Προς το περιεχόμενο

Speedtouch 585i v6 (pstn)

Traktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εχω το εξής πρόβλημα... έχω ένα router speedtouch 585i v6 και θέλω να κάνω όλες της ρυθμίσεις για να συνδεθώ στο internet. η σύνδεσή είναι της HOL. To πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω πως να σετάρω το router..

Δημοσ.

αν ειναι σωστο τοτε το συνδεεις μπαινεις 192.168.1.254 και ειτε κανει το setup που εχει ειτε πας αριστερα broadband connection μετα internet services και απλα βαζεις username kai password>μην χρησιμοποιησεις το cd καθολου θα σε μπερδεψει.και κλειδωσε το wireless απο το Home network Μετα wlan thomson μετα πανω δεξια configure.βαζεις use wpa -psk encryption Και μετα wpa+wpa2 και μετα password.kai καλο ειναι γενικαστα thomson να περνας και το τελευταιο firmware.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και αν δεν θελεις το wireless πατας για πεντε δευτερολεπτα το κουμπι που εχει μπροστα και το κλεινεις εντελως. Εγω εχω κλεισει το WDS , UPNP , Wireless και Standard το Firewall με firmware 7.2.0.8. Δεν θελει κατι ιδιαιτερο οπως σου ειπαν τα παιδια οσο αναφορα τις ρυθμισεις ( αρκει να εχεις το σωστο speedtouch για την γραμμη που εχεις ).

Δημοσ.

καλο θα ηταν να κλεισει το wireless μεσα απο το interface διοτι νομιζω αμα το κλεισεις απο το κουμπι και μετα κανεις reboot Τον ρουτερ τοτε παλι θα ανοιξει.το firewall Νομιζω κλεινει απο κονσολα μονο.το wds πρεπει να ειναι disable απο την αρχη εκτος αν λες το wps.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...