα πάω στο εξωτερικό, χρειάζομαι ένα κινητό τηλέφωνο .. i do not care about nokia .. how much ??? too much.. Σας Ευχαριστω ολους.. ---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:15 ---------- Desire, εννοείται!!!Ή, περίμενε να δεις και το νέο iPhone. apple = δεν υπαρχει περιπτωση
opera Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 για κουβέντα ή ενδιαφέρεσαι να πάρεις εσύ; ε για να θέλω πληροφορίες κάτι θα πάρω και εγώ, 3 εταιρικά wind από 160 ευρά έκαστο, ελπίζω να μου δίνουν συνολική για να πάρω συσκευή των 480, το θέμα είναι ότι γίνεται υπηρεσιακά η δουλειά (πυροσβεστικό σώμα) και ίσως (σίγουρα δηλαδή) θα αργήσει λίγο. καλύτερα ίσως γιατί μετά θα συζητάμε για windows 7 σε κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.